Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
13 Dec 2015 00:14 #173245 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε gvacha13, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Για να λύσω τις απορίες σου: 1) Φυσικά και θα συνεχιστούν τα livestreams. Τον τελευταίο καιρό έχουν πρόκυψει κάποια προβλήματα που έχουν αναστείλει τα livestreams προσωρινά, αλλά, σύντομα, θα ξαναξεκινήσουν. 2) Για να καταλάβεις περισσότερο τι είναι τα concept squads και πώς λειτουργούν, τσέκαρε το video που θα σου παραθέσω.
Καλώς ήρθες στο site μας και ελπίζουμε να σε βλέπουμε πιο συχνά!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Γιάννης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2015 10:15 - 18 Dec 2015 12:42 #173694 by Φουντουλάκης Θανάσης

Με το 1.05 patch το θέμα με τους διαιτητές έχει βελτιωθεί, με τον απλούστερο τρόπο που μόνο η EA θα μπορούσε να κάνει, δηλαδή να κόψει τη συχνότητα των σφυριγμάτων στις περισσότερες φάσεις, με αποτέλεσμα τα πραγματικά πέναλτι να μην τα σφυρίζει καν.
Αυτό γίνεται βέβαια και στα φαουλ εκτός περιοχής που εκεί επικρατεί χάος ότι θέλει κάνει ο άρχοντας, ακόμα και στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα γυρίζει την φάση πίσω όπως πάντα.
Στα περισσότερα που αναφέρει ο Μάνος έχουν βελτιωθεί μόνο οι τερματοφύλακες που δεν βγαίνουν χωρίς εντολή, αλλά το άλλο που μας υποσχέθηκε η ΕΑ για τους παίχτες ότι δεν κάνουν τακλιν η δεν διεκδικούν χωρίς εντολή δεν ισχύει.
Κλασικα το κοντρολ της μπαλας στην πρωτη επαφη και στο κατέβασμα είναι και αυτό μια από τα ίδια, πάει η μπάλα όπου νάνε μερικές φορές ακόμα και στο χέρι
Το μόνο που έφτιαξαν είναι οι πάσες, οι προωθημένες με το τρίγωνο, η αυτές με το R1 που είναι ποιο εύκολες.
Γενικά με αυτό το patch το φιφα 16 μοιάζει να είναι άλλο και ειναι, αλλά τα νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν και ορισμένα από τα παλιά ακόμα συνεχίζουν και υπάρχουν.
Μάνο δώσε του μια ευκαιρία ακόμα μην αφήσεις το live θα δεις ότι είναι άλλο φιφα αλλά έχει ακόμα θέματα παλιά και νεα δες το σαν ένα review 2 και μια ελπιδα ότι η ΕΑ θα αλλαξει :lol:

Εντάξει μας αρεσει λιγο ετσι οπως νευριαζεις με τα χαλια του φιφα και τις ΕΑ :cheer:
Last edit: 18 Dec 2015 12:42 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
18 Dec 2015 21:31 #173730 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic FIFA 16
Φίλε abtr συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αναφορικά με τις βελτιώσεις και τις ελλείψεις που έχει το νέο update. Απλά να προσθέσω κάτι που με εκνευρίζει κάθε φορά που παίζω fifa 16 στο pc. Όταν δέχομαι τη μπάλα κάποιες φορές για έναν ανεξήγητο λόγο, ο παίκτης μου σηκώνει τη μπάλα στον αέρα, αντί να κάνει ένα απλό φυσιολογικό κοντρόλ. Είναι αυτό που έχει αναφέρει πάμπολλες φορές ο Μάνος στα φετινά live, ότι δηλαδή αυτό που σηκώνει τη μπάλα στον αέρα μετά από κάθε πάσα είναι σαν να βλέπουμε το τσίρκο μεντρανο. Μάνο έχεις απόλυτο δίκιο. Μόνο όσοι παίζουν fifa 16 μπορούν να μας καταλάβουν. Αν εξαιρέσεις αυτό και κάποια λάθη της διαιτησίας, συνολικά το παιχνίδι μου άφησε αρκετά καλή εντύπωση. Μάνο ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να συνεχιστούν τα live στο fifa 16. Να τους τα χώνεις συνέχεια μπας και βάλουν μυαλό εκεί στην EA και βελτιώσουν κάποια πράγματα, αν και χλωμό το βλέπω. :p

More
19 Dec 2015 01:17 #173741 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φυλάξτε coins στο ultimate team, έχει αρχίσει και "crushαρει" η αγορά λόγο τον team of the year που θα βγουν αρχές Ιανουαρίου. Χθες είχε jumbo players pack που έχει 24 χρυσούς παίχτες(100,000 coins το ενα) και είχαν πέσει οι τιμές σε όλους τους παίχτες τραγικά(σε PC). Με 274,000 πήρα Robben,Lewandovski,Toure και Den Bruyne!

More
19 Dec 2015 09:11 #173751 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 16
Παιδια με την διαιτησια να εχει διορθωθει,ειναι καλυτερο παιχνιδι..
Ενταξει,καπου θα κανει λαθος ο διαιτητης(προσωπικα μονο σε μια φαση θεωρησα πως ισως να εκανε λαθος αλλα θα το θεωρουσα ανετα και ακουσια παραβαση με το χερι)..
Τωρα δινει μεχρι και το τραβηγμα της φανελας ενω πριν μπορει να σε τραυματιζαν για 3μηνες (Στην καριερα εννοω) και δεν εδινε τιποτα!

More
19 Dec 2015 14:05 #173756 by Γιάννης
Παιδιά πραγματικά οι τιμές στο FUT στο pc έχουν πέσει πολύ. Εγώ από την division 10 μέχρι την 4 που είμαι τώρα, είχα ροστερ βασισμένο στη serie A. Όμως, επειδή είμαι οπαδός της premier league και οι τιμές ήταν σχεδόν απλησιαστες, δεν μπορούσα να αγοράσω εύκολα παίκτες.
www.futhead.com/16/squads/6346621/ Με την κατακόρυφη πτώση των τιμών πούλησα όλη την πρώην ομάδα μου και εξασφάλισα 14.000 coins περίπου και έφτιαξα την τωρινή αλλά και οριστική μου ομάδα. Πως σας φαίνεται; Μελλοντικά αν πέσουν κι άλλο οι τιμές θα αγοράσω Walcott και sterling.

More
19 Dec 2015 15:28 - 19 Dec 2015 15:30 #173760 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

gvacha13 wrote: Παιδιά πραγματικά οι τιμές στο FUT στο pc έχουν πέσει πολύ. Εγώ από την division 10 μέχρι την 4 που είμαι τώρα, είχα ροστερ βασισμένο στη serie A. Όμως, επειδή είμαι οπαδός της premier league και οι τιμές ήταν σχεδόν απλησιαστες, δεν μπορούσα να αγοράσω εύκολα παίκτες.
www.futhead.com/16/squads/6346621/ Με την κατακόρυφη πτώση των τιμών πούλησα όλη την πρώην ομάδα μου και εξασφάλισα 14.000 coins περίπου και έφτιαξα την τωρινή αλλά και οριστική μου ομάδα. Πως σας φαίνεται; Μελλοντικά αν πέσουν κι άλλο οι τιμές θα αγοράσω Walcott και sterling.

Πάρε Walker αν τον βρείς φτηνά, νομίζω τώρα με 3-4 χιλιάρικα τον έχουν. Μπροστά Benteke στη θέση του Φαλκαο πιστεύω θα είναι καλύτερα. Bolasie ΘΕΟΣ, μη χαλάσεις λεφτά για Sterling είναι πολύ καλύτερος ο Bolasie. Αν θες οπωσδήποτε κάτι και καλά καλύτερο πάρε Depay. Τα σεντερ μπακ κομπλε, αν θες κάτι καλύτερο πάρε Richards ή Cahill για να άλλαζες Smalling αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται. Επίσης πάρε πάση θυσία Moussa Sissoko και κάντον από CAM > CM, απλά από τους καλύτερους παίχτες στο φετινό ΦΙΦΑ.
Last edit: 19 Dec 2015 15:30 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
19 Dec 2015 18:42 #173768 by Γιάννης
Φίλε σκέφτομαι μελλοντικά στα δεξιά, αντί του shaqiri να πάρω τον Willian της Τσέλσι. Μπορώ να τον βρω με 10.000 coins. Έχει 89 pace και 74 shooting. Αξίζει λες να τον αγοράσω και να έχω αλλαγή τον shaqiri; Σκέφτομαι να κάνω λίγο οικονομία αφού είμαι πλήρης και να τον αγοράσω μόλις ανέβω division 3.

More
21 Dec 2015 00:47 - 21 Dec 2015 00:48 #173816 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

gvacha13 wrote: Φίλε σκέφτομαι μελλοντικά στα δεξιά, αντί του shaqiri να πάρω τον Willian της Τσέλσι. Μπορώ να τον βρω με 10.000 coins. Έχει 89 pace και 74 shooting. Αξίζει λες να τον αγοράσω και να έχω αλλαγή τον shaqiri; Σκέφτομαι να κάνω λίγο οικονομία αφού είμαι πλήρης και να τον αγοράσω μόλις ανέβω division 3.

Πάρε τον με κλειστά μάτια είναι πάρα πολύ καλός λόγο των HIGH/HIGH workrates. Και ο shaqiri όμως είναι πολύ καλός, με αυτούς τους δύο είσαι κομπλε για δεξιά. Δοκίμασε Μουσα Σισοκο στο κέντρο, θα με θυμηθείς!
Last edit: 21 Dec 2015 00:48 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
21 Dec 2015 18:36 #173838 by Γιάννης
Οκ ευχαριστώ. :) Για σέντερ φορ είμαι ανάμεσα σε Sturridge και Diego Costa. Ποιον από τους δύο λες να πάρω; Τον πρώτο τον βρίσκω με 15.000 coins ενώ τον δεύτερο με 25000 περίπου.