Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
23 Nov 2015 21:01 #171485 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 16
ετσι ακριβως για τους τερματοφυλακες...
δοκαρια εχετε συχνα?σε καθε παιχνιδι εχω τουλαχιστον 2-3 σουτ μου στα δοκαρια..
τοσο ατυχος ειμαι ή παιζει παλι καποιο θεμα(το ειχε παλαιτερα καποιο φιφα)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2015 14:22 - 24 Nov 2015 14:28 #171500 by Magnus Vascampius
Replied by Magnus Vascampius on topic FIFA 16
Παίδες έβλεπα προχθές στο Twitch κάποιον streamer, ο οποίος κάνει κλήρωση για 3 παίκτες: Ibrahimovic, Robben & Lewandowski.
Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στο link, η κλήρωση θα γίνει αύριο 25/11/2015.

twitter.com/castro1021
Last edit: 24 Nov 2015 14:28 by Magnus Vascampius. Reason: wrong title

More
24 Nov 2015 23:57 #171526 by Στέφανος Λέγος
Replied by Στέφανος Λέγος on topic FIFA 16
Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα με έπιασε μια αναχρονιστική διάθεση και έβλεπα βίντεο από παλιές εκδόσεις των FIFA.
Πιο συγκεκριμένα κόλλησα με αυτό

Αλήθεια, μιλάμε για ένα παιχνίδι 8 χρόνια πίσω ε! Και δείτε ο τεχνικός τομέας πόσο πιο μπροστά είναι σε αρκετά θέματα σε σχέση με το FIFA 16.
Καταρχήν προτείνω να δείτε το βίντεο σε 60fps. Δείτε πόσο smooth αίσθηση έχει, τα γεμάτα και ολοκληρωμένα animation, φυσικά στριψίματα, σταματήματα με μικρά βηματάκια, ωραία τζαρτζαρίσματα με επαφή των σωμάτων. Οι φανέλες ανεμίζουν, τα μοντέλα των παικτών είναι πολύ πιο ανθρώπινα και στιβαρά από τα σημερινά και τα γραφικά, οκ, αξιοπρεπέστατα για την εποχή τους. Δε θα μπλέξω με ΑΙ και τακτικές, μιλάω καθαρά για το αισθητικό κομμάτι. Τι απέγιναν όλα αυτά μέσα σε 8 χρόνια; Που εξαφανίστηκαν;
Το FIFA 16 αν και έχει αρκετά σύγχρονα στοιχεία, κάπου έχει χάσει την ομαλότητα του, οι κινήσεις και τα μοντέλα θυμίζουν μαριονέτες, η φυσική στα σώματα έχει εξαφανιστεί, και ειδικά αυτή η IGNITE, που στην ουσία είναι η impact engine του FIFA 12, απλά δεν πείθει.
Δε λέω καλά τα FUT, καλές και οι χρυσές κάρτες με τους παίκτες, τα Modes και όλα αυτά, αλλά επί χόρτου νομίζω ότι δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος. Έχουν προστεθεί άπειρα animation από την εποχή του FIFA 08, αλλά τι να το κάνω όταν αυτά είναι σπασμωδικά, μισοκομμένα και αφύσικα. Κανονικά θα έπρεπε να βλέπαμε το FIFA 08 και να λέγαμε "Θεέ μου, πως αντέχαμε και το παίζαμε τοτε..."
Και όμως, προσωπικά μιλώντας, γίνεται το αντίθετο! Με τραβάει περισσότερο να το παίξω από ότι το FIFA 16.
Μήπως εν τέλει στο κυνήγι του να ανέβουμε division, του να αποκτήσουμε σπάνιους παίκτες, του να στήσουμε την υπερομάδα και του να ξεσκίσουμε τον κολλητό/τυχαίο αντίπαλο, έχουμε χάσει την εστίασή μας στο gameplay;
Για αποφυγή παρεξηγήσεων δε λέω ότι το FIFA 16 είναι κακό απλά το συγκρίνω με έναν προγονό του 8 ετών.
Είμαι τόσο λάθος;

More
25 Nov 2015 07:52 #171537 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16
Ακριβώς τα ίδια λέω εγώ για το Fifa 10..μια χαρά παιχνίδι ήταν με λιγότερες απαιτήσεις και με βόλευε ο χειρισμός.Με πληκτρολόγιο έπαιζα πάντα.Για τον χειρισμό μπορεί να υπάρχει τρόπος να τον κάνω ίδιο και τώρα.Πάντως το Fifa 10 είχε μια χαρά gameplay.Το πλεονέκτημα που μου αρέσει τώρα είναι η βελτίωση σε ότι αφορά τους οπαδούς.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
25 Nov 2015 20:03 #171589 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 16

aims wrote: ετσι ακριβως για τους τερματοφυλακες...
δοκαρια εχετε συχνα?σε καθε παιχνιδι εχω τουλαχιστον 2-3 σουτ μου στα δοκαρια..
τοσο ατυχος ειμαι ή παιζει παλι καποιο θεμα(το ειχε παλαιτερα καποιο φιφα)?

Είναι συνδυασμός ατυχίας με το σύστημα 360 μοιρών. Βασικά το παιχνίδι δεν "χαρίζει" όπως το PES όπου τα σουτ σου καταλήγουν πιο εύκολα στο τέρμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Dec 2015 04:50 #171914 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 16
Το σημερινό live ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει στο Fifa 16:

1)Ανύπαρκτα πέναλτι
2)Ανάποδα φάουλ συνεχώς την στιγμή που ακουμπούσα μόνο μπάλα.
3)Ο τερματοφύλακας αντί να μπλοκάρει την μπάλα να σκύβει για να την αποφύγει.
4)Lag στους servers
5)Χρήστες που ενώ ετοιμάζονται να φάνε πέναλτι στο 10' αποσυνδέονται και το ματς ακυρώνεται.
6)Ο τερματοφύλακας να "βγαίνει για καφέ" χωρίς να του δώσω εντολή.

Ειλικρινά έχω φτάσει ως εδώ.Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταργηθούν τα αθλητικά Live και αντί για Τετάρτη να παίζουμε με τον Νίκο κάθε Δευτέρα. Την Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να έχουμε έτοιμο το στούντιο για την 1η εκπομπή Users.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Dec 2015 07:19 - 01 Dec 2015 07:23 #171921 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16

Manos wrote: Το σημερινό live ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει στο Fifa 16:

1)Ανύπαρκτα πέναλτι
2)Ανάποδα φάουλ συνεχώς την στιγμή που ακουμπούσα μόνο μπάλα.
3)Ο τερματοφύλακας αντί να μπλοκάρει την μπάλα να σκύβει για να την αποφύγει.
4)Lag στους servers
5)Χρήστες που ενώ ετοιμάζονται να φάνε πέναλτι στο 10' αποσυνδέονται και το ματς ακυρώνεται.
6)Ο τερματοφύλακας να "βγαίνει για καφέ" χωρίς να του δώσω εντολή.

Ειλικρινά έχω φτάσει ως εδώ.Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταργηθούν τα αθλητικά Live και αντί για Τετάρτη να παίζουμε με τον Νίκο κάθε Δευτέρα. Την Παρασκευή θα προσπαθήσουμε να έχουμε έτοιμο το στούντιο για την 1η εκπομπή Users.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και στο Fifa 15,εκεί που κέρδιζα οι άλλοι επέλεγαν forfeit game.Πάντως ένας που το έκανε έχασε γιατί το ματς είχε φτάσει 90 και απλά έκανα αλλαγές.

Πραγματικά το online στο fifa δεν είναι και ότι καλύτερο με τα υπάρχοντα δεδομένα.Δεν ξέρω παλιότερα τι γινόταν αλλά για Fifa 15,16 δεν συμφέρει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Dec 2015 07:23 by Blood Prince.

More
12 Dec 2015 22:37 #173231 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic FIFA 16
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος εδώ. Παρακολουθώ τακτικά τα βίντεο που ανεβαίνουν στο youtube και κυρίως αυτά που αφορούν το fifa. Είμαι λάτρης του παιχνιδιού από το fifa 13 και μετά. Κάθε Δευτέρα παρακολουθώ το live streaming του Μάνου και είναι κάτι το ιδιαίτερο - ξεχωριστό μπορώ να πω, γιατί ευχαστιομαστε όλες τις αντιδράσεις σου. Μάνο δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω. Πρώτον αν θα συνεχίσεις τα υπέροχα live streams στο fifa 16 ultimate team και δεύτερον σε τι χρησιμεύουν οι concept squads στο FUT; Ξέχασα να πω πως παίζω το fifa 16 σε pc και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το αντίστοιχο του PS4 από άποψη γραφικών και πολλών άλλων στοιχείων που περιλαμβάνονται στο full game. Ζητώ συγγνώμη αν σε κάποια σημεία βρίσκομαι offtopic. Επειδή δεν πέτυχα κάπου το shoutbox καθώς έψαχνα το site, αν υπάρχει μπορείτε να στείλετε εδώ ή σε pm το link; Ευχαριστώ. :)

More
12 Dec 2015 23:01 #173232 by dimitris
Replied by dimitris on topic FIFA 16
μ αρεσει πολυ αυτο το παιχνιδι γιατι πολλοι φιλοι μου μου λενε να το παρω γιατι εχει πολυ ωραια γραφικα και οτι αμα το παρω θα μπορουμε ν παιζουμε μαζι online

More
12 Dec 2015 23:19 - 12 Dec 2015 23:22 #173235 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic FIFA 16
Εγώ φίλε μου προσωπικά λατρεύω το συγκεκριμένο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και ειδικά από το 15 και μετά ακόμη περισσότερο. Πέραν όμως των θετικών έχει και αρκετά αρνητικά (βλέπε διαιτησίες κυρίως αλλά και servers) με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς δεύτερες σκέψεις για το αν θα είναι η σωστή επιλογή για αγορά. Η δική μου γνώμη είναι ότι εάν διαθέτεις τα χρήματα θα σου πρότεινα να το αγοράσεις. Θεωρώ πως αξίζει συνολικά τα λεφτά του χωρίς βέβαια την απουσία αρνητικών στοιχείων τα οποία ανέφερα παραπάνω. Άλλωστε κάθε βδομάδα σχεδόν βγαίνει και από ένα επίσημο update που διορθώνει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι. Αυτά εν ολίγοις...Η απόφαση δική σου.
Last edit: 12 Dec 2015 23:22 by Γιάννης .