Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 16

More
20 Apr 2016 01:47 #180325 by A
Replied by A on topic FIFA 16
όσοι είστε συνδρομητές στην ΕΑ το Fifa 2016 προστέθηκε στην λιστα με τα δωρεαν games.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2016 11:37 #180444 by Άρης Φουρναράκης
Γνωριζει κανεις τι συμβαινει με τους servers της EA ? Εχω την συνδρομη EA access για το PC και προσπαθω εδω και 2 μερες να παιξω FIFA 16 και συγκεκριμενα το Ultimate Team και εχω καταφερει να παιξω 12 αγωνες εκ των οποιων οι 10 διακοπηκαν πριν το τελος αλλα πηρα τους βαθμους και καμια 15αρια που εχουν διακοπει στη μεση ή προς το τελος και μου τους μετραει σαν να μην εγιναν. Δηλαδη σε 27 αγωνες εχω καταφερει να τελειωσω 3-4 αγωνες. Σε ολους τους αλλους μου πεταει προβλημα το lost connection και ενω η συνδεση μου δουλευει κανονικα οταν το δειχνει αυτο.. Τοσο χαλια ειναι οι servers?

More
23 Apr 2016 13:28 #180445 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16

Nocturne wrote: Γνωριζει κανεις τι συμβαινει με τους servers της EA ? Εχω την συνδρομη EA access για το PC και προσπαθω εδω και 2 μερες να παιξω FIFA 16 και συγκεκριμενα το Ultimate Team και εχω καταφερει να παιξω 12 αγωνες εκ των οποιων οι 10 διακοπηκαν πριν το τελος αλλα πηρα τους βαθμους και καμια 15αρια που εχουν διακοπει στη μεση ή προς το τελος και μου τους μετραει σαν να μην εγιναν. Δηλαδη σε 27 αγωνες εχω καταφερει να τελειωσω 3-4 αγωνες. Σε ολους τους αλλους μου πεταει προβλημα το lost connection και ενω η συνδεση μου δουλευει κανονικα οταν το δειχνει αυτο.. Τοσο χαλια ειναι οι servers?

Ακριβώς το ίδιο είχα παρατηρήσει και εγώ όταν έπαιζα Fifa 15 ultimate team.Εγώ πιστεύω έχει να κάνει και με το πως αποσυνδέεται ο αντίπαλος,όταν δηλαδή παίρνεις τους βαθμούς ο αντίπαλος αποσυνδέεται κανονικά και όταν δεν παίρνεις ή διακόπηκε πολύ νωρίς ή ο αντίπαλος διέκοψε τον αγώνα απότομα και όχι normal απο το menu δηλαδή οπότε είναι σαν να μην έγινε το παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Apr 2016 13:46 #180449 by Άρης Φουρναράκης
Το ποιο τραγικο ηταν στον τελευταιο αγωνα απο Division 10 ειχα 10 βαθμους και ηθελα μονο νικη για να παρω το πρωταθλημα. Νικαω 3-0 στο 60, μου γινεται disconnect (χωρις να με πεταξει απο το φιφα ή απο το ιντερνετ), μου βγαζει οτι φταιω εγω και βγαζει το ματς χαμενο. Επισης δεν μου εδωσε καν τα 1600 coins που περνεις στην ανοδο...

More
23 Apr 2016 13:50 #180450 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 16

Nocturne wrote: Το ποιο τραγικο ηταν στον τελευταιο αγωνα απο Division 10 ειχα 10 βαθμους και ηθελα μονο νικη για να παρω το πρωταθλημα. Νικαω 3-0 στο 60, μου γινεται disconnect (χωρις να με πεταξει απο το φιφα ή απο το ιντερνετ), μου βγαζει οτι φταιω εγω και βγαζει το ματς χαμενο. Επισης δεν μου εδωσε καν τα 1600 coins που περνεις στην ανοδo...

Αυτό είναι περίεργο,το πιο πιθανόν να αποσυνδέθηκε απότομα ο αντίπαλος,οπότε τα coins θα τα πάρεις στον επόμενο αγώνα που θα παίξεις στο division 9.Αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει.Φαίνεται όσο πάει και χειροτερεύουν οι servers.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Apr 2016 14:44 - 23 Apr 2016 14:46 #180453 by Άρης Φουρναράκης
Δεν τα πηρα ποτε.. Εχω παιξει 4 παιχνιδια Division 9... Επισης πως ειναι δυνατον να αποσυνδέεται ο αντιπαλος και να χανω εγω το παιχνιδι ? Γιατι αυτο συμβαινει σχεδον παντα οταν νικαω και εγω οταν βγηκα μια φορα που εχανα 7-0 μου το εβγαλε χαμενο παλι και οτι δεν θα παρω coins?...Οτι να ναι η EA..
Last edit: 23 Apr 2016 14:46 by Άρης Φουρναράκης.

More
25 Apr 2016 09:13 - 25 Apr 2016 09:17 #180528 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φίλε Nocturne αυτό που περιγράφεις είναι λογικά απότομη αποσύνδεση τον αντιπάλων, είτε λόγο δικού τους προβλήματος είτε λόγο rage quit αν τους νικάς με μεγάλο σκορ. Δεν είναι θέμα των servers, αν το παιχνίδι διακοπεί λόγο προβλήματος των servers δεν στο μετράει καθόλου. Αν διακοπεί επειδή έκανε rage quit ο αντίπαλος τότε στο μετράει και παίρνεις κανονικά τα coins. Οπότε αν διακοπεί από δικού σου θέμα, πχ πέσει το ίντερνετ ή κολλήσει το pc στο μετράει σαν ήττα.

Επίσης υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που έχω παρατηρήσει: Παίζω με κάτι τύπους που έχουν τέρμα άσχετη ομάδα, παίχτες με 50-60 στατιστικά και σε λάθος θέση(πχ επιθετικό στην άμυνα) και ενώ το ματς παίζει κανονικά ξαφνικά χάνεται η σύνδεση και είναι σαν να μην παίχτηκε ποτέ. Έχω δει και ξένους παίχτες σε σχόλια στο youtube ή στο futhead να το αναφέρουν. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό αλλά είναι εκνευριστικό.
Last edit: 25 Apr 2016 09:17 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
30 Jun 2016 18:48 #183311 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο glitch εντοπίστηκε στο Ultimate Team του FIFA 16 (που μπορεί να υπάρχει και στις παλαιότερες εκδόσεις) από χρήστες του FIFA subReddit! Αφορά την επίδοση καρτών σε συνδυασμό με την χημεία και τις ανάλογες κάρτες παικτών που χρησιμοποιείτε! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση και δείτε το βίντεο που έφτιαξε ένας εκ των προαναφερθέντων χρηστών του FIFA subReddit!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister