Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2015

More
31 May 2015 22:07 - 31 May 2015 22:24 #162030 by angelita kakosaioy
Replied by angelita kakosaioy on topic pes 2015
Καλησπέρα σας! Αγόρασα το PES 2015 και είναι το Essentials. Θέλω να ρωτήσω γιατί, όταν ξεκινάει ο αγώνας, δεν λέει ο σχολιαστής ποιες ομάδες παίζουν και γιατί δεν τους δείχνει να ακούν τα συνθήματά τους πριν την σέντρα και όταν βγαίνουν έξω στον αγώνα. Επίσης, γιατί δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις τα καιρικά φαινόμενα, αν θέλω, δηλαδή, να έχει ήλιο ή βροχή; Αν γνωρίζει κάποιος, ας με βοηθήσει! Ευχαριστώ!
Last edit: 31 May 2015 22:24 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2015 22:35 #162031 by Μάνος Γρυπάρης
Για τον σχολιασμό πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις και να επιλέξεις ως Γλώσσα τα ελληνικά. Το έχεις κάνει?
Οσο για τα καιρικά φαινόμενα αν θυμάμαι καλά, όταν είναι έτοιμο να ξεκινήσει το ματς, πριν αρχίσει, σε εκείνες τις ρυθμίσεις ορίζεις τι καιρικές συνθήκες θα έχει. Σε Master League, Κύπελλα, Online κτλ. είναι τυχαίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jun 2015 00:07 #162040 by Tony
Replied by Tony on topic Pro Evolution Soccer 2015
15 ευρω στο ps store προσφορα το pes 2015!

More
05 Jun 2015 10:33 - 05 Jun 2015 11:57 #162279 by angelita kakosaioy
Το έχω ρυθμίσει στα ελληνικά και μιλάνε ελληνικά οι σχολιαστές, το θέμα είναι γιατί ξεκινάει αμέσως ο αγώνας χωρίς να λέει τις ομάδες π.χ (Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους) και γιατί δεν δειχνει τους παίχτες που βγαίνουν στο γήπεδο, δειχνει κατευθείαν που κάνουν σέντρα, δηλαδή ότι ξεκινάει το παιχνίδι αποτομα
Last edit: 05 Jun 2015 11:57 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
05 Jun 2015 11:58 #162286 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπερα, καταρχην μην γραφεις με κεφαλαια.
Σου εχουν στειλει PM οι moderators. Διαβασε τα PM σου και τους όρους χρήσης του site.
www.gameworld.gr/terms-of-use

Κατά δεύτερον τραβηξε ενα βιντεο και ανεβασε το στο YouTube ως Unlisted (οχι Public) και δωσε μας το link.

Αν εχεις το PES 2015 σε PS4 ή σε Xbox One εχει καταγραφη η κονσολα. Στο PS4 πατας το Share button συγκεκριμενα και καταγραφει τα τελευταια 15 λεπτα (στο Xbox One ειναι λιγοτερα αλλα και παλι σου φτανει). Σε παλιοτερες κονσολες αναγκαστικά τραβας απο την καμερα σου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jun 2015 14:07 #162291 by Apostolos
Replied by Apostolos on topic Pro Evolution Soccer 2015
Ναι όντως και εγώ παρατήρησα πολλά προβλήματα με την περιγραφή. Καθυστερεί μερικές φορές να ανακοινώσει πράγματα κτλ. Πάντως πιστεύω ότι το pro είναι καλύτερο από το Fifa σε θέματα gameplay. Τουλάχιστον εμένα μου αρέσει περισσότερο :P . Αν ψήνεται κανείς για κανα ματσάκι ας μου πει (σε PS4).

More
06 Jun 2015 18:18 #162339 by angelita kakosaioy
οκ θα το κοιταξω να στειλω ενα βιντεο εχω το ps3 το pro evo 2015 sorry για τα κεφαλαια δεν το ειδα ..

More
10 Jun 2015 22:07 #162484 by Στέφανος Λέγος
'Εχοντας πραγματικά ματώσει στο Pes 2015, θα πω μια σύντομη άποψη.

Είναι στην ουσία αυτό που έπρεπε να κυκλοφορήσει πέρυσι ως Pes 2014.
Μοιάζει οπτικά με το Pes 2014, αλλά ευτυχώς σε θέματα gameplay είναι βελτιωμένο.
Πιο δραστηριοι παικτες, πολλες κινησεις στο χωρο, πιο νευρικος ρυθμος. Στο Pc παρατηρειται ενα input lag το οποιο με καποια κολπακια μειωνεται, αλλα γενικα το νιωθεις πιο αμεσο απο περισυ.
Στα θετικα θα πω:
-Ρεαλιστικος ρυθμος αγωνα
-Ωραια μοντέλα παικτων
-Ωραιος ηχος της μπαλας
-Ευκολα και απλα μενου
-Ρεαλιστικα animation
-Πορωτικα, αν και καπως επαναλαμβανομενα και υπερβολικα σουτ.
-Ωραια αισθηση του γηπεδου

Στα αρνητικα:
-Νιωθεις πολλες φορες τον παικτη εγκλωβισμένο στο animation.
-Προβληματα στο footplanting
-Snapping του παικτη πανω στη μπαλα
-Ζωωδη collision
-Κακη φυσικη διχτυων
-Μετρια φυσικη μπαλας
-Η βροχη δεν επηρεαζει το gameplay
-Κακο συστημα πασας. Ειδικα με μπαρες βοηθειας.

Σαν βαθμο θα του εβαζα ενα 7.5

More
27 Jul 2015 15:50 #166274 by Μάνος Γρυπάρης

Βραδιά Pro με YouTubers

Το πιο διασκεδαστικό Live που έχω ζήσει! Με Booyah, Tsach, Αστάθιο, Vibrator και Serjohn. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είναι εκεί οι Δούρβες και ο PolicyMaker. Ναι, θέλω και τον PolicyMaker ώστε να είμαστε δύο κωμικοί μέσα σε τόση σοβαρότητα για να σπάει η μονοτονία.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
01 Sep 2015 10:40 #168304 by lefteris
Replied by lefteris on topic Pro Evolution Soccer 2015
Καλημέρα και καλό μήνα. Παιδιά έχει κανείς ιδέα για κάποιο patch που να έχει όλες τις εμφανίσεις των ομάδων και να προσθέτει το Γερμανικό Πρωτάθλημα; Για PS3 ενδιαφέρομαι έκδοση παιχνιδιού 1.03.02 και DLC 4. Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά.