Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?

More
29 May 2006 11:24 #13523 by giorgos
Replied by giorgos on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
emena oi traumaties o kathenas apo tous 6 ine gia minimum 1 mhna ekastos!
oloi mazi simplironoun pan o apo etos!!!!!!!!!!!!!!!!

oreos o termatofilakas sou!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2006 12:54 #13531 by Βασίλης
δεν πιστεύω ότι είναι κάτι προαποφασισμένο πριν το παιχνίδι. Παίξε κύπελλο με το Διαγόρα (εσύ είσαι ο ΠΑΟ). Και ενώ κερδίζεις 3-0 στο 25, κάνε 3 αλλαγές και βάλε το Γκούμα τερματοφύλακα με βελάκι μέχρι το κέντρο. Θα κερδίσεις; Δε νομίζω.

Υπάρχουν πράγματα που σου σπάνε τα νεύρα, γι'αυτό νομίζεις ότι είναι στημένα. Αλλά έτσι είναι σεταρισμένο το ΑΙ του παιχνιδιού που δυστυχώς το κάνει πιο εύκολο. Ο τερματοφύλακας πιάνει τα άπιαστα, η πρώτη επίθεση είναι πάντα γκολ και αν ισοφαρίσεις, καπάκι κάνεις πέναλτυ και τρως κόκκινη. Στο παλιό CM, το ΑΙ σου 'κλείδωνε' το σύστημα και ξαφνικά όλος ο κόσμος έπαιζε μπάλα με 4-4-2 v8 ή με 5-3-2 v4. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος 'άμυνας' του παιχνιδιού απέναντι σε σένα. Βέβαια έτσι μάθαινες κι εσύ με τη σειρά σου να είσαι καλύτερος μάνατζερ και προπονητής και όχι να κοιμάσαι στο πάγκο παίζοντας very fast και μιλώντας στο τηλέφωνο.

Απλά το παιχνίδι πρέπει κάπως να αντιδράσει στις 35 μεταγραφές που κάνεις το καλοκαίρι αγοράζοντας 15 wonderkinds και 15 συστημένες μεταγραφές. Και τουλάχιστον για τους τραυματισμούς, φτάιει ΚΑΙ η προπόνηση, φταίει ΚΑΙ ο αριθμός των παιχτών του ρόστερ ;)

More
29 May 2006 14:00 #13535 by giorgos
Replied by giorgos on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
pisteyeis oti o ipologisths "mathenei" to systhma sou kai se pezei kalitera;

More
29 May 2006 16:36 #13566 by gio pride
Replied by gio pride on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
μου δίνεται αυτή η εντύπωση γιατί όταν έχεις μια ομάδα που ρολάρει [με 10 σερί ματς αήττητο και 8 νίκες πχ.] με το morale superb , condition στο 98-100%, μου φαίνεται περίεργο να παίζω με ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας και να μη βγάζω ευκαιρία ... λογικό είναι βέβαια , δε γίνεται να κερδίζεις όλα τα ματς ...

βέβαια άλλο αυτό κι άλλο να γκρεμίζεται η ομάδα σαν το χρηματηστήριο ...

More
29 May 2006 17:03 #13574 by Βασίλης
Greeneye, στο CM01/02 αυτό γινόταν. Στο FM δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα. Βλέπω τη μηχανή αρκετά πιο έξυπνη και ευέλικτη, αλλά με λιγότερα αποτελέσματα. Το παιχνίδι έχει γίνει πιο εύκολο σε αρκετούς τομείς. Απλά για να σηκώσεις κούπα σε Αγγλία, Ιταλία, θες παιχταράδες και πολύ δυνατό πάγκο

Edit: Μιλάμε ότι έχεις μια μικρομεσσαία ομάδα που τη χτίζεις σταδιακά και όχι τη Chelsea ή τη Milan