Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?

More
26 May 2006 02:24 #13325 by giorgos
ti enoo paidia...
telika ta sistimata pou epilegoume,oi allages pou kanoume,oles oi leptomereies pou bazoume,
h kourash paikton,an paizoume to idio sistima i oxi sinexos,idia 11ada i oxi sinexos ktl ktl
ola ayta epireazoun ta apotelesmata i telika ola einai apla mia MOYFA? kai ta apotelesmata
einai peripou random ?

pragmatika ta exo aporia edo kai xronia...gia paradeigma den ine dynaton ego
proth xronia me BARTSA na exo deko,ronaltinio messi kai zouli sto kentro
mia apisteyth tetrada kai na SERNONTAI!
akouste ti katafera me aytous tous paiktes...kai agorazontas me to arxiko batzet
ton BRAXO Karvalio gia amina...exontas opos kserete kai pigiol,exontas ton ETO...
exontas super paiktakia etsi;
ksekinhsa me sistima...3-4-1-2...sto 1 ixa AMC (ronaldinio)...
lipon ksekinhsa me 11-0 seri nikes.....sas pliroforo oti kai i Real eixe 11 seri nikes!!!
ante as poume ola kala,eixa gamatous coaches kai ola itan me 5 asteria!
kai as poume oti kai to sistima itan gamato me tis epimerous parametrous pou epeleksa
gamousa kai ederna mesa ekso,nikousa me se lakorounia me 1-5 !
meta omos apo 11 seri nikes ksekinhse i katifora...re paidia....de mporousa na stayroso nikh!!!!!!!!!!!!!!! me idious paiktes,idia taktikh idia ola!!! katrakilisa stin 3-4 thesh meta apo polles gkeles apo kati entelos KAFENEIA.
Allaxa amesos sistima...piga se 3-5-2....ekana 2 nikes seri kai meta pali katrakila!!! apisteyth katrakila!...me nikhse mexri kai o bazelos sto champions league!!!!!!!!!!! axou kalo kai ayto! ksexasa na paro screen shot....man of the mats papadopoulos me

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2006 11:06 #13330 by Βασίλης
Πολύ πίκρα ρε φίλε!!! χαχαχα.. Μη ξεχνάς ότι ένας τυχάρπαστος νέοπαρντ προπονητής είναι λίγο δύσκολο να κουμαντάρει μια ομάδα σαν τη Μπαρτσελόνα..

Τωρα από κει και πέρα, διαφωνώ με αρκετά απ'αυτά που λες, αλλά όντως μερικές φορές το παιχνίδι είναι λίγο σπαστικό. Τραυματισμοί, κόκκινες κάρτες στο ξαφνικό, τρελλό φορμάρισμα της αντίπαλης ομάδας. Αλλά δεν είναι όλα σχέδιο της Ομάδας Έψιλον... ;)

More
26 May 2006 14:34 #13358 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν υπάρχει 3-5-2 απ' το CM '03/'04 και μετά. Γι'αυτό η ομάδα σέρνεται, γιατί μπάζεις από τα πλάγια. Το 3-5-2 ήταν για την σειρά CM3 και το CM4 μόνο. Από εκεί κι έπειτα ο κόσμος ξεκίνησε το 4-1-3-2 (Pure Football). Με 1 DMC, ML, MC, MR. Παίξτο και θα δεις διαφορά.

Δεν είναι δίκαιο το FM γιατί με 6-7 πουλέν παίρνεις Champions League με ελληνική ομάδα. Αν όχι 2η σεζόν σίγουρα το πολύ μέχρι την 5η

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 May 2006 16:50 #13366 by Πέτρος
Ο Μάνος με κάλυψε απόλυτα.

Δεν ξέρω πως θα ακουστεί, αλλά νομίζω πως είναι πολύ εύκολο. Βέβαια, όπως έλεγε κι ο Jacobson, "προς τι να είχαμε ένα παιχνίδι που θα μας έσπαγε τα νεύρα και δε θα μπορούσαμε να το ευχαριστηθούμε";

Όπως το πάρει κανείς...

More
26 May 2006 22:21 #13393 by giorgos
Replied by giorgos on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
ego omos re paidia den prokeitai na xaro ena game pou tha paro
to champions etsi eykola me andrits - sarits kai merika akoma tsoubalia!

simfono oti to 3-5-2 exei pethanei sto football manager alla den ine etsi
kai sto sygxrono podosfairo,i esto sto bathmo pou ine sto game.
den xero giati alla mou ti

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 May 2006 08:11 #13403 by a Guest
Replied by a Guest on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
Να σας πω την αλήθεια κι εγω πιστεύω οτι η θέση που θα κατακτήσει η ομάδα μου, κρίνεται απο την στιγμή που θα αρχίσει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να το στηρίξω κάπου και ίσως να κάνω λάθος, αλλα αυτή την εντύπωση έχω

More
27 May 2006 11:41 #13407 by Αντώνης Κατρής
Αυτό με το pure football είναι τρελός μύθος... Μπορείς να παίξεις εκατοντάδες διαφορετικά συστήματα και να πετύχεις αρκεί να δώσεις τις κατάλληλες ειδικές εντολές σε κάθε παίκτη!!! Αυτές κάνουν τη διαφορά... Όσο για το pure football οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ούτε καν το πλησιάζουν... Αν έχετε δει όλοι σχεδόν παίζουν με έναν που οργώνει την αριστερή πλευρά και βγαίνει σαν κατά συνθήκη αριστερό χαφ ο περιφεριακός επιθετικός ή όποιος από τους κεντρικούς κάτσει.

Πάντως κατά την άποψή μου το FM είναι δίκαιο γιατί και στην πραγματικότητα έχουμε δει ομάδες που με μερικούς νέους και ταλαντούχους παίκτες πάνε καλά στην Ευρώπη... Όσο για τις κάρτες και τα λοιπά όμορφα είναι μέσα στο παιχνίδι και μη σου πω ότι οι τραυματισμοί είναι λιγότεροι απ'όσο θα έπρεπε για να είναι ρεαλιστικό

More
28 May 2006 04:06 #13445 by gio pride
Replied by gio pride on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
βρίσκω λίγο υπερβολικό τον greeneye αλλά σε μερικά πράγματα έχει δίκιο .

κάθε χρονιά μου τυχαίνει να τραυματιστούν και οι 3 τερματοφύλακες ταυτόχρονα [πόσο συνηθισμένο το βρίσκετε]

κάθε φορά που παίζω ελληνικό πρωτάθλημα ο πάοκ παίρνει πρωτάθλημα [μα κάθε φορά και κα σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού ????]

συμφωνώ επίσης ότι είναι υπερβολικά εύκολο . σε 4 χρονιές 2 ch.l. με ολυμπιακό ???? έλεος . στο fm05 πρώτη χρονιά με palermo και πήρα πρωτάθλημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [δε λέω καλός μάνατζερ είμαι αλλά όχι κι έτσι

More
29 May 2006 00:28 #13493 by giorgos
Replied by giorgos on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
pano pou les gia traumaties file moU!

mesa se 2 meres 6 traumaties!!!!!!!!!!! kai malista apo tous kalous paiktes!

paratheto eikona...kiriolektika apodekatismos!

6 Traumaties se 2 meres!

More
29 May 2006 01:40 #13496 by gio pride
Replied by gio pride on topic EINAI DIKAIO TO FM 2006 ?
ρε μήπως παίζουν τίποτα περίεργα νερά στο παιχνίδι σου ? φρίκη ....

μιλώντας για τρέλες : προσπαθώ να βρω ένα προγραμματάκι για να ανεβάσω ένα γκολ που έφαγα ...

παίζω με st pauli [είμαι β' γερμανίας τώρα] κύπελλο με λεβερκούζεν [α' και απο τις καλές] . αγκομαχώ και κερδίζω 2-1 στο 90. τους έχω βάλει σε 4-5-1 και όλους defence ,waste time often , κλπ... κερδίζω κόρνερ [ΕΓΩ το κερδίζω] και ανεβαίνει ο τερματοφύλακάς μου [Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ] για το κόρνερ !!!!!!!!!!!!!!!!

όπως καταλάβατε στην αντεπίθεση το έφαγα από τη σέντρα σε κενό τέρμα