Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2014

More
23 Nov 2013 17:29 #135513 by Στράτος Τσάκωνας
Μμμμαστα....και κατι διαφημησεις οτι και καλα θα ειναι παρον και το νεο γηπεδο?

Αφοουσαν το patch?

(tnx btw) :)

Fear Not The Darkness

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2013 21:41 #135519 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν γνωρίζω περί του θέματος. Αυτά είναι εσωτερικά μεταξύ FMGreece και Sports Interactive. Πάντως το patch δουλεύει. Καλές επιτυχίες και για οτι συμβουλες θελεις εδω ειμαστε! :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Nov 2013 21:12 #135553 by Στράτος Τσάκωνας
tnx ρε man. και το patchακι τουμπανο! εχω πιασει δουλεια! στωωωω!! :)

Fear Not The Darkness

More
29 Dec 2013 14:13 #138207 by AlexMastermind
Παίζω πολλά χρόνια Football Manager και πρώτη φορά έπεισα την διοίκηση να χτίσει νέο γήπεδο. Η ομάδα είναι ο Παναθηναικός και πρόεδρος (ξέρω δεν θα το πιστέψετε) ο Αλαφούζος! Είναι πραγματικά μια συγκινητική στιγμή που θα θυμάμαι για πολλά χρόνια.

More
10 Feb 2014 21:16 #140365 by Βασίλης
Μετα απο πολυ ενασχοληση με το fm14 οφειλω να γραψω πως η σειρα θελει κατι περισσοτερο απο μικρες βελτιωσεις..
Καπου εχει γινει κοιλια.Το ιδιο διαπιστωνω πως υποστηριζουν και πολλοι φανς της σειρας σε ξενογλωσσα φορουμς

More
03 Mar 2014 04:49 #141249 by Μάνος Γρυπάρης
Η πρώτη μου χρονιά με τον Παναθηναϊκό θυμίζει την φετινή. Ισοπαλία στο πρώτο ντέρμπι και τρελή νίκη 2-1 στο επαναληπτικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα (!) και στην κανονική διάρκεια τερμάτισα 2ος! Τελικά όμως στα play-off κατέληξα 3ος, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το 2ο εισιτήριο για το Champions League.

Στο Europa League της 2ης χρονιας ξεκινησα καλα με 2-5 νίκη εκτός έδρας επί της Sturm Gratz και 1-1 εντός.

Στην ομάδα κρατάω την άμυνα όπως ειναι, 1η χρονιά Κυργιάκο και 2η βρίσκω νέους DC. Fran Merida ελεύθερος απ' την 1η μέρα, Quincy στα πάνω του, Apostolos Vellios ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δανεικός από Everton και ανανεώστε τον δανεισμό του εύκολα. Januzaj ελεύθερος 2η χρονιά επίσης must.

Επίσης ξεκίνησα 2ο παιχνίδι με ΑΟΑΝ. Τρέλα σκέτη. Η ομαδα θα βγει τελευταια μου λενε, ειμαι 13ος με 14 παικτες και οι αλλοι γκρισαρισμένοι. Προσλαμβάνω Κυριάκο Καραταϊδη Head of Youth Development (κι ας ειναι Ολυμπιακός, κάνει καλή δουλειά) και ψήνω Ηλία Πουρσανίδη για Assistant Manager. Ο πρόεδρας 90 ευρώ/εβδομαδα για μισθους δίνει και τα οικονομικά τραγικά αλλά προχωράμε γερά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
04 Mar 2014 04:31 #141305 by Μάνος Γρυπάρης
Update για ΑΟΑΝ: Παρέμεινα στην κατηγορία. Οι μεταγραφές καθολική απογοήτευση καθώς δεν θέλει να έρθει κανένας παίκτης στη 2η χρονιά. Λογικά θα φταίει η Γ' Εθνική που δεν υπήρχε εξ αρχής στο παιχνίδι, όμως σε κάθε περίπτωση δεν ευσταθεί οποιαδήποτε δικαιολογία. Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον πρωταθλήματα, άρα το σύστημα ήθελε να δουλεύει.

Ήθελα να παίξω Lower League Management στο μέγιστο βαθμό κι είχα τόση όρεξη αλλά απογοητεύτηκα. Οπότε πήγα στο αγγλικό πρωτάθλημα όπου έλειπε η Blyth Spartans από την 6η κατηγορία κι επέλεξα Exeter City (The Grecians) από την League 2 (4η κατηγορία Αγγλίας).

Προς το παρόν θα με απασχολήσει αυτό το game και του Παναθηναϊκού

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Apr 2014 23:54 #143150 by Βασίλης
βγηκε το fm 2014 classic στο vita...σκεφτομαι σοβαρα να τσιμπησω το bundle για να παιζω το παιχνιδι παντου..τετοια πωρωση.. :fball: :cup:

More
03 May 2014 03:29 #144044 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά τον διαγωνισμό μας για τα 10 Football Manager 2014 σε PC, έρχεται η ώρα του PS Vita.

H Zegetron, αντιπροσωπεία της Sega στη χώρα μας, σας προσφέρει 2 αντίτυπα του Football Manager 2014 για PS Vita.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του GameWorld.gr και του Sportdog.gr

Διαδικασία συμμετοχής
Γράψτε μας εδώ με απάντηση:
Α)Την τελευταία φορά που παίξατε Football Manager
Β)Ποια έκδοση είχατε
Γ)Με ποια ομάδα παίξατε και μερικούς από τους παίκτες που αγοράσατε.

Η κλήρωση θα γίνει σε μία εβδομάδα.

Καλή επιτυχία σε όλους! :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 May 2014 11:01 #144055 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Πρέπει να ήταν 2005 ή 2006 που έπαιξα την έκδοση για PC. Ένα παιχνίδι χωρίς γραφικά αλλά με gameplay που σε έκανε να κολλάς κυριολεκτικά για ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη.
έπαιζα κυρίως με μεγάλες αγγλικές ομάδες. Παίχτες δυστυχώς δεν θυμάμαι (ααχ, γεράματα!!)

Καλή επιτυχία σε όλους!