Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heavy Rain

More
24 Aug 2008 22:38 - 02 Mar 2016 23:44 #46381 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το Heavy Rain είναι ένα video game που αποτελεί δημιούργημα της γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης Quantic Dream, που μας είχε χαρίσει παλιότερα το Fahrenheit. Η όμοιότητα με αυτό είναι ότι πρόκειται για interactive movie που μπορεί να παιχτεί από τον οποιονδήποτε.

Διαθέτει ίσως τα καλύτερα γραφικά και ερμηνείες που έχουμε δει στο PS3.

Διαβάστε το review

[youtube:oxxsymw9]
[/youtube:oxxsymw9]
Last edit: 02 Mar 2016 23:44 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2008 01:41 #47079 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τελικα το gameplay θα διαρκεσει γυρω στις 10 ωρες...Λετε να ειναι αρκετες για adventure game η πολυ λιγες?

More
17 Sep 2008 13:49 - 02 Mar 2016 23:45 #47174 by Μάνος Γρυπάρης
Ψιλοnormal, αν τελικά κρατήσει τόσο. Μην ξεχνάμε ότι θα έχουμε τόσες εναλλακτικές επιλογές για το που θα "οδηγήσουμε" το σενάριο. Πραγματικά λυπάμαι τους προγραμματιστές.

Διαβάστε το νέο preview

Δείτε και το νέο τρέιλερ:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Mar 2016 23:45 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Sep 2008 21:00 #47188 by Stevepredator
Replied by Stevepredator on topic Heavy Rain (PS3)
Και μετά μου λένε ότι η sony δεν έχει καλά exclusives άμα ξανακούσω κακιά κουβέντα για ps3 θα σπάσω κάτι στο δωμάτιο μου από τα νεύρα μου

Cause the only real predator is Stevepredator

More
18 Sep 2008 02:19 #47195 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ενταξει αυτη η προσθηκη μαζι με το GOW 3 και Killzone 2 ειναι πολυ δυνατες προσθηκες...Το θεμα ειναι ομως οτι η Sony εχει χασει λιγο την ταυτοτητα της... Δεν ειναι μονο FPS το PS3 και μερικοι το ξεχνανε αυτο

More
12 Dec 2008 02:16 #49509 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Βασικα προσπαθω να μαζεψω τα σαλια μου...Δεν ειναι δυνατον να υπαρχει αυτο που βλεπω:

Πειτε γνωμες, ειναι ή δεν ειναι πραγματικη φωτογραφια?

More
22 May 2009 13:29 #53130 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

Αλλη μια εξαισια φωτογραφια που δειχνει την ποιοτητα του παιχνιδιου. Πρεπει να διαθετει τα καλυτερα γραφικα και animation που εχω δει ποτε μου.

More
22 May 2009 13:58 #53133 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote:

Αλλη μια εξαισια φωτογραφια που δειχνει την ποιοτητα του παιχνιδιου. Πρεπει να διαθετει τα καλυτερα γραφικα και animation που εχω δει ποτε μου.

Grrrr Αντε ρε MGS5 βγες να μας εντυπωσιασεις πιο πολυ απο το Heavy Rain (σε γραφικα) :mrgreen: . Αν το εχετε παρατηρησει οποτε βγαίνει mgs εχει παντα τα καλυτερα γραφικα που εχουν βγει εκεινη την εποχη. Πάντως αυτο που βλέπουμε εδω εξαιρετικη δουλεια!!!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2009 19:05 #53253 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Heavy Rain (PS3)
Πραγματι τα γραφικα του ειναι πολυ εντυπωσιακα :!: Εμενα παντως, φιλε Freak,οι ωρες μου φαινονται λιγες.Μπορει ομως σε εμας να κρατησει περισσοτερο επειδη εχει αυτες τις ενναλακτικες επιλογες για το πως θα προχωρησει το σεναριο.

More
23 May 2009 19:12 #53256 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι ωρες ειναι αναλογες με την ικανοτητα των gamers. Το ξερω ακουγεται τρελο, περισσοτερες λεπτομερειες σημερα στην εκπομπη Users στον Sentra 103.3, 23:00-1:00