Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Heavy Rain

More
23 Mar 2010 23:50 #69680 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Heavy Rain (PS3)
το παιχνιδι ειναι πολυ καλο λεω να το αγορασω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2010 22:06 #82505 by Νικολής Ασημάκης
Κορυφαίο παιχνίδι. Πραγματικά το καταχάρηκα, αν και κατάφερα να το τερματίσω σκοτώνοντας όλους τους πρωταγωνιστές (ευτυχώς δεν χάνεις ποτέ) :roll:

More
25 Oct 2010 00:22 #82520 by Μπάμπης Χαραλάμπους
UPDATE ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
SUPER DUPER WOW SPOILERS ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Quantic Dream έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο απαντάει σε πολλά ερωτήματα που αφήνει το σενάριο του παιχνιδιού. Τα πράγματα που θα δείτε αποτελούν περιεχόμενο που οι developers θεώρησαν πως δεν ήταν αναγκαίο να υπάρχει στο τελικό προιιον γιατι μετά το όλο story θα επαιρνε μια μεγάλη στροφή προς το παραφυσικό .

[center:2mff6s57][youtube:2mff6s57]
[/youtube:2mff6s57][/center:2mff6s57]

Προσωπικά πιστεύω πως τα ονειρα αλλά και τα flashbacks της Madison επρεπε να μεινουν.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ SPOILER

Nikolis wrote: Κορυφαίο παιχνίδι. Πραγματικά το καταχάρηκα, αν και κατάφερα να το τερματίσω σκοτώνοντας όλους τους πρωταγωνιστές (όχι game over πάντως) :roll:

ΔΟΛΟΦΟΝΕ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Nov 2010 21:52 #83771 by Νικολής Ασημάκης
Επιτέλους. Κάποια αναπάντητα ερωτήματα βρήκαν την απάντησή τους.

More
08 Nov 2010 22:25 #83775 by Aνέστης Αδαμίδης
Περιττό να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα, μιας και δεν έχω παίξει το παιχνίδι. :mrgreen:

More
08 Nov 2010 22:59 #83776 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Περιττό να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα, μιας και δεν έχω παίξει το παιχνίδι. :mrgreen:

BigBoss wrote: SUPER DUPER WOW SPOILERS ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Nov 2010 17:50 #83941 by Μάνος Γρυπάρης
Άψογο βιντεάκι! Λέει πολλά.
Βασικά το σημείο στο νερό μπορούσαν να το προσθέσουν, θα έδινε έναν ξεχωριστό τόνο.
Όσο για την Madison, πράγματι έπρεπε να εξηγήσουν περισσότερα για το τι τρέχει με την κοπελιά. Και στην περίπτωσή της, θα ήθελα πολύ να ήμουν... στρατιώτης.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2010 20:42 #83962 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Περιττό να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα, μιας και δεν έχω παίξει το παιχνίδι. :mrgreen:

BigBoss wrote: SUPER DUPER WOW SPOILERS ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Α, δεν σου είπα! Δεν πρόκειται να το πάρω το παιχνίδι για να το τερματίσω. Είχα γράψει και σχόλιο στο review του παιχνιδιού που, αν θυμάμαι καλά, λέω ότι έχει τρομερά γραφικά, αλλά δεν μου άρεσε τόσο το σκηνικό του detective και όλο το παρασκήνιο τέλος πάντων.

More
06 Feb 2011 13:25 #89326 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Heavy Rain (PS3)
To τερματισα χθες.Μακραν απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Τρομερη ατμοσφαιρα,επικα soundtracks,σκηνες με δραση,αλλα και συγκινηση.Απλα τρομερο.Σε λιγο παω να το ξανατερματισω για να δω και αλλα endings. :mrgreen:

More
06 Feb 2011 15:49 #89342 by Fevos Verganelakis
Replied by Fevos Verganelakis on topic Heavy Rain (PS3)
Το Heavy Rain ειναι οντος ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει. Το συστηνω ανεπιφυλακτα! Εγω το εβαλα και ξεχασα να φαω, να κοιμηθω, να το βγαλω... :P