Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Silent Hills (P.Τ.) από Kojima και del Toro

More
17 Aug 2022 23:45 #266049 by Nikos Georgopoulos
Ο Hideo Kojima θυμήθηκε το P.T. στο Twitter

Πέρασαν...8 χρόνια!

Ο Hideo Kojima θυμήθηκε το P.T. μέσω του Twitter, λέγοντας ότι "Πέρασαν 8 χρόνια".

Βασικά ούτε που το καταλάβαμε ότι πέρασαν 8 χρόνια και μάλιστα η Konami έκανε το μεγαλύτερο "έγκλημα" που θα μπορούσε τότε να κάνει. Είπε στην Kojima Productions να δουλεύει..."με τιμολόγιο" αντί η εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της με μισθωτή σχέση εργασίας. Ο Hideo Kojima έκοψε αμέσως συνεργασία.

Το P.T. ήταν το demo του Silent Hills...το οποίο Silent Hills θα ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά Horror όλων των εποχών. Μακάρι η Sony να εξαγοράσει την Konami και να δούμε το Silent Hills του Kojima να γίνεται πραγματικότητα.

It’s been 8 years? pic.twitter.com/WKiUIvt1BQ

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) August 12, 2022

Εγώ πάντως το έχω ακόμα εγκατεστημένο στην κονσόλα μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2022 23:49 #266067 by Nikos Georgopoulos
Ο εργαζόμενος της Konami που κατέβασε το P.T. από το PSN, χαρακτήρισε τη στιγμή ως "άβολη"

Είχε ήδη ρίξει αρκετή δουλειά για να το ανεβάσει.

Ο Pearl L. που ήταν ο υπεύθυνος των first-party τίτλων της Konami το 2014, ήταν και ο άνθρωπος που κατέβασε το P.T. από το PSN και πρόσφατα με αφορμή τα 8 χρόνια που πέρασαν, έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Twitter: "Καθώς ήμουν ο υπεύθυνος first-party τίτλων της Konami τότε, βοήθησα να ανέβει το προϊόν, με τον ψεύτικο publisher και όλα τα σχετικά. Και μετά εγώ ήμουν που έπρεπε να καλέσω τη Sony για να τους ζητήσω να το κατεβάσουν και να μπλοκάρουν τα redownloads. Αυτή ήταν πολύ διασκεδαστική συζήτηση".

Σε ερώτηση για το αν η συζήτηση ήταν άβολη ο Pearl απάντησε: Ναι το άβολη είναι σωστή. "Ήδη είχαμε περάσει πολλά για να το οργανώσουμε και κάναμε αρκετές επιχειρησιακές εξαιρέσεις. Και μετά να προσθέσουμε το αίτημα να μπλοκαριστούν τα redownloads; Ακόμα περισσότερη δουλειά. Ήταν ωραίο να βλέπουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου και την δουλειά μας να αποδίδει. Απ’την άλλη όχι και τόσο". Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Twitter είναι πλέον ιδιωτικός

More
24 Aug 2022 00:25 #266125 by Nikos Georgopoulos
Ο Hideo Kojima θυμήθηκε το P.T. στο Twitter

Πέρασαν...8 χρόνια!

Ο Hideo Kojima θυμήθηκε το P.T. μέσω του Twitter, λέγοντας ότι "Πέρασαν 8 χρόνια".

Βασικά ούτε που το καταλάβαμε ότι πέρασαν 8 χρόνια και μάλιστα η Konami έκανε το μεγαλύτερο "έγκλημα" που θα μπορούσε τότε να κάνει. Είπε στην Kojima Productions να δουλεύει..."με τιμολόγιο" αντί η εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της με μισθωτή σχέση εργασίας. Ο Hideo Kojima έκοψε αμέσως συνεργασία.

Το P.T. ήταν το demo του Silent Hills...το οποίο Silent Hills θα ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά Horror όλων των εποχών. Μακάρι η Sony να εξαγοράσει την Konami και να δούμε το Silent Hills του Kojima να γίνεται πραγματικότητα.

It’s been 8 years? pic.twitter.com/WKiUIvt1BQ

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) August 12, 2022

Εγώ πάντως το έχω ακόμα εγκατεστημένο στην κονσόλα μου.

More
24 Aug 2022 00:29 #266145 by Nikos Georgopoulos
Ο εργαζόμενος της Konami που κατέβασε το P.T. από το PSN, χαρακτήρισε τη στιγμή ως "άβολη"

Είχε ήδη ρίξει αρκετή δουλειά για να το ανεβάσει.

Ο Pearl L. που ήταν ο υπεύθυνος των first-party τίτλων της Konami το 2014, ήταν και ο άνθρωπος που κατέβασε το P.T. από το PSN και πρόσφατα με αφορμή τα 8 χρόνια που πέρασαν, έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Twitter: "Καθώς ήμουν ο υπεύθυνος first-party τίτλων της Konami τότε, βοήθησα να ανέβει το προϊόν, με τον ψεύτικο publisher και όλα τα σχετικά. Και μετά εγώ ήμουν που έπρεπε να καλέσω τη Sony για να τους ζητήσω να το κατεβάσουν και να μπλοκάρουν τα redownloads. Αυτή ήταν πολύ διασκεδαστική συζήτηση".

Σε ερώτηση για το αν η συζήτηση ήταν άβολη ο Pearl απάντησε: Ναι το άβολη είναι σωστή. "Ήδη είχαμε περάσει πολλά για να το οργανώσουμε και κάναμε αρκετές επιχειρησιακές εξαιρέσεις. Και μετά να προσθέσουμε το αίτημα να μπλοκαριστούν τα redownloads; Ακόμα περισσότερη δουλειά. Ήταν ωραίο να βλέπουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου και την δουλειά μας να αποδίδει. Απ’την άλλη όχι και τόσο". Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Twitter είναι πλέον ιδιωτικός

More
17 Aug 2023 07:33 #272529 by Nikos Georgopoulos
P.T. (Silent Hills): Ο Guillermo del Toro βρίζει την Konami 9 χρόνια μετά

Για το πολυαναμενόμενο Horror Adventure που δεν κυκλοφόρησε!

9 χρόνια μετά την κυκλοφορία του P.T. (demo του Silent Hills) και τα The Game Awards έκαναν μια ανάρτηση στο Twitter, την οποία έκανε share ο Guillermo del Toro, εμφανώς εκνευρισμένος με την Konami, η οποία έκτοτε μετά την διακοπή συνεργασίας της με τον Hideo Kojima δεν κυκλοφόρησε ποτέ το παιχνίδι.

Ο Guillermo del Toro έγραψε στο tweet που έκανε share: "Ah... Konami... What sayeth thou? Irrumabo Konamitus" που μεταφράζεται σε "Konami τι πιστεύεις;" Ενώ το "Irrumabo" είναι πολύ βαριά βρισιά στα λατινικά, κάτι σαν το "Άντε πηδήξου".

Ah... Konami... What sayeth thou? Irrumabo Konamitus. t.co/Z212Sq7t38

— Guillermo del Toro (@RealGDT) August 13, 2023

Το P.T. demo κυκλοφόρησε το 2014. Στο Silent Hills, που θα ήταν η τελική έκδοση του παιχνιδιού, directors ήταν οι Hideo Kojima και Guillermo del Toro. Φυσικά όταν ο Kojima έφυγε μετά την σκάρτη ανακοίνωση της Konami περί "συνεργασίας με τιμολόγια", έφυγε μαζί του και ο del Toro.