Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Silent Hills (P.Τ.) από Kojima και del Toro

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Aug 2014 20:51 #148074 by a Guest
Περίμενω στο ρολόι. Πάει μεσάνυκτα και δεν κουνιέσαι μέχρι να σταματήσουν όλα. Μετά 10 βήματα προς το ράδιο (και ας μην φτάσεις στο ράδιο) αν δεν το ακούσεις δεν μέτρησες σωστά. Μετά πατάς pause και βάζεις μικρόφωνο και μετά μιλάς όλη την ώρα εγώ έλεγα "help me Lisa" και τέτοιες μαλακίες και βαράς βόλες σε ράδιο-τηλέφωνο-ρολόι-καθρέφτη. Αν την πετύχεις πουθενά σταματάς και της μιλάς από το mic μέχρι να φύγει και μετά ακούς το γέλιο από το μωρό. Μόλις ακούσεις το δεύτερο γέλιο ΣΤΑΜΑΤΑΣ ότι κάνεις και μετά από 10 δευτερόλεπτα ξεκινάει να τρέμει το χειριστήριο. Μόλις τελειώσει η δόνηση πηγαίνεις στο τηλέφωνο και κάνεις zoom και περιμένεις ΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. Αυτό έκανα εγώ και έπιασε. Μπορεί να μην λειτουργήσει με την πρώτη αλλά με την δεύτερη φορά.
Αυτό που κατάλαβα από το game είναι ότι το τελευταίο room έχει 5-8 (αν προσθέσω και το κίτρινο κόκκινο πράσινο φως) loopες και υπάρχουν 4 μέθοδοι για να το λύσεις (απ οσο εχω διαβασει) δηλαδή κάθε loopα αντιστοιχεί σε μια λύση του game 4 σωστές + 1-4 λάθος loopες που ότι και αν κάνεις δεν τερματίζεται. Αν χρησιμοποιήσεις την μέθοδο με το μικρόφωνο λογικά 1 στις 8 θα το πετύχεις αν τα κάνεις όλα σωστά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2014 11:53 - 22 Aug 2014 11:54 #148116 by Πιέρρος Φουστέρης
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Neogaf που επιβεβαιώνει το παρακάτω βίντεο, οι εχθροί στο Silent Hills θα είναι...εξωγήινοι! Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό άρθρο από τον Μάνο Γρυπάρη!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 22 Aug 2014 11:54 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
23 Aug 2014 20:44 #148388 by Dionisis
Να ρωτησω κατι? Θα ειναι αποκλειστικοτητα του Ps4?

More
23 Aug 2014 21:22 #148396 by Donnie Darko

kapa002 wrote: Να ρωτησω κατι? Θα ειναι αποκλειστικοτητα του Ps4?

Δεν ξερουμε ακομα.Αλλα σιγουρα θα κυκλοφορησει και για PS4!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
26 Aug 2014 18:57 #148655 by Elena Papapostolou
Αποτι εδειξε ο Kojima στην Gamescom το PT κερδισε την παρασταση περισσοτερο κι απο το Metal Gear Solid 5.Ανυπομονώ να το παίξω οπως ειδα κι απο το βιντεο σας ειναι ακρως τρομακτικο.
Για μενα το Amnesia ηταν οτι τρομακτικο εχει υπαρξει αλλα τωρα ισως αναθεωρησω. :)

More
26 Aug 2014 20:03 #148662 by Γιούλη Κεφαλάρη
Το P.T δεν με ενθουσίασε αλλά περιμένω με μεγάλη αγωνία το Silent Hills. To Downpour ήταν πραγματικά άθλιο και θέλω να δω αν με τον Kojima στο τιμόνι η σειρά θα κάνει ένα καλό comeback.

More
29 Aug 2014 14:47 #148824 by Βασίλης
Εντυπωσιακο το ντεμο και περιμενω πως και πως το silent hills...

More
29 Aug 2014 16:46 #148835 by Αποστόλης Αναστασίου
Παιδιά εγώ έχω εντυπωσιαστεί από τα ωραότατα γραφικά ! Πραγματικά είναι τόσο αληθινά , και νομίζω ότι τα εφάρμοσαν έτσι ώστε να τρέχουν και σε μέτριο υπολογιστή σε high quality (πχ σε GTX 660 - 670) .
Αν δείτε και στην μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 θα τρελαθείτε και εκεί με τα τέλεια γραφικά , και δεν είναι καν pre-rendered !

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
27 Oct 2014 14:19 #151034 by Donnie Darko

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
28 Oct 2014 12:38 - 03 Jul 2018 19:38 #151123 by Μάνος Γρυπάρης
Παίξαμε το P.T. ξανά και πετύχαμε 2 φαντάσματα μαζί στην τελευταία πίστα, ενώ έπρεπε να πετύχουμε το πρώτο!

Τι έχεις κάνει ρε Kojima? Καρδιακό θα πάθουμε!

Επίσης, δύο τύποι δημιούργησαν το P.T. σε:

Minecraft:

Και στην εφαρμογή Project Spark της Microsoft (Xbox One, PC με Windows 8) με την οποία ως γνωστόν δημιουργείτε games

Έχουν τον χαβαλέ τους, δεν μπορείτε να πείτε. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 03 Jul 2018 19:38 by Μάνος Γρυπάρης.