Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας Adventures?

More
19 Aug 2005 23:45 - 24 Aug 2005 20:21 #1023 by Μάνος Γρυπάρης
Ποιο είναι το αγαπημένο σας Adventure?

Από τα πρόσφατα μου άρεσε πολύ το Dreamfall: The Longest Journey. Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου Adventure, το Secret of the Monkey Island, φυσικά στην Amiga. :wink: Το Syberia είχε απίστευτη υπόθεση αλλά οι γρίφοι του για το επίπεδο κάποιου που δεν παίζει πολλά Adventures (όπως εγώ) πιστεύω ότι ήταν αρκετά δύσκολοι.

Επειδή όμως δεν ήμουν ποτέ fan των καθαρόαιμων Adventures, ψηφίζω κατά κύριο λόγο το θρυλικό Pirates. Δεν είναι καθαρά Adventure, αλλά Adventure/Strategy (ή πείτε το όπως αλλιώς προτιμάτε). Κυκλοφόρησε αρχικά το 1987, αλλά το 1988 που βγήκε στον Amstrad 6128 είχα ρίξει 12ωρα με αυτό. Και η νέα του έκδοση στα PC μου άρεσε (εκεί ήτανε πιο Action), αν και το περίμενα πιο δύσκολο στις μάχες με τα σπαθιά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 24 Aug 2005 20:21 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Aug 2005 23:48 #1024 by a Guest
Ligaki paidiko mou fanike to Pirates!!!!

Ego pantos psifizo to Manhunt ths Rockstar games.....Kai to psifizo gia to mono logo, oti einai toso diskolo pou me kanei na asxoloume mazi tou edo kai 2 xronia, kathos akoma den exo kataferei na to termatiso! :cry:

More
20 Aug 2005 00:23 #1034 by dimitris
Τα καλύτερα για μένα κατά την γνώμη μου είναι όλα τα Tomb Raider και ένα με τον Indiana Jones! Και το Syberia καλό είναι. Ειδικά το 2.

More
20 Aug 2005 13:47 #1072 by Μπάμπης Κάιδος
Tomb Raider? Pirates? Παιδιά, υπάρχει και μια κατηγορία που λέγεται "Action"! Το Tomb Raider είναι ο ορισμός του Action ενώ το Pirates είναι Action με λίγο Strategy! Adventures θεωρώ ότι είναι τα παιχνίδια καθαρά επίλυσης γρίφων, χωρίς πίου-πίου και γενικά χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Είναι δύσκολο να διαλέξεις το καλύτερο. Ίσως από αυτά που έχω παίξει (όχι και τόσα πολλά) να είναι το The Longest Journey.

Υπάρχει βέβαια και το Syberia (πολύ εύκολο, εγώ πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει για κάποιον που δεν έχει ξαναπαίξει Adventures), το Grim Fandago, το Broken Sword, το Myst...

More
24 Aug 2005 14:08 #1539 by dfsaf
still life
post mortem

More
24 Aug 2005 19:07 #1580 by Αντώνης Κατρής
Εγώ θα έλεγα τα 2 πρώτα Broken Sword και το Syberia 2. Φοβερά παιχνίδια και τα 3 αν και οι γρίφοι του Syberia δεν είχαν πάντα κάποια λογική. Πολύ ωραίο επίσης και το Riven αλλά ειλικρινά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη τελικά...

More
31 Aug 2005 12:02 #1980 by Σταύρος
Giati...giati me vazete na dialexw ena E? :P

Tespa tha pshfisw Monkey Island 3 (an kai eimai sxedon sigouros oti 1&2 isws na einai kalutera alla panw pou ta eixa arxisei ta exasa 8O )
Ypertato humor fovera grafika (ta zwgrafista grafika einai pou protimw me diafora sta adventures) kai "lol" katastaseis

Pera apo auto alla agaphmena einai ta
Discworld 2(Terry Pratchett ownz)
The Dig(foverh atmosfaira)
Full Throtle (A heavy metal adventure :cool: )

More
31 Aug 2005 12:07 #1982 by Αντώνης Κατρής
Καλά το Full Throtle ήταν κορυφαίο παιχνίδι. Ειδικά στο σημείο που έπαιζες ξύλο με τους μηχανόβιους πάνω στη Harley τα έσπαγε όλα. Μακάρι να έβγαινε συνέχεια αλλά με δυσκολότερους γρίφους

More
31 Aug 2005 12:13 #1985 by Σταύρος
Htan na vgei alla akurwthike gmt :/

Apo Action (pou xexasa na pw) agaphmeno einai...xmm vasika h seira Resident Evil...den mou erxete kai allo sto mualo

More
06 Sep 2005 19:19 #2362 by Θοδωρής Καραμανώλης
Αν και θα μπορούσα να αρχίσω σήμερα και να τελειώσω μεθαύριο, αναγκάζομαι και θα πω κι εγώ τα κλασικά παιχνίδια της Lucas Arts. Πρώτο και καλύτερο το Full Throttle, μικρό εύκολο αλλά τόσο μα τόσο γαμιστερό (συγχωρήστε με για την έκφραση).

ZUBIZABATAZU