Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA: Gameworld Team/Βρείτε αντιπάλους

More
12 Jan 2016 14:13 #175248 by Μάνος Γρυπάρης
FIFA 16: Pro Clubs
Με αφορμή το patch ενδιαφέρεστε να δοκιμάσουμε την ταχύτητα του Pro Clubs την άλλη Δευτέρα? Λογικά κατά τις 22:00.

Θα πρέπει να την τεστάρετε οι ίδιοι μέσα στην εβδομάδα. Όσοι έχουν ξαναπαίξει τουλάχιστον 2 σεζόν στην ομάδα μπορούν πλέον να γίνονται Admins και να εγκρίνουν μέλη. Ηλικίες 16+ μόνο με εμπειρία στο Fifa.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2016 16:55 #175259 by Thanos TrOphY HunTeR

Manos wrote: FIFA 16: Pro Clubs
Με αφορμή το patch ενδιαφέρεστε να δοκιμάσουμε την ταχύτητα του Pro Clubs την άλλη Δευτέρα? Λογικά κατά τις 22:00.

Θα πρέπει να την τεστάρετε οι ίδιοι μέσα στην εβδομάδα. Όσοι έχουν ξαναπαίξει τουλάχιστον 2 σεζόν στην ομάδα μπορούν πλέον να γίνονται Admins και να εγκρίνουν μέλη. Ηλικίες 16+ μόνο με εμπειρία στο Fifa.

Mάνο σκέφτομαι να αγοράσω fifa 16 σύντομα. Παίζω αρκετά χρόνια και φίφα και προ. Υπάρχει ελεύθερη θέση στην ομάδα? Παίζω σεντερ φορ ή δεκάρι. Επίσης έχω μικρόφωνο.

More
01 Feb 2016 22:52 #176221 by Ioannis Chatzitournos
Για PS4 το id μου είναι JCD116111

More
04 Feb 2016 13:51 #176316 by Πιέρρος Φουστέρης

ThanosRipper wrote:

Manos wrote: FIFA 16: Pro Clubs

Mάνο σκέφτομαι να αγοράσω fifa 16 σύντομα. Παίζω αρκετά χρόνια και φίφα και προ. Υπάρχει ελεύθερη θέση στην ομάδα? Παίζω σεντερ φορ ή δεκάρι. Επίσης έχω μικρόφωνο.

Υπάρχουν πάντα ελεύθερες θέσεις. Κάνε αίτηση, ενημέρωσέ μας και περίμενε να εγκριθεί.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Feb 2016 23:55 #176881 by Χάλκος Δημήτρης
1) ps4
2) id: aziral06
3) chalkosd@gmail.com
4) παίζω σε όλες τις θέσεις.

More
27 May 2016 19:31 #181881 by Μάνος Γρυπάρης

FIFA 16 Live με Users
Αυτή την Δευτέρα 22:00-00:00 στο Gaming.Youtube.com/Gameworldgr/Live παίζουμε αντίπαλοι 1v1 ή ακομα και Pro Clubs, ανάλογα με την όρεξη και την παρέα.

Μέχρι αύριο όσοι έχετε δηλώσει σε αυτό το topic το PSN ID σας θα δεχθείτε friend request από μένα. Όσοι δεν έχετε δηλώσει το PSN ID σας απλά κάντε ένα reply.

Προπονηθείτε καλά. Όποιος με κερδίζει θα φεύγει με δωράκι. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
27 May 2016 19:53 #181883 by kostantinos

More
28 May 2016 13:55 #181918 by Δημήτρης Μίχος

More
30 May 2016 19:55 #182016 by Marios
Psn ID FrostyDog11

More
30 May 2016 20:20 #182020 by Ηλίας
Psn ID: Ο1192002
[Στην αρχη ειναι Ο (ομικρον),και οχι δεν ειμαι του 2002 γιατι πολλοι μου κανουν αυτη την ερωτηση :P ]