Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA: Gameworld Team/Βρείτε αντιπάλους

More
06 Nov 2014 05:07 #151682 by Μάνος Γρυπάρης

Darmas13 wrote: Καλησπερα παιδια θα εχει fifa15 online σημερα ξερετε?

Ειχε κανονικα, το ανακοινωσαμε τελευταια στιγμη στο site.

chrisrolley wrote: Εχουμε μαζευτει καμια 5αρια ατομα (πλην των αλλων 2 που ειναι απο gameworld PolicyMaker και manos28684, οι οποιοι δεν εχουν ανταποκριθει στα αιτηματα φιλιας )...Να περιμενουμε τον PolicyMaker να φτιαξει ομαδα?

Φτιαξε ομαδα GameWorld, με εμφανιση και λογοτυπο εθνικης Ελλαδος και συντομογραφια GRE . Ειμαστε ΟΚ.
Το ιδιο ισχυει και για PS3, Xbox One. Οσοι θελετε μας λετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2014 12:48 #151688 by Christos Soudis
Ενταξει επικοινωνησα με PolicyMaker, θα την φτιαξoυμε την ομαδα...Οποιος θελει να μπει στο Fifa 15 Pro Club για PC να με κανει add στο origin: chrisrolleyGR

More
06 Nov 2014 15:23 #151706 by Πάνος Σωτηριάδης aka Vallinor
Chrisrolley το ιδιο σκεφτομουν κι εγω φιλε, τα λεμε ingame.
Επισης Μανο αν ειναι ευκολο προσθεσε τα usernames στο πρωτο σου comment ωστε να ειναι πιο ευκολο να μας βρουνε.

Assassins Creed Greece Team

More
08 Nov 2014 17:33 #151820 by Αντώνης Κονδύλης
Origin : Redakos
Όποιος θέλει κάνει add

More
09 Nov 2014 13:12 #151842 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις ανανέωσα την λίστα με τα Origin IDs στην 1η σελίδα του topic οπότε δείτε το αρχικό Post Και κάντε add ο ένας τον άλλο.
Όποιος θέλει να παίξει Fifa 15 στο PC με την ομάδα του GameWorld ας ρίξει reply τώρα που γυρίζει για να κατοχυρώσει θέση στην 11άδα.

Καλό κάψιμο!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Nov 2014 19:37 #152456 by panos
suprnalstudent
p.mixalopouos@gmail.com
xbox360

More
26 Nov 2014 10:48 #152613 by Χάρης
ρε παιδιά σας έχω στείλει τα στοιχεία, έχω κάνει add τον Μάνο δεν με έχει δεχτεί, ψάχνω την ομάδα στο fifa δεν την βρίσκω, θα με βοηθήσει κανένας? για PS4 είμαι

More
26 Nov 2014 16:44 #152623 by Μάνος Γρυπάρης

Xasta11 wrote: ρε παιδιά σας έχω στείλει τα στοιχεία, έχω κάνει add τον Μάνο δεν με έχει δεχτεί, ψάχνω την ομάδα στο fifa δεν την βρίσκω, θα με βοηθήσει κανένας? για PS4 είμαι

Στειλε μου PM οτι εισαι για το Fifa 15 γιατι με κανουν add ενα σωρο ακυροι Σαουδαραβες, Τουρκοι, Σερβοι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο επειδη με βλεπουν να παιζω live.

Σημερα δεν εχει Live streaming. Θα μπω 21:30 για να τσεκαρω τι γινεται με την ομαδα κι αν ειμαστε αρκετοι τοτε θα παιξουμε καμποσα ματσακια. Παιζει ο Ολυμπιακος θυμιζω.

Την αλλη Τεταρτη κανονικα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Dec 2014 21:32 #153004 by xris kar
να κανω μια ερωτηση...εχει φτιαχτει καμια αλλη ομαδα στο pro club εκτος απο αυτην που παιζουν στο streaming την τεταρτη??

More
04 Dec 2014 23:09 - 07 Dec 2014 05:59 #153010 by Πιέρρος Φουστέρης

xRiS!! wrote: να κανω μια ερωτηση...εχει φτιαχτει καμια αλλη ομαδα στο pro club εκτος απο αυτην που παιζουν στο streaming την τεταρτη??

Κάθε Τετάρτη παίζουμε σε PS4. Άρα, έχουμε ήδη μία ομάδα εκεί. Επίσης, 2 παιδιά έχουν αναλάβει να φτιάξουν ομάδα Gameworld στο PC (μέσω Origin, φυσικά). Και στο Xbox 360 έχουμε πολλά παιδιά που έχουν δώσει τα στοιχεία τους, αλλά δεν έχουμε βρει ακόμα κάποιον για να φτιάξει μία ομάδα Gameworld στο Xbox. Το ίδιο πράγμα ισχύει και για το PS3. Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις σε κάποια από τις 4 ομάδες (ή να μπεις στην διαχείριση κάποιας από αυτές), πήγαινε στο Online (δες εδώ: www.gameworld.gr/forum/7-online/98988-fifa-15-paizoume-online-kathe-tetart ) και γράψε το ID σου.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 07 Dec 2014 05:59 by Μάνος Γρυπάρης.