Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Aπάλευτη η κατάσταση στο internet!

More
30 Sep 2010 19:33 #80063 by Νικολής Ασημάκης
Ο οτινανισμός στα φόρτε του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2010 19:59 #80065 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Ο οτινανισμός στα φόρτε του.

+1 :hunter2:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Sep 2010 20:18 #80067 by pcnw
Είναι πολύ μπροστά οι Γιαπωνέζοι :D :D

κατασκευή ιστοσελίδων PC NET WORKS

More
01 Oct 2010 00:24 #80081 by Aνέστης Αδαμίδης
Λοιπόν Lalo, επειδή ξέρω ότι καίγεσαι τώρα να μάθεις για την συγκεκριμένη κοπελούδα, είναι από το anime Ιkki Tousen, που θα πει η δύναμη των χιλίων. Εκ πρώτου επεισοδίου(το μόνο που είδα ως τώρα) καλό φαίνεται. Με προοπτικές και πολύ ξύλο. Αν θες κάθεσαι και το βλέπεις στον ελεύθερο χρόνο σου.

More
09 Oct 2010 00:40 #80963 by Aνέστης Αδαμίδης
Ε, δεν πάει άλλο. Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο με αυτήν τη σειρά! Θα αφήσω αυτό το link και μια συμβουλή: κάτω από το παράθυρο του player γράφει Ikki Tousen: Dragon Destiny OVA 1. Πατήστε εκεί και δείτε όλα τα OVAs. Είναι ταινίες μικρού μήκους. Και πείτε μου αν την παλεύουν καθόλου οι τύποι.

Όχι ότι δεν μου αρέσει βέβαια...

More
09 Oct 2010 00:48 #80965 by Στέφανος Τρίγγας

TheReaper wrote: Ε, δεν πάει άλλο. Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο με αυτήν τη σειρά! Θα αφήσω αυτό το ink και μια συμβουλή: κάτω από το παράθυρο του player γράφει Ikki Tousen: Dragon Destiny OVA 1. Πατήστε εκεί και δείτε όλα τα OVAs. Είναι ταινίες μικρού μήκους. Και πείτε μου αν την παλεύουν καθόλου οι τύποι.

2 πράγματα έχω να πω:
1 το link πρέπει να είναι λάθος βαλμένο(αλλά εγώ κατάφερα και είδα τη ήταν)
2 γιατί μας το κάνεις αυτό βραδιάτικα δεν μας λυπάσαι?

More
09 Oct 2010 00:50 #80966 by Aνέστης Αδαμίδης

ThunderHawk wrote:

TheReaper wrote: Ε, δεν πάει άλλο. Θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο με αυτήν τη σειρά! Θα αφήσω αυτό το ink και μια συμβουλή: κάτω από το παράθυρο του player γράφει Ikki Tousen: Dragon Destiny OVA 1. Πατήστε εκεί και δείτε όλα τα OVAs. Είναι ταινίες μικρού μήκους. Και πείτε μου αν την παλεύουν καθόλου οι τύποι.

2 πράγματα έχω να πω:
1 το link πρέπει να είναι λάθος βαλμένο(αλλά εγώ κατάφερα και είδα τη ήταν)
2 γιατί μας το κάνεις αυτό βραδιάτικα δεν μας λυπάσαι?

Εντάξει το έφτιαξα το link. Αλλά τι να σας κάνω, αφού τώρα τα βρίσκω και τα έχω όλα ανοιχτά σε καρτέλες! Να μην το μοιραστώ με τους φίλους μου; Κι εσείς δείτε το αύριο το πρωί. Αλλά θα λέτε μετά ότι δεν σας λυπάμαι πρωινιάτικα. Ε, τι ώρα να το έβαζα; :mrgreen:

Και για την τρίτη ταινία, επειδή το link είναι σπασμένο, το δίνω εδώ για όποιον θέλει να το δει.
www.megavideo.com/?v=S6YOHUR1