Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Aπάλευτη η κατάσταση στο internet!

More
20 Sep 2010 18:05 #79006 by Aνέστης Αδαμίδης
Κάθομαι και βλέπω σε μερικά site free anime και το έχω παρατηρήσει να γίνεται αρκετές φορές. Μια ολόκληρη σειρά την έχουν σε δύο(συνήθως) εκδόσεις: η μια είναι η αυθεντική στα Γιαπωνέζικα και η άλλη είναι μεταγλωττισμένη στα Αγγλικά. Εγώ κάθομαι και βλέπω αυτήν που είναι στα Γιαπωνέζικα γιατί όταν ακούω λέξεις που δεν τις γνωρίζω, δεν καταλαβαίνω και τι λένε. Ενώ όταν τις βλέπω, είναι κάπως πιο εύκολο να μπω στο νόημα.

Αλλά αυτό που συμβαίνει είναι απάλευτο. Έχουν ολόκληρες σειρές σε δύο εκδόσεις, όπως προανέφερα, και το τελευταίο επεισόδιο της κάθε σειράς το έχουν μόνο σε μία. Και αυτή τυχαίνει να είναι πάντα η Αγγλική έκδοση. Δηλαδή έλεος πια! Τόσο κόπο κάνανε δηλαδή για να βάλουνε μια σειρά στα Γιαπωνέζικα, το τελευταίο επεισόδιο γιατί το χαλάνε έτσι; Χαλάνε και αυτούς που παρακολουθούν τη σειρά. Και να ήταν καμιά καινούρια σειρά, θα 'λεγα "πάει στο διάλο, καινούριο είναι και δεν το πρόλαβαν"(αν και δεν ισχύει κάτι τέτοιο). Αλλά είναι σειρές του '01-'07. Πως γίνεται να μην έχουν την Ιαπωνική έκδοση με τους υπότιτλους;!

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Να ξέρω αν είναι να ψάξω για άλλο site να βλέπω τις σειρές που θέλω με αγγλικούς υπότιτλους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2010 23:09 #79033 by Hercules
μπορω να σε βοηθησω εμμεσα. Ο αδερφος μου ειναι καμμενος σε αυτα τα anime (εγω τα θεωρω κατα 90% φλουφ) και ξερει απο που να τα δεις ολα μα ολα στα γιαπωνεζικα. Θα τον ρωτησω αν μπορω να σου δωσω το mail του να επικοινωνησετε.

οκ?

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
21 Sep 2010 00:06 #79038 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλύτερα να μου στείλεις ένα πμ αν είναι και θα είμαστε εντάξει. Αν και να σου πω την αλήθεια, η σειρά που είδα τελευταία δείχνει να μην έχει καν ολοκληρωθεί από το '06. Air Gear λέγεται η σειρά, πολύ ωραία, αλλά αυτό που είδα για τελευταίο επεισόδιο ήταν στην πραγματικότητα ένα Special απ' ότι είδα σε άλλα sites. Και τώρα πρέπει να κάτσω να ψάχνω το manga και να βρω που σταμάτησα για να συνεχίσω. Και τα manga δεν μου πολυαρέσουν εμένα... Δεν έχουν χρώματα, βλέπεις.

More
21 Sep 2010 00:32 #79042 by Μπάμπης Χαραλάμπους
www.animefreak.tv και αν δεν το εχει δες το PM που σου εστειλα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Sep 2010 17:53 #80037 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν την παλεύουν καθόλου οι Γιαπανέζοι. Κοιτάχτε τι χαρακτήρα φτιάξανε! Οι.....δεν ξέρω και πως να τους χαρακτηρίσω ρε παιδιά! Δεν τη παλεύουν!

[img

Πρέπει να το δείτε σε μεγάλη εικόνα για να καταλάβετε τι γράφω δεξιά κι αριστερά.

More
30 Sep 2010 18:05 #80041 by Lalo007
Αμαν.....Τι φτιαξαν οι ανθρωποι ρε παιδι μου.....ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!

More
30 Sep 2010 18:07 #80043 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Αμαν.....Τι φτιαξαν οι ανθρωποι ρε παιδι μου.....ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!

Όλα τα άλλα δεν τα είδες;! Που την κάνανε....ομοφυλόφιλη; Όχι ότι με πειράζει, απλά είναι διαφορετικά να ξέρεις ότι είναι straight.

More
30 Sep 2010 18:27 #80046 by Lalo007
Εσυ τι σκας ρε ριπερ?Αφου δεν προκειται να την γνωρισεις ποτε. :mrgreen:

More
30 Sep 2010 18:42 #80047 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι διαφορετική η αίσθηση όταν ξέρεις κάτι τέτοιο για ένα χαρακτήρα. Απλά τσατίζομαι λίγο όταν βλέπω ότι βάζουν στην ξάφνα να φιλιούνται αγόρια μεταξύ τους ή γυναίκες μεταξύ τους. Κατάλαβες; :wink:

More
30 Sep 2010 19:27 #80058 by Lalo007
Οχι. :P ....Οκ καταλαβα.