Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Harry Potter and the Deathly Hallows

More
25 Sep 2010 11:26 #79493 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε φύγε από δω! Γιατί να τα έχει με τον Potter; Να τα είχε με μένα! Τι κουλά είναι αυτά τώρα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2010 12:11 #79495 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Η ταινία θα είναι τέλεια, αλλά το μόνο που με πείραξε ήταν ότι η Ερμιόνη δεν θα τα έχει με τον Πόττερ. Τι σκεφτότανε αυτή η J.K. Rowling όταν έγραφε το βιβλίο. Άσε, τώρα τσαντίστηκα. Θα ήταν τέλειο ζευγάρι! Αυτό ήταν που με χάλασε περισσότερο. :evil:

Συγνώμη που η Rowling δεν ρώτησε την άποψη του μεγάλου Alcatraz πριν γράψει το βιβλίο της. :mrgreen:

More
30 Sep 2010 10:15 #79970 by ifigeniaki
Ελπίζω η ταινία να μην είναι σαν την προηγούμενη, ένα love story και μισό. Για μένα μόνο η πρώτη ταινία άξιζε, είχε κάτι το διαφορετικό και απευθυνόταν και σε παιδιά. Οι υπόλοιπες ήταν απλά καλές.

More
30 Sep 2010 11:38 #79987 by Aνέστης Αδαμίδης

ifigeniaki wrote: Ελπίζω η ταινία να μην είναι σαν την προηγούμενη, ένα love story και μισό. Για μένα μόνο η πρώτη ταινία άξιζε, είχε κάτι το διαφορετικό και απευθυνόταν και σε παιδιά. Οι υπόλοιπες ήταν απλά καλές.

Δεν μπορεί, θα έχει και love story, αφού υποτίθεται πως σε αυτό το επεισόδιο ο Ρον και η Ερμιόνη τα φτιάχνουν(τον κωλόφαρδο.. :evil: )

More
30 Sep 2010 11:55 #79989 by Dark Azazel

TheReaper wrote:

lavezzi7 wrote: @ TheReaper άσε τις λούνα και τις κούνα και πάρε εδώ...Πάμε να την φέρουμε σηκωτή!

Αυτό λέω κι εγώ. Να έρθει κατά δω να στρώσουμε λίγο κατάσταση. Finders keepers, έτσι;

Οχι, οχι finders keepers. Finders give her to me.

More
30 Sep 2010 12:00 #79990 by Aνέστης Αδαμίδης

Dark Azazel wrote:

TheReaper wrote:

lavezzi7 wrote: @ TheReaper άσε τις λούνα και τις κούνα και πάρε εδώ...Πάμε να την φέρουμε σηκωτή!

Αυτό λέω κι εγώ. Να έρθει κατά δω να στρώσουμε λίγο κατάσταση. Finders keepers, έτσι;

Οχι, οχι finders keepers. Finders give her to me.

Ρε φύγε από δω! Είσαι μικρός για τα γούστα της. Εδώ εγώ είμαι μικρότερός της κατά ένα χρόνο! Ποιος έχει πιο πολλές ελπίδες; :mrgreen:

More
30 Sep 2010 12:52 #79993 by Lalo007

Ρε φύγε από δω! Είσαι μικρός για τα γούστα της. Εδώ εγώ είμαι μικρότερός της κατά ένα χρόνο! Ποιος έχει πιο πολλές ελπίδες; :mrgreen:

Εγω που γεννηθηκα ιδια μερα με εκεινην. :P

More
30 Sep 2010 12:59 #79994 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote:

Εγω που γεννηθηκα ιδια μερα με εκεινην. :P

Ίδια μέρα ή ίδια χρονιά;

More
30 Sep 2010 13:01 #79995 by Lalo007
Και τα 2. :D (καλα πλακα κανω,ουτε στην ηλικια της ειμαι και δεν ξερω καν ποτε γεννηθηκε. :lol: )

More
30 Sep 2010 13:03 #79996 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Και τα 2. :D (καλα πλακα κανω,ουτε στην ηλικια της ειμαι και δεν ξερω καν ποτε γεννηθηκε. :lol: )

Eγώ όμως που ξέρω, έχω ένα σαφές προβάδισμα. Έχω και ένα αυτόγραφο εκτός από το προβάδισμα.... :mrgreen: Άντε γεια!