Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Harry Potter and the Deathly Hallows

More
22 Jul 2010 23:59 #75590 by Νικολής Ασημάκης
Τι να σας πω. Από το 4 και μετά στα βιβλία βάραγα ενέσεις. Το 7 σκεφτόμουν να μην το διαβάσω καν, αλλά επικράτησε η περιέργεια. Το διάβασα στα αγγλικά όταν βγήκε. Μετά το πήραμε στα ελληνικά και δεν το ακούμπησα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2010 00:35 #75591 by Aνέστης Αδαμίδης

Kallstrom wrote: Εγω πιστευω πως αυτη ειναι ταινια θα ειναι καλυτερη απο ολες γιατι τωρα ουσιαστικα αρχιζει το καλο!!!

Αρχίζει το καλό και τελειώνει μαζί, αφού η δράση εντείνεται, αλλά λογικά "ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ" που λένε και για το παριζάκι. Εγώ για ένα πράγμα αναρωτιέμαι: στην ταινία "ο ημίαιμος πρίγκιψ" είχαν έρθει αυτός που κάνει τον Μάλφου και αυτή που κάνει την Λούνα. Ξέρετε, η ξανθιά η γκομενίτσα.

Άραγε αυτήν τη φορά ποιοι θα έρθουν; Θα έρθει κανένας βασικά; Εγώ θέλω να έρθει η Emma Watson, χωρίς το αγόρι της(μην τον δείρω και τον κάνω ρεζίλι μπροστά της κιόλας :aikido :mrgreen: ).

More
23 Jul 2010 00:36 #75592 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ε, τι να σου πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά! :)

More
23 Jul 2010 02:24 #75596 by lavezzi7
Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς που ζούμε κοιτάμε να αποκομίσουμε το μεγαλύτερο κέρδος. :mrgreen:

Καθαρά οικονομικοί λόγοι το σπάσιμο της ταινίας σε 2 μέρη. :twisted:

Από την άλλη καλύτερα,μιας και θα δούμε περισσότερο αν και με 6 μήνες διαφορά. :?

@ TheReaper άσε τις λούνα και τις κούνα και πάρε εδώ...Πάμε να την φέρουμε σηκωτή!

[center:h7te5qys] [/center:h7te5qys]

More
23 Jul 2010 10:56 #75599 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ρε εσείς... ξεχάσατε το καλύτερο κομμάτι! Να έρθουν αυτές, αλλά να έρθει και αυτή που παίζει και την Lavender Brown! Αλλιώς δε παίζω!

More
23 Jul 2010 22:03 #75625 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: @ TheReaper άσε τις λούνα και τις κούνα και πάρε εδώ...Πάμε να την φέρουμε σηκωτή!

Αυτό λέω κι εγώ. Να έρθει κατά δω να στρώσουμε λίγο κατάσταση. Finders keepers, έτσι;

Tony_Layjel wrote: Ρε εσείς... ξεχάσατε το καλύτερο κομμάτι! Να έρθουν αυτές, αλλά να έρθει και αυτή που παίζει και την Lavender Brown! Αλλιώς δε παίζω!

Ποια είναι αυτή; Η παλαβή που έκανε την κοπέλα του Ρον στον Ημίαιμο;;(ούτε καθαρόαιμος ήταν ο άχρηστος!!!)

More
23 Jul 2010 23:12 #75629 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ναι αυτή είναι! Από ότι την είδα σε φωτογραφίες είναι ωραίο κοριτσάκι!!!

More
24 Sep 2010 23:43 #79465 by arkypraios
Οριστε το νεο trailer της ταινιας που αναμενεται στις 19 Νοεμβριου 2010!

[youtube:37ewi103]
[/youtube:37ewi103]

More
25 Sep 2010 00:35 #79469 by lavezzi7
Αναμένουμε!!! \:D/

More
25 Sep 2010 09:38 #79481 by Ιβάν
Η ταινία θα είναι τέλεια, αλλά το μόνο που με πείραξε ήταν ότι η Ερμιόνη δεν θα τα έχει με τον Πόττερ. Τι σκεφτότανε αυτή η J.K. Rowling όταν έγραφε το βιβλίο. Άσε, τώρα τσαντίστηκα. Θα ήταν τέλειο ζευγάρι! Αυτό ήταν που με χάλασε περισσότερο. :evil: