Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
20 Apr 2015 11:41 #159590 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Περιοχη 88!Δεν εχω να πω κατι αλλο! B)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Apr 2015 23:50 #159770 by Δημήτρης Έξαρχος
Δείτε Death Note πολύ ωραίο και μικρο 37 επεισόδια μόνο :)

More
18 May 2015 16:31 #161151 by Pantelis
Για κοφτερά μυαλά: Steins Gate. Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα από τα καλύτερα anime. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη, plot twists και αγωνία σε άλλο επίπεδο.

More
18 May 2015 19:04 #161162 by Σπύρος Μέριανος
Εγώ θα πρωτινά το High School of the Dead,μικρή σειρά μεν αλλά πολύ επική,λογικά θα βγει και 2 season αλλά την έχουν καθυστερήσει πολύ.

More
18 May 2015 23:21 - 18 May 2015 23:23 #161197 by Σάββας Κιλικίδης
Λοιπον χαιρεται και απο εμενα.Με λενε Σαββα και τα τελευταια χρονια εχω γινει φανατικος(ΤΕΡΜΑ ομως) των anime.Δεν ξερω τι ισως η γλωσσα ισως το στυλ ισως ο τροπος εκφρασης η ιστορια γενικα ολο το σετ με τραβηξε στον κοσμο των anime.Απο μικρος εβλεπα anime(pokemon)αλλα πλεον ως <<μεγαλος>> βλεπω πιο πολλα anime.Δεν εχω δει παρα πολλα αλλα εχω φτιαξει μια λιστα με τα must-watch για εμενα.Λοιπον:

Attack on Titan-Shingeki no Kyojin:Πραγματικα ενα απο τα αριστουργηματα των anime.Πολυ ενδιαφερον story το οποιο θα πω σε λιγο λεπτομερης ζωγραφισμενο-σχεδιασμενο και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ Voice Actors.Καθε φορα που ακουω τις φωνες τους κυριολεκτικα ανατριχιαζω!!Λοιπον το στορυ με λιγα λογια.Απο τα παλια χρονια υπηρχαν στον κοσμο αυτον οι Τιτανες.Κανεις δεν ξερει απο που προηλθαν.Το μονο που γνωριζουμε για αυτους ειναι οτι τρωνε ανθρωπους χωρις να ενδιαφερονται για τιποτα αλλο στον κοσμο.Η ιστορια διαδραματιζεται σε ενα απο τα φρουρια-τειχη που ειχαν δημιουργηθει για την αντιμετωπιση των τιτανων.Τα τειχη αυτα εχουν υψος 100 μετρων που σημαινει οτι οι τιτανες δεν μπορουν να τα περασουν τα τειχη αυτα μιας και ο ψηλοτερος τιτανας μπορει να φτασει το υψος των 15-20 εκατοστων.Ομως μια μερα εμφανιζεται ενας κολοσσιαιος τιτανας ο οποιος σπαει τα τειχη με αποτελεσμα την εισβολη των τιτανων στην πολη.Κεντρικος χαρακτηρας:Eren.Οριστε και ενα trailer-amv
.

Naruto:Τι να πει κανεις γιαυτο το υπεροχο anime.Επισης ενα εξαιρετο anime κατα την γνωμη μου.Παρα πολλοι χαρακτηρες επισης φανταστικο voice-act και ενα ομορφα-εξελισομενο στορυ.Ο πρωτος κυκλος ειναι κατα τη διαρκεια οπου ο Naruto(Kεντρικος χαρακτηρας) ειναι σε μικρη ηλικια.Trailer-amv
δευτερος κυκλος Naruto Shippuden ειναι αργοτερα 3 χρονια μετα αφου ο Naruto εχει μεγαλωσει. Trailer-amv

Επειδη θα μπορουσα να γραφω για παρα πολλες ωρες απλα τωρα θα αναφερω καποιους τιτλους anime.Τα δυο παραπανω αποτελουν μακρα 2 απο τα αγαπημενα μου!!

Sword Art Online(Eπισης στο top 3 list μου)
Αkame ga Kill
Kiseijuu-sei-no-kakuritsu(Λιγο περιεργο αλλα ωραιο για τους λατρεις του ειδους dark fantasy)
Guilty-crown
Οwari-no-seraph(Σχετικα νεο anime δεν υπαρχουν πολλα επεισοδια επειδη ειναι καινουργιο αλλα αξιζει)
Και τελευταιο και καλυτερο,απ'τα καλυτερα Tokyo Ghoul

Και μια μικρη βοηθεια εκ μερους μου!! :) Τα παραπανω και πολλα αλλα anime μπορειτε να τα δειτε online στην σελιδα www.waoanime.tv ειναι με αγγλικους υποτιτλους αλλα πιστευω οτι κανει την δουλεια!!Ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας :)
Last edit: 18 May 2015 23:23 by Σάββας Κιλικίδης. Reason: Ορθογραφικο λαθος

More
19 May 2015 00:11 #161201 by Άκης Ζαχαριάδης
Δείτε τον alucard να βρείτε υγειά σας, και όπως ένας φίλος προτείνει Sword Art Online, επίσης death note

More
19 May 2015 01:24 - 19 May 2015 01:25 #161210 by Βασίλης Μαρούλης
Ωραίες προτάσεις από τους υπόλοιπους.

Βέβαια, κάποιες από αυτές είναι ανώτερες και άλλες κατώτερες. Πχ, προσωπικά το death note με άφησε με μια αίσθηση σαν να έφαγα φαγητό που του έλειπε το αλάτι. Και το highschool of the dead που είναι πολύ καλό στον τομέα του, δεν μπορεί να θεωρηθεί και σοβαρό anime.

Η πρόταση που θα κάνω εγώ ξεφεύγει λίγο από τις υπόλοιπες σειρές. Ξεφεύγει διότι είναι μια σειρά 7 ταινιών (συν κάποια έξτρα), γύρω στο 50λεπτο η καθεμιά.
Απίστευτο σενάριο, μη γραμμική πλοκή και μια ατμόσφαιρα που καθηλώνει. Για όσους τους αρέσουν, είναι Μemento+Fight Club μαζί, τόσο καλή. Οπτικά και ακουστικά είναι απίστευτη.
Μένει αξέχαστη.

Kara no Kyoukai

Αν έστω και ένας το διαβάσει και πειστεί και την δει, ας μου στείλει ένα μήνυμα να του πει πώς του φάνηκε. Βάζω στοίχημα από τώρα πως θα θέλει να γράψει διθύραμβο για αυτήν.
Last edit: 19 May 2015 01:25 by Βασίλης Μαρούλης.

More
19 May 2015 02:06 - 19 May 2015 04:28 #161215 by Αλεξης Λαρεντζακης
Εννοείται One Piece και Bleach.
Last edit: 19 May 2015 04:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
11 Sep 2015 10:09 #168660 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Στις καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησα -και σε σύντομο χρονικό διάστημα τελείωσα- το Hunter x Hunter. Ηταναρκετά διασκεδαστικό και κυρίως δεν περιείχε καθόλου fillers. Είναι γύρω στα 150 επισόδεια και το προτείνω σε όσους έχουν σιχαθεί να βλέπουν ή να περιμένουν να βγει νέο επισόδειο στα One Piece, Βleace, Νaruto κτλπ.

Attachments:

More
11 Sep 2015 17:48 #168675 by Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος
Doragon Ball Super :woohoo:

για περάστε-για περάστε !