Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime: Προτάσεις σειρών

More
06 Oct 2014 03:01 #150166 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Και το Shingeki no Bahamut: Genesis φαίνεται πάρα πολύ καλό, και αυτό νέο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2014 06:52 #150474 by FetaMeSousami
Anime που εχω δει και προτεινω ανεπιφυλακτα : One Piece, Death Note, Code Geass, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Kaiji(με τζογο και τυχερα παιχνιδια,ψυχολογικο) ,Monster(πολυ καλο μυστηριου και ψυχολογικο), Steins;Gate.

More
09 Nov 2014 19:20 #151866 by Δημήτρης Λυμπερίδης
τα mirai nikki, elfen lied, death note και angel beats είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, όχι μόνο στην κατηγορία των anime, αλλά γενικά. Να ρωτήσω μόνο, έχει δει κανείς το Shiki; Εγώ το είδα και δε μου άρεσε καθόλου. Ξέρω πως υποτίθεται πως έχει μέσα πολλά μηνύματα, όπως για θέματα ηθικής και καταπίεσης ενστίκτων, αλλά μέχρι εκεί. Βαρεμάρα σκέτη μέχρι το 17ο επεισόδιο και στο τέλος και δε νικάει κάποιος και μένουν αρκετά πράγματα μετέωρα. Τι άποψη έχετε εσείς;

More
04 Dec 2014 18:21 #152999 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Parasyte πολύ καλό για το είδος του, έχει εξέλιξη χαρακτήρων που περνά από διάφορες διακυμάνσεις, και είναι και λίγο splatter

More
04 Dec 2014 19:45 #153002 by Νίκος Ταφραλίδης
Όλες οι προτάσεις είναι πραγματικά πολύ καλές. θα σας πρότεινα να δείτε το No Game No Life , το οποίο είναι από τα καλύτερα κατά την γνώμη μου του 2014. Φυσικά έχει θέμα τα "παίγνια" σαν γενική έννοια. Δείτε το και σαν αφοσιωμένοι gamers θα με θυμηθείτε :)

More
05 Dec 2014 00:27 #153052 by George Stavrakis
Το Magi: The labyrinth of magic αξιζει πραγματικα να το checkarete.τα ονοματα και μερικα αλλα στοιχεια ειναι βασισμενα στις 1000 και μια νυχτες αλλα η ιστορια ειναι αρκετα διαφορετικη. ξεκιναει καπως κλασικα σαν shonen και συνεχιζει να εχει στοιχεια του αλλα ειναι ταυτοχρονα και αρκετα σοβαρο απο ενα σημειο και μετα.εχει να κανει με κοσμοθεωρια,μοιρα..επισης εχει αρκετα καλες μεταμορφωσεις τα λεγομενα djinn equip αλλα οχι και τοσο πολυ στην αρχη.

More
20 Dec 2014 11:19 #154442 by Χρύσα Ζιώρη
Οποιος θελει να μαθει πως δημιουργείτε ενα anime, μπορει να δει το shirobako. (Ειναι ongoing) ;)

More
03 Jan 2015 14:10 #155142 by Νικολής Ασημάκης
To Magi που πρότειναν παραπανω είναι πάρα πολύ καλό. Επικό χιούμορ, φάτσες, αντιδράσεις χαρακτήρων και ένα στιβαρό και σοβαρό στόρυ. Μου θύμισε σε ποιότητα το Full Metal Alchemist προσωπικά.

More
23 Feb 2015 03:21 #157083 by Δήμητρα
Nα δείτε Mirai Nikki και Shingeki no Kyojin

More
14 Mar 2015 10:11 - 14 Mar 2015 10:11 #157944 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Σε Topic για Anime δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπα! :P

Θα σας παραθέσω κάποιες σειρές που θεωρώ ότι αξίζουν την προσοχή σας!

1. Shigatsu Wa Kimi No Uso (Drama/Romance) [Ongoing]
Από τα πιο ενδιαφέρον Anime που έχω δει τελευταία. Όσοι αποφασίσετε να το δείτε, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε με μία κούτα χαρτομάντιλα. Έχει γίνει τρομερή δουλειά στους χαρακτήρες και θα βυθιστείτε στον κόσμο τους πολύ γρήγορα. MUST MUST MUST από μένα!

2. Terra Formars [Ongoing]
Το Terra Formars είναι MUST για όσους λάτρεψαν το Shingeki no Kyojin. Ένας σκοτεινός κόσμος γεμάτος μυστήριο, αίμα και ανατροπές. Η ανθρωπότητα δείχνει γι'άλλη μία φορά το πόσο πραγματικά ευάλωτη είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ύπαρξη πιο δυνατή και αιμοβόρα από αυτήν. Στο Terra Formars τον ρόλο αυτής της απειλής προς την ανθρωπότητα, τον συναντάμε στο πρόσωπο ανθρωπόμορφων κατσαρίδων (ναι δυστυχώς...). Αν και ξεκινάει σχετικά αργά, πολύ γρήγορα θα έρχεται η μία ανατροπή μετά την άλλη και η αγωνία θα κορυφωθεί. Δείτε το Trailer και θα καταλάβετε...
Last edit: 14 Mar 2015 10:11 by Δημήτρης Αραμπατζίδης.