Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warcraft: The Movie

More
11 Jun 2016 19:38 #182488 by Δημήτρης Έξαρχος
Βέβαια θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη για την ταινία από τα παιδιά (Αριστοτέλη-Χριστιάνα) που έχουν αρκετή εμπειρία από το Warcraft άλλα και την άποψη του Μάνου!! :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2016 01:52 #182501 by Ιωαννιδης Βαγγελης
Αντικειμενικά σαν ταινία είναι κάτω του μετρίου.Σαν cinematic experience είναι καλή όμως.

More
24 Jun 2016 04:02 - 24 Jun 2016 21:22 #182999 by Μάνος Γρυπάρης

Είδαμε την ταινία Warcraft μαζί σας στο διαγωνισμό Cinema με τους Users και γενικά μείναμε ικανοποιημένοι.

Το 7.6/10 στο Imdb πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Η ταινία δεν είναι απόλυτα πιστή στο σενάριο του Warcraft, προφανώς γιατί απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό, ωστόσο διαθέτει εκπληκτικά γραφικά και οπτικά εφέ. Επίσης το cast των ηθοποιών θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αφού δεν υπάρχουν για παράδειγμα παγκόσμιας κλάσης ηθοποιοί αλλά νέοι, ορισμένοι εκ των οποίων δεν πείθουν απόλυτα με τις ερμηνείες τους.

Αν είστε fans του Warcraft αξίζει να την δείτε απλά για την εμπειρία. Έχει επικές μάχες, αλλά -προειδοποιώ- πολλά κλισέ πο συναντάμε γενικά σε ταινίες.

Πάντως πολύ καλό το μακιγιάζ στην Paula Patton και γενικά καλοδιατηρημένη. Αναρωτιέμαι ποιος κατάλαβε ότι πάτησε τα 40.

Δείτε και Behind the Scenes video

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 24 Jun 2016 21:22 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Jun 2016 11:39 #183004 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν νομίζω πως πρέπει να κρίνουμε τις ταινίες με το κατά πόσο είναι πιστές σε αυτό που βασίζονται. Γιατί αν το πάμε έτσι στον Άρχοντα έχουν κάνει αισχρές αλλαγές παρότι είναι μυθικές ταινίες. Καλά στα Χόμπιτ, καραγκιοζιλίκι σε σύγκριση με το βιβλίο. Και εμένα με χαλούσαν οι αλλαγές σε ταινίες από βιβλία ή κόμικ(βλέπε Iron Man 3 και το πως έκαναν τον Μανταριν) αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζει ρόλο στο αν είναι καλή μια ταινία και δεν πρέπει να κρίνονται για αυτό. Αν κάποιος θέλει το στορυ αυτούσιο ας πάει να διαβάζει τα βιβλία ή να παίζει τα παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές η ταινία ήταν κοντά στο παιχνίδι πάντως, ειδικά στις τοποθεσίες που ήταν ολόιδιες. Συμφωνώ απόλυτα στους ηθοποιούς, πέραν του Λοθαρ οι υπόλοιποι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά η Γκαρόνα που ήταν απαράδεκτη σαν ερμηνεία. Τα Ορκ ήταν που έκλεψαν την παράσταση. Και εγώ συμφωνώ με τη βαθμολογία, ήταν διασκεδαστική για εμένα πάντως, έφυγα ευχαριστημένος παρά τα όποια αρνητικά είχε.

More
24 Jun 2016 17:31 #183011 by Παντελής Δασκαλέλος
H συγκεκριμένη ταινία είναι για εμένα αυτό που λέμε ποιοτικό ποπ κορν, κοινώς θα την δεις cinema θα περάσεις όμορφα όσο την βλέπεις απολαμβάνοντας το ποπ κορν και την coca cola σου αλλά ως εκεί. Όσο για το lore δεν είμαι κανένας ειδήμων καθώς η σχέση μου με το Warcraft περιορίζεται στα Warcraft II &III, οπότε δεν έδωσα τόσο βάση σε αυτό το κομμάτι. Σκηνοθετικά ήταν ένα καλό εγχείρημα, τα οπτικά εφέ ήταν εξαιρετικά και το μόνο που ουσιαστικά με χάλασε είναι το καστ των ηθοποιών. Στην πλειοψηφία τους ήταν όλοι ατάλαντοι κάτι που δεν μου προκαλεί έκπληξη, καθώς δεν τους είχα ξαναδεί σε καμία ταινία παρά μόνο σε κάποιες τηλεοπτικές σειρές.

More
24 Jun 2016 18:37 #183013 by Δημήτρης Κάτσης
Χθες είδα την ταινία. Μια σχετικά μέτρια ταινία χωρίς να ικανοποιεί και να δικαιολογεί το όλο hype και τις καλές κριτικές. Story προβλέψιμο και κάτω του μετρίου, πλοκή και εξέλιξη που δεν σε κράταγαν και το μόνο που την έσωσε είναι οι πολύ καλές cinematic σκηνές δράσεις. Γενικά πιστεύω πως σε σχέση με άλλες μεταφορές παιχνιδιών σε ταινία είναι σχετικά καλή άλλα γενικά είναι μια χρυσή μετριότητα...

More
27 Jun 2016 12:56 - 27 Jun 2016 12:57 #183128 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ενώ το Warcraft: The Beginning τα πηγαίνει εξαιρετικά στο box office, έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες για την κυκλοφορία ενός sequel. Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας δεν το αρνείται και μάλιστα θα ήθελε πολύ να συμμετάσχει στα γυρίσματα ενός νέου κινηματογραφικού Warcraft. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments:
Last edit: 27 Jun 2016 12:57 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
10 Oct 2016 04:54 - 10 Oct 2016 04:55 #188574 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Βλέποντας την ταινία μπορώ να πω ότι είχαν τη δυνατότητα να προσθέσουν κάλλιστα ακόμη 20 λεπτά, προκειμένου να δώσουν περισσότερα πράγματα στον κόσμο γύρω από την ιστορία και το lore του Warcraft, καθώς χρειάστηκα τουλάχιστον μισή ώρα προκειμένου να κατατοπιστώ περισσότερο, ακόμη κι αν είχα διαβάσει αρκετά πράγματα νωρίτερα για τους δύο πρώτους πολέμους και θα το ξανακάνω. Επίσης, πέρα από την Paula Patton δεν πιστεύω ότι υπήρξε άλλος ηθοποιός που να με έπεισε, προφανώς με εξαίρεση τα Orcs.

Τώρα στα οπτικά εφέ νομίζω ότι έγινε εξαιρετική δουλειά, φαντασμαγορική και πέρα για πέρα εντυπωσιακή, ειδικά στις μάχες, όπου αντιλαμβανόσουν όλη τη στιβαρότητα και τον όγκο των Orcs, στον αντίποδα όμως όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν να κινούνται με βαρύτατες πανοπλίες και να σηκώνουν πολύ βαριά όπλα με χαρακτηριστική ευκολία. Η ταινία ξεκινά δυναμικά και διατηρεί σε όλη τη διάρκεια αυτή τη δυναμική που περιστρέφεται γύρω από τη μάχη. Θεωρώ ωστόσο ότι είδαμε ένα ολίγον βιαστικό αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, εμβάθυνση στην πλοκή και τους χαρακτήρες.
Last edit: 10 Oct 2016 04:55 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
10 Oct 2016 18:33 #188589 by Βασιλης Γαλανος
Βασικα,η ταινια κανονικα ειχε ακομα 40 λεπτα διαρκειας.Η Universal ομως ηθελε να ειναι 2ωρη η ταινια για να ταιριαζει με τα προτυπα των καλοκαιρινων blockbuster και αναγκασε το κοψιμο αρκετων σκηνων.Κριμα γιατι αν ειχαν γινει οπως τα σχεδιαζε η Blizzard,θα βλεπαμε πολυ περισσοτερο βαθος στην ιστορια.
Αν και υπαρχουν καποιες απο τις εξτρα σκηνες στο youtube ηδη,απο την της blue-ray edition της ταινιας,δυστηχως δεν ειναι ολες.Ουτε 10 απο τα 40 λεπτα δεν κυκλοφορουν.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
10 Oct 2016 18:46 #188590 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Πράγματι, η διάρκεια επρόκειτο να είναι πολύ μεγαλύτερη, 160 λεπτά περίπου. Ιδού μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του σκηνοθέτη, για τους λόγους που δε θα υπάρξει director's cut έκδοση. Μάλλον έγινε πολύ γερό πετσόκομμα, κι αυτό είναι κάτι που φάνηκε αρκετά στην ταινία.