Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Warcraft: The Movie

More
11 Jul 2015 21:21 #164784 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δύο νέα posters για την ταινία του Warcrarft -ένα για την Alliance και ένα για την Horde- έκαναν την εμφάνιση τους στην Comic-Con 2015 του San Diego.

Στο poster της Alliance βλέπουμε τον Lothar:

Kαι στον poster της Horde βλέπουμε τον Durotan:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2015 23:58 #164814 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Δεν έχω παίξει ποτέ WoW(και προτιμώ να παραμείνουν έτσι τα πράγματα)αλλά σαν ταινία μου τράβηξε το ενδιαφέρον!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
14 Jul 2015 18:43 #165233 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Η Legendary ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Youtube ένα interactive βίντεο της Stormwind. όπως φαίνεται από την πλάτη ενός gryphon.

More
07 Nov 2015 16:38 #170759 by Γιώργος Λόλας
Επίσημο τρέιλερ της ταινίας Warcraft: The Beginning από την BlizzCon 2015 ! Απολαύστε :cheer:

Προσωπικά, το βρήκα απίστευτο. Άντε να περιμένουμε τώρα μέχρι τον Ιούνιο του 2016 όταν και θα κάνει πρεμιέρα η ταινία.

More
07 Nov 2015 17:25 #170763 by Βασιλης Γαλανος
Ακριβως οπως το ειπες...Αντε να περιμενουμε μεχρι τον Ιουνιο τωρα...Παντως αν και δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις απο μεταφορες παιχνιδιων σε ταινιες αυτη την φορα σιγουρα θα ψαξω εισιτηριο και για πρεμιερα αν γινεται!Φοβερο trailer.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
07 Nov 2015 20:56 #170768 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ρε παιδιά μία ερώτηση. Σας φάνηκαν τα CGI κακά? Γιατί εμένα μου φάνηκαν άριστα αλλά διαφωνώ με ένα φιλαράκι και θα ήθελα την άποψη σας.

More
07 Nov 2015 21:07 #170770 by Βασιλης Γαλανος
Τα CGI της Blizz ειναι παντα αριστα.Το trailer ηταν τρομερο και με πολυ λεπτομερια.Δεν βλεπω που εχει παραπονο ο φιλος σου.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
07 Nov 2015 22:20 #170772 by Παναγιώτης Τσιάτσος

geololj wrote: Επίσημο τρέιλερ της ταινίας Warcraft: The Beginning από την BlizzCon 2015 ! Απολαύστε :cheer:

Προσωπικά, το βρήκα απίστευτο. Άντε να περιμένουμε τώρα μέχρι τον Ιούνιο του 2016 όταν και θα κάνει πρεμιέρα η ταινία.

Συμφωνώ. Προσωπικά, δεν είχα δώσει ιδιαίτερη βάση στην είδηση, γιατί ποτέ δε μπήκα στον κόσμο του Warcraft. Με το trailer όμως που είδα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη δω την ταινία στο σινεμά. Υποψιάζομαι ότι θα πρόκειται για το κορυφαίο film ever εμπνευσμένο από games.

More
07 Nov 2015 23:41 - 07 Nov 2015 23:46 #170778 by Γιώργος Λόλας
Βασικά το 70% και βάλε όσον είδαμε στο τρέιλερ είναι CGI/green-screened και το τελικό αποτέλεσμα το βρήκα εξαιρετικό και αρκετά καλύτερο από ότι περίμενα. Τα CGI είναι κοντά στο ύφος του John Carter περισσότερο όπου χρησιμοποιείται επίτηδες μια ημι-καρτουνίστικη "υφή" και ταυτόχρονα η ταινία Warcraft έχει λίγο πιο "ζωντανά" και θερμά ή ψυχρά χρώματα ανάλογα με την περίσταση. Ταιριάζει απόλυτα στο Warcraft universe και καλώς τα έφτιαξαν έτσι, ρεαλιστικές τοποθεσίες δηλαδή με λίγο πιο ελεύθερη παρουσίαση των χαρακτήρων. Αν ακολουθούσαν το πιο "σκοτεινό" και... λιγδιάρικο παράδειγμα του Lord of the Rings στα orcs και τα uruk-hai όσον αφορά τα CGI και το μακιγιάζ, δε θα ταίριαζε πιστεύω στο ύφος της ταινίας.

Παραθέτω ένα τρέιλερ από την ταινία John Carter. Δείτε τις σκηνές με την εξωγήινη φυλή.

Uruk-hai στο LoTR

Παναγιώτη ούτε εγώ παίζει να την χάσω. Μάλιστα, ψηθείτε όλοι αν είναι να πάμε να την δούμε παρέα σε 3D :woohoo:
Last edit: 07 Nov 2015 23:46 by Γιώργος Λόλας.