Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

D Gray Man!!

More
19 Jan 2010 03:20 #68101 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το κακο με το D Gray Man, ειναι οτι απο τα 50 πρωτα επεισοδια, τα 30 ειναι fillers. Αυτο και μονο ειναι αρκετο για να σε πεταξει εκτος κλιματος και να σε κανει να χασεις καθε ενδιαφερον, μιας και ουσιαστικα δεν μπαινεις ποτε στην ιστορια του anime. Απο τη στιγμη βεβαια που θα φτασεις στο επεισοδιο 50 κάτι, τοτε βλεπεις τι εστι D. Gray-Man και ανταμοιβεσαι για το χρονο που σπαταλησες =D>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2010 12:10 #68102 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic D Gray Man!!
Εγω και παλι ... απο D. Gray-Man εχω δει τα 10 <κατι> πρωτα επεισοδια,
δεν αντεξα αλλο. Μα καλα, ειναι αυτος ο χαρακτηρας τωρα, villain

[center:zrue157c] [/center:zrue157c]
[center:zrue157c]???[/center:zrue157c]

Ενδεχεται :-k να διαβασω το manga Η να δω περισσοτερα επεισοδια απο το anime, διοτι, ειδα το 100 <κατι> στο youtube και μου κινησε το ενδιαφερον ...

More
19 Jan 2010 13:03 #68105 by Θάνος Βουτσίνος
Εφόσον έγινε καλά η mangaka, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το συνεχίσουν και σε anime. Το διάβασα μέσα στο www.animenewsnetwork.com , αλλά το πότε θα το συνεχίσουν είναι θέμα δικό τους.

More
12 Dec 2010 01:40 #85739 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος
Προς στιγμήν το μοναδικό που συνεχίζεται είναι το manga... Το τελευταίο episode του anime κάλυψε βιαστικά πολύ υλικό και θα είναι ένα θέμα να επανέλθει σωστά το manga στην οθόνη...