Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

D Gray Man!!

More
09 Feb 2009 23:30 #50424 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ετσι ειναι, καπου στο 40-50 βαριεσαι αλλα μετα σταματανε τα filler και δειχνει κανονικη ιστορια που τα σπαει

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2009 14:45 #50435 by nick_name
Replied by nick_name on topic D Gray Man!!
nice ειναι τουμπανο το anime τα σπαει τι λες καινουρια επισοδεια?????ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ???ολα τα λεφτα ειναι ο Allen προς το τελος!!!!μου θιμιζει kingdom hearts...

More
10 Feb 2009 18:40 #50441 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Θα βγουν καινουργια ρε...Απλα η Mangaka τωρα εχει σπασμενο καρπο και δεν μπορει να συνεχισει. Τον Μαρτιο αναμενεται να συνεχιστει το manga, αρα λογικα σε κανα χρονο θα εχουν υλικο να δειξουν ανιμε. Προς το παρον απολαυσε το FMA που βγαινει σε 3 βδομαδες!

More
10 Feb 2009 22:35 #50450 by Petros
Replied by Petros on topic D Gray Man!!
Τη εννοείς??? FMA που βγαίνει σε 3 εβδομάδες???

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Feb 2009 13:22 #50453 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ναι, βγαινει παλι η σειρα, απο την αρχη αλλα αυτη τη φορα με το κανονικο σεναριο, οχι αυτο το filler που βλεπαμε επι 52 επεισοδια. Απο την προηγουμενη σειρα του FMA, τα κανονικα επεισοδια ηταν 10 και τα αλλα 42 φιλλερς.

Τωρα επιτελους θα δουμε κανονικη ροη και φυσικα καινουργιο, γαματο animation. Αυτα.

More
11 Feb 2009 14:12 #50456 by Petros
Όλε τώρα το έμαθα και εγώ!! πωρώθηκα!! θα τα δω!! πότε βγαίνουν ;

More
11 Feb 2009 14:31 #50457 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τελικα βγαινει σε ενα μηνα και κατι, αρχες Απριλιου. Ετοιμαστειτε, θα ειναι απλα κορυφαιο

More
11 Feb 2009 14:35 #50458 by Petros

Freak wrote: Τελικα βγαινει σε ενα μηνα και κατι, αρχες Απριλιου. Ετοιμαστειτε, θα ειναι απλα κορυφαιο

Να είσαι σίγουρος! =)

More
11 Feb 2009 16:08 #50462 by Νικολής Ασημάκης

Freak wrote: Τελικα βγαινει σε ενα μηνα και κατι, αρχες Απριλιου. Ετοιμαστειτε, θα ειναι απλα κορυφαιο

Επιτέλους! Το FMA που μου είχε δώσει ο Πέτρος, όντως ήταν full στα fillers! Θα δούμε επιτέλους το κανονικό στόρυ! :D

More
19 Jan 2010 00:30 #68092 by Νίκος Παπαγεωργόπουλος
Είδα τυχαία ένα επεισόδιο του D-Gray Man το καλοκαίρι στο σινε+. Το είδα και την επόμενη μέρα, και τη μεθεπόμενη... και μετά κόλλησα. Έχοντας δει μόνο καμιά 10ριά επεισόδια, είδα όλα τα υπόλοιπα στο youtube μέσα σε δυο βδομάδες. Και να σκεφτεί κανείς ότι ποτέ δεν ήμουν fan των anime ή των manga.
Πάντως, μπήκαμε στο 2010 και τρίτη season δεν είδαμε ακόμη. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι, αλλά έψαξα στο google και δε βρήκα τίποτα άλλο παρά φήμες.
Έχετε ακούσει πότε θα βγει η τρίτη season σε Anime?