Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινίες Anime

More
21 Apr 2017 14:16 #197230 by Βαγγέλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jul 2017 14:53 #201912 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδα εχθές το βράδυ την ταινία Koe no Katachi. Είναι μελόδραμα, από τα καλά. Βέβαια υπάρχουν μικρά θεματάκια με την ιστορία, καθώς δεν γινόταν να μπει όλο το manga, αλλά ένα σας λέω: αν εγώ σχεδόν έσπασα, εσείς θα σπάσετε σίγουρα!

More
16 Jul 2017 13:45 #202055 by Lyricaldemon
Replied by Lyricaldemon on topic Ταινίες Anime
Δοκίμασα να δω το prequel του Hellsing το οποίο ήταν πολύ αγαπημένο μου.
Τελικά με απογοήτευσε οικτρά.

More
16 Jul 2017 19:25 #202095 by Aνέστης Αδαμίδης

Lyricaldemon wrote: Δοκίμασα να δω το prequel του Hellsing το οποίο ήταν πολύ αγαπημένο μου.
Τελικά με απογοήτευσε οικτρά.

Εννοείς το New Dawn;

More
02 Aug 2017 00:55 #203333 by Angel
Replied by Angel on topic Ταινίες Anime
Ταινία Pokemon: I Choose You

Ένα χρόνο μετά την επιτυχία του Pokemon Go, η The Pokemon Company ανακοίνωσε την 20η ταινία Pokemon με τίτλο Pokemon: I Choose You.

Θα προβληθεί στις αίθουσες για μόλις δύο ημέρες, στο διάστημα 5-6 Νοεμβρίου (αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα έρθει και στην Ελλάδα).

Η ιστορία θα αφορά φυσικά τον Ash, τον πιο γνωστό εκπαιδευτή Pokemon και την πρώτη του γνωριμία με τον Pikachu, στην αναζήτηση του Ho-Oh, το Legendary Pokemon το οποίο ο Ash είδε στο τέλος του πρώτου anime επεισοδίου. Οι Brock και Misty δυστυχώς δεν θα εμφανιστούν στην ταινία. Πρόκειται για δύο πολύ γνωστούς φίλους του Ash, που γνωρίζετε καλά όσοι έχετε δει το ομώνυμο anime. Αντ' αυτού ο πρωταγωνιστής θα συναντήσει τους Verity και Sorrel. Επίσης, στην ταινία θα εμφανιστεί το Marshadow, το νέο μυθικό Pokemon που είδαμε στο Sun and Moon.

Η ταινία θα εμφανιστεί στην Ιαπωνία στις 15 Ιουλίου και ελπίζουμε να την δούμε στη χώρα μας τον Νοέμβριο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Attachments:

More
02 Aug 2017 03:55 #203341 by petros
Replied by petros on topic Ταινίες Anime
Δεν βλέπω anime μόνο δυο έχω δει και είναι το akira και το ghost in the shell.Τα pokemon δεν με συνεπαιρνουν καθόλου ,θυμάμαι μάζευα κάρτες μικρός και έβλεπα τη σειρά αλλά μέχρι εκεί. Δεν έπαιζα τίποτα σε videogame ούτε είχα δει καμιά ταινία. Θα προσεγγίσουν πιστεύω τους φαν του είδος.

More
02 Aug 2017 19:58 - 02 Aug 2017 23:40 #203389 by Aνέστης Αδαμίδης
Σύμφωνα με φήμες, όποιος βλέπει το Ho-Oh αυτό σημαίνει ότι είναι άξιος σαν εκπαιδευτής και το ταξίδι του θα είναι παραπάνω από μια περιπέτεια. Για το λόγο αυτό, ο Ash θεωρείται από πολλούς καλύτερος εκπαιδευτής από τον Red, αν και προσωπικά δεν έχω καταλήξει
Last edit: 02 Aug 2017 23:40 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
02 Aug 2017 23:26 #203405 by Dimitris Fokas
Replied by Dimitris Fokas on topic Ταινίες Anime
Παιδιά επειδή είμαι λάτρης του Anime μπορεί να μου προτείνει κάποιος μία ωραία σειρά ξέρετε εσείς ψάχνω να βρω αλλά δεν μπορώ.
Σας ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν :D

More
03 Aug 2017 03:06 #203414 by petros
Replied by petros on topic Ταινίες Anime
deathnote. Είναι ότι καλύτερο είχα δει,ήταν το πρώτο μου ανιμε. Έλεγα αποκλείεται θα βαρεθω γρήγορα. Όμως αυτό που με συνεπήρε ήταν η πλοκή. Έχει τόσο ωραίο σενάριο με βάθος και μυστήριο. Σίγουρα θα κολλήσεις, θα δεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Άλλα όσο και να σε κουράσει δεν θα το βαρεθείς ποτέ.

More
03 Aug 2017 21:33 #203472 by Aνέστης Αδαμίδης
Steins; Gate, Ao no Exorcist, Gurren Lagann. Αλλά για ταινίες, δες Eiga Koe no Katachi και Clannad
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης