Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινίες Anime

More
16 May 2009 16:24 #52884 by Νικολής Ασημάκης

Freak wrote: Ναι, μονο που οι ταινιες Dragonball δεν εχουν γραφτει απο τον Toryiama αλλα απο ασχετους τσαρλατανους... :cool:

Είναι να μην πιάσει ο Κώστας το φτυάρι... :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2009 01:08 #54142 by krassas21
Replied by krassas21 on topic Ταινίες Anime
Προσωπικα, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τις ταινιες anime για τον εξης απλο λογο.
Οσες εχω δει στη ζωη μου μου χαλασανε τελειως την εικονα που ειχα σχηματισει για το anime.
Η τελευταια που ειδα ηταν πριν απο πολλα χρονια μια του dragonball. Και απο τοτε δεν ξαναειδα ουτε anime ταινιες ουτε dragonball (Αν και φανατικος)...

Ως εκ τουτου δεν εχω δει καμια απο τις προηγουμενες 9 ταινιες του one piece για να μην ξαναπαθω το ξενερωμα της ζωης μου..

Παντως την 10η θα την δω, γιατι μοιαζει πολυ καλοφτιαγμενη και εχω ακουσει τα καλυτερα απο τις μυστικες μου πηγες..

More
04 Sep 2009 13:37 #60031 by CarnivalOfRust
Replied by CarnivalOfRust on topic Ταινίες Anime
Βασικά όντως το Dragon Ball GT (Grand Tour) ήτανε χωρίς την υπογραφή του Akira Toriyama.Όπως επίσης και οι περισσότερες movies που βγήκαν σχετικά με το dragonball.Όπου και πάλι σε αυτές δεν ήτανε παρών ο Akira Toriyama.Γενικά όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οι fans του dragonball βλέπουνε για μια ακόμα φορά να βιάζουν το συγκεκριμένο τίτλο.Η bandai έχει αποδείξει με το χειρότερο τρόπο ότι δεν σέβεται τη σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το κόσμο.

Και για μια ακόμα φορά μας το απέδειξε με τη δεύτερη live action movie του Dragonball evolution.Που ουσιαστικά είναι περισσότερο μια trendy έκδοση του dragonball (διόλου παράξενο έχουμε συνηθίσει το Hollywood να πετσοκόβει)και για να κλείσω όσον αφορά το dragonball περιμένω αυτό που είχε πει ο Toriyama ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα με το dragonball.

Τώρα για τους λάτρεις της σειράς Resident Evil η Capcom μας επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη (μέτρια για εμένα αλλά από τις live action μεταφορές σαφώς καλύτερη και σίγουρα πιο κοντά στα games) ο λόγος είναι για την animation movie Resident Evil Degeneration.

Η ταινία βασίζεται στο γνωστό δίδυμο του resident evil 2 και εννοώ τον Leon Kennedy και την Claire Redfield μετά τα γεγονότα που είχαμε δει στο resident evil 4 (δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν γίνετε πριν η μετά αλλά σίγουρα σε αυτό το time) Όσον αφορά την υπόθεση τα trailer ήτανε πολλά υποσχόμενα αλλά ουσιαστικά το σενάριο είναι γεμάτο τρύπες και σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες.

Τώρα για το animation του συγκεκριμένου τίτλου είναι το ίδιο που συναντήσαμε και στο Resident Evil 4 επόμενος μη περιμένετε την υψηλή ποιότητα που είχε π.χ το Advent Children.

Επίσης όσον αφορά το voice actor και τους διαλόγους είναι κάτω του μετρίου.Με λίγα λόγια δείχνει ότι έγινε βιαστικά ενώ θα μπορούσε να γίνει κάτι το εντελώς εξαιρετικό κάπου το χάσανε.

Παρόλα αυτά αποτελεί ένα ευχάριστο break και κάπως ικανοποιητικό για τους λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς παιχνιδιών.

[youtube:p74jsp9t]
[/youtube:p74jsp9t]

Τα παραπάνω αποτελούνε προσωπική άποψη προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται.

More
23 Oct 2009 23:18 #63119 by vickylsls
Replied by vickylsls on topic Ταινίες Anime
Spirited away... =D> =D> =D>

More
25 Oct 2009 12:45 #63309 by ElijahKout
Replied by ElijahKout on topic Ταινίες Anime
Γενικά πάντως οι ταινίες των anime είναι πολύ πιο κάτω από τις σειρές..
Συνήθως οι περισσότερες αποτελούν fillers, ενώ ο λίγος χρόνος που έχουν στη διάθεση τους οι δημιουργοί δεν αποδίδει τα ανάλογα αποτελέσματα!

Εγώ ωστόσο περιμένω την επόμενη ταινία του one piece, γιατί έχω την αίσθηση ότι θα ξεπεράσει κατά κάποιο τρόπο τα παραπάνω προβληματάκια.. :)

More
30 Oct 2009 00:50 #63663 by lakhs
Replied by lakhs on topic Ταινίες Anime
το one piece ειναι το καλυτερο κ τιποτα δεν μου αλλαζει γνωμη.. κ απο οτι διαβασα θα παιζει για 7 χρονια ακομα...

More
12 Nov 2009 15:38 #64757 by ifigeniaki
Replied by ifigeniaki on topic Ταινίες Anime
Το Κινούμενο Κάστρο είναι πραγματικά το καλύτερο που έχω δει μέχρι σήμερα!

More
24 Nov 2009 13:16 #65490 by kukura
Replied by kukura on topic Ταινίες Anime
εμενα η κοπελια μου ειναι πορωμενη με τη candy candy εχει σε dvd ολα τα επεισοδια και πραγματι ειναι απο τα πιο ομορφα παιδικα

More
25 Nov 2009 03:53 #65569 by knut
Replied by knut on topic Ταινίες Anime
Το Blood The Last Vampire ήτανε πολύ λιττό και εντυπωσιακό, με ωραία μουσική. Το Tekkonkinkreet είναι κάτι ιδιαίτερο, με ενδιαφέρον σενάριο και σχέδιο. Επίσης, το Τρίο της Μπελβιλ ήτανε πραγματικά το κάτι άλλο απ' όλες τις απόψεις. Να αναφέρω κλασσικά όπως Ninja Scroll, Ghost in the Shell κλπ. Τέλος, το τρισμέγιστο Lion King και ο Kabamaru!

More
15 Apr 2010 18:43 #70824 by Γιάννης Παναγιωτίδης
να απαντησω σε ενα ποστ πιο πανω...το one piece μπορει να παίζει και για 10 χρονια ακομα...κανενας δεν μπορει να προβλέψει ποτε θα τελειώσει.
βγήκε επιτέλους η ταινία νούμερό 10 στο ιντερνετ! εντυπώσεις εδώ!!!!!