Βασικά όντως το Dragon Ball GT (Grand Tour) ήτανε χωρίς την υπογραφή του Akira Toriyama.Όπως επίσης και οι περισσότερες movies που βγήκαν σχετικά με το dragonball.Όπου και πάλι σε αυτές δεν ήτανε παρών ο Akira Toriyama.Γενικά όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οι fans του dragonball βλέπουνε για μια ακόμα φορά να βιάζουν το συγκεκριμένο τίτλο.Η bandai έχει αποδείξει με το χειρότερο τρόπο ότι δεν σέβεται τη σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το κόσμο.
Και για μια ακόμα φορά μας το απέδειξε με τη δεύτερη live action movie του Dragonball evolution.Που ουσιαστικά είναι περισσότερο μια trendy έκδοση του dragonball (διόλου παράξενο έχουμε συνηθίσει το Hollywood να πετσοκόβει)και για να κλείσω όσον αφορά το dragonball περιμένω αυτό που είχε πει ο Toriyama ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα με το dragonball.
Τώρα για τους λάτρεις της σειράς Resident Evil η Capcom μας επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη (μέτρια για εμένα αλλά από τις live action μεταφορές σαφώς καλύτερη και σίγουρα πιο κοντά στα games) ο λόγος είναι για την animation movie Resident Evil Degeneration.
Η ταινία βασίζεται στο γνωστό δίδυμο του resident evil 2 και εννοώ τον Leon Kennedy και την Claire Redfield μετά τα γεγονότα που είχαμε δει στο resident evil 4 (δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν γίνετε πριν η μετά αλλά σίγουρα σε αυτό το time) Όσον αφορά την υπόθεση τα trailer ήτανε πολλά υποσχόμενα αλλά ουσιαστικά το σενάριο είναι γεμάτο τρύπες και σε αφήνει με πολλά ερωτηματικά για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες.
Τώρα για το animation του συγκεκριμένου τίτλου είναι το ίδιο που συναντήσαμε και στο Resident Evil 4 επόμενος μη περιμένετε την υψηλή ποιότητα που είχε π.χ το Advent Children.
Επίσης όσον αφορά το voice actor και τους διαλόγους είναι κάτω του μετρίου.Με λίγα λόγια δείχνει ότι έγινε βιαστικά ενώ θα μπορούσε να γίνει κάτι το εντελώς εξαιρετικό κάπου το χάσανε.
Παρόλα αυτά αποτελεί ένα ευχάριστο break και κάπως ικανοποιητικό για τους λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς παιχνιδιών.
[youtube:p74jsp9t]
[/youtube:p74jsp9t]
Τα παραπάνω αποτελούνε προσωπική άποψη προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται.