Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Doom: H ταινία

More
22 Oct 2005 00:00 #4380 by Μάνος Γρυπάρης

Shankly wrote: Πηγα και ειδα το DOOM χθες...ηταν ακριβως αυτο που περιμενα...Μια ταινια που μονο οταν δεν εχεις κατι χειροτερο να κανεις αξιζει να την δεις...Λιγο διαφορετικο σεναριο απο αυτο του παιχνιδιου, αλλα καλη μεταφορα των γραφικων...Εγω περασα 2 ωρες αρκετα καλα ,αλλα πρεπει να πας υποψιασμενος...

Υ.Γ.Πηγα με εναν φιλο μου.Διπλα μου καθετε μονο του ενα κοριτσακι 20+ ετων μονο του και αρκετα εμφανισιμο...Οπως ο αθλιος συνεργατης μου ξερει,,, Δεν αντεξα και την ρωτησα πως και μονη της να δει τετοια ταινια...Απο που την εμαθε και αν ξερει τι παιζει στο σεναριο...Μου απανταει οτι εχει παιξει και τα 3 DOOM και οτι ο λατρης της σειρας....Ημαρτον.....

Ρε είναι πραγματικά άθλιος! Πήγα από το σπίτι του σήμερα και μου το είπε. Κι άντε να σου συγχωρήσω που δεν μου είπες ότι στο τεύχος Σεπτεμβρίου του RAM είχε τσάμπα 3μηνο κωδικό ADSL. Αλλά ΒΡΕ ΑΘΛΙΕ συμπαρουσιαστή μου...σου έρχεται η γκόμενα στο πιάτο και σου λέει ότι παίζει Doom 3...και δεν μπορείς να πάρεις ένα τηλεφωνάκι? Δηλαδή ήμαρτον! Όχι πείτε μου ρε παιδιά, ξέρετε πολλές κοπελιές που να παίζουνε Doom 3? Και πήγε μόνη κι απροστάτευτη η φουκαριάρα, κι ήσουνα εσύ με παρέα, ΜΙΛΑ βρε άνθρωπε! Εδώ φτιάξαμε ραδιοφωνικό σταθμό για Games και κυνηγάμε παραγωγούς με το Δίκαννο (όχι του Μαρκάκη, έχουμε κρατήσει αυτό απ'το Doom) κι εσένα σου ξέφυγε τέτοιο πουλέν? Μίλησες που μίλησες στην αρχή, ε ας της έλεγες δυο λόγια και για το Games Radio. Τσκ, τσκ!! Αδιόρθωτος!

Shankly wrote: Πηγα με εναν φιλο μου.Διπλα μου καθετε μονο του ενα κοριτσακι 20+ ετων μονο του και αρκετα εμφανισιμο...

Τι αρκετά εμφανίσιμο βρε ψεύτη? Απ'όσα μου είπες ψιλοχάλια πρέπει να ήταν η κοπέλα. Τέλος πάντων, για ραδιόφωνο την θέλουμε, όχι για να την γα******ργαλήσουμε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2005 23:35 #4461 by Μάνος Γρυπάρης
Καλώς την δεχτήκαμε!
Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες. Διαβάστε την είδηση για να δείτε που μπορείτε να την παρακολουθήσετε αλλά και τρέιλερ της ταινίας:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=220

Πάντως είναι μια πολύ καλή παραγωγή κι ευτυχώς δεν είναι σούπα όπως είχαμε φάει στη μάπα κατά το παρελθόν τα: Super Mario Bros, Mortal Kombat, Tomb Raider (η Angelina το έσωσε λίγο) κτλ.

(Επίσημο Site της ταινίας: )
www.doommovie.com

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 Nov 2005 23:05 #5563 by a Guest
Replied by a Guest on topic Doom: H ταινία
Μιλάμε για το Doom αλλά δεν μπορώ να πω για το βιασμό ενός κλασικού παχνιδιού που έγινε ταινία απο έναν απαράδεχτο σκηνοθέτη, του Owe Boll.

Σίγουρα οι περισσότεροι δε το γνωρίζετε αλλά θα σας μια προηγούμενη δουλειά του.

HOUSE OF THE DEAD.

Ο ναι! μιλάω για εκείνη τη μπαρούφα που είχε, αν είναι δυνατόν, μικρά φλασάκια απο το παιχνίδι αυτούσια. Με την απίστευτη ελειννή παραγωγή και απράδεκτους ηθοποιούς. Ήδη έχει κάνει το bloodrayne ταινία, παρόλο που παίζουν καλοί ηθοποιοί όπως ο Μπεν Κινγκσλει (Γκάντι), είναι στα ίδια επιπεδα

και λέει να συνεχίσει με Far Cry, Fear Effect και λέγεται ότι σκέφτεται να κάνει τα half life και zelda.

HMAΡTON! ΟΧΙ ’ΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

και όποιος λέει ότι υπερβάλω καλύτερα να δει τις κριτικές των ταινιών στη σελίδα

www.imdb.com/name/nm0093051

More
10 Jan 2006 13:16 #7350 by Μάνος Γρυπάρης
Είδα κι εγώ το Doom, προετοιμασμένος ότι προφανώς θα είναι καμιά σούπα. Εντάξει, η ταινία θα έλεγα ότι βλεπότανε και πιστεύω ότι οι φίλοι του Doom θα την βρήκαν αρκετά καλή (ειδικά εκεί που έχει και First Person Mode είναι όλα τα λεφτά). Βέβαια στο τέλος θα έπρεπε να έχουμε μια ατάκα του στυλ "Game Over" αλλά ΟΚ, θα ξέφυγε του σκηνοθέτη :lol:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Sep 2009 04:16 #7392 by Mike S
Replied by Mike S on topic Doom: H ταινία
Γενικά όλες τις ταινίες που αναπτύσσονται με βάση κάποιο games είναι κάτω του μετρίου. Ακόμη και κάποιες που είναι δήθεν "ποιοτικές" εγώ τις βρίσκω άθλιες. Μόνο δράση και τίποτα άλλο. Απλώς δεν υπάρχουν ως ταινίες.

WeLcoMe To HeLL...

More
14 Sep 2009 05:24 #60841 by Ρωμανός Βογιατζής
Εγώ πιστεύω ότι το Doom με λίγη θέληση βλέπονταν!

More
21 Oct 2009 23:19 #62801 by Γεράσιμος Ανέστος
εγω δεν τρελαθηκα με την ταινια...το μονο σημειο που μου αρεσε ηταν εκει που μπηκε το first person mode (οπως ειπε και ο Μανος πιο πανω)...ηταν απλα τελειο :shock: