Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Doom: H ταινία

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
12 Oct 2005 11:59 #3908 by a Guest
Doom: H ταινία was created by a Guest
Δεν ξέρω πόσοι το έχετε δει αλλά ανακοινώθηκε ότι θα βγεί σύντομα στους κινηματογράφους ταινία doom.

Εγώ πιστεύω ότι θα είναι σκέτο αίσχος. Μπορειί το παιχνίδι να είναι κάτι που μου χάρισε απίστευτες στιγμές ψυχαγωγίας, ειδικά θυμάμαι που έπαιζα το 1 σε δισκέτες floppy, αλλά μια ταινία πρέπει να έχει κάτι απαραίτητο.

ΣΕΝΑΡΙΟ.

Κάτι που δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει δεν υπάρχει σε τέτοιες μεταφορές. Πόσοι δε θυμούνται το tomb raider με το ανύπαρκτο εως μηδαμιινό σενάριο. Αν δεν είχε αυτή την Τζολί δε θα άξιζε ούτε δεύτερη ματιά. Ή παλιότερα το final fantasy the spirit within. παρόλη την ανωτερώτητα σεναρίου (σχεδόν) όλων των παιχγνιδιών final fantasy αρκέστηκαν οι δημιουργοί σε ένα απλοικό σενάριο με τέλεια τεχνική αρτιότητα.

Α ξέχασα να πω πως παίζει ο Vin Disel χωρίς αμόλυβδη, κάποιος που σίγουρα θα σκοτώσει ακόμα και την τελευταία ελπίδα σωτηρίας ταινίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2005 14:02 #3910 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν παίζει ο Vin Diesel. O Karl Urban και ο "The Rock" Johnson παίζουνε.
Δες το σχετικό άρθρο:

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=115

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Oct 2005 16:02 #3920 by Γιώργος Γκούμας
Egw san latris twn paixnidiwn DOOM 8a perimenw na vgei kai otan tin dw 8a krinw...Elpizw omws na einai kali....To Resident Evil 1 den itan kai toso kaki tainia......Idwmen

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
13 Oct 2005 00:26 #3944 by a Guest
Replied by a Guest on topic Doom: H ταινία
τώρα που έμαθα που παίζει ο βράχος ερμηνίας The Rock είμαι σίγουρος για την επιτυχία του.

More
13 Oct 2005 02:41 #3947 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Doom: H ταινία
Eida to treiler sto cinema . Mou ekane entupwsh oti edeixne tis perissoteres skhnes apo kamera ala fps! (me to xeri kai to oplo).
Tha to dw apla epeidh exw asxolithei me ta paixnidia(mexri to 2 vevaia)
Pantos o Vin Diesel gia tis tainies pou paizei einai korufh

More
13 Oct 2005 22:58 #3980 by dimitris
Replied by dimitris on topic Doom: H ταινία
sinithos tetoies teneies dn exune poli kali poiotita alla ginodai epitixeies logo onomatos........ta ipoloipa sto cinema...... :wink:

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 Oct 2005 02:25 #4338 by a Guest

AssVas wrote: oi mones kales metafores pou exw dei einai apo comics ... apo ta games... asta na pane...

Σε αυτό έχεις δίκιο μακάρι να βγεί ποτέ ταινία έστω αξιοπρεπής απο παιχνίδι. Για παράδειγμα το Half life. έχω ακούσει ότι θα βγεί σε ταινία το Max Payne. Ελπίζω να είναι καλή γιατί έχει σενάριο.

Ωραία φωτογραφία έχεις εκεί απο το From Dusk Till Dawn

More
21 Oct 2005 14:13 #4363 by Γιώργος Γκούμας
Πηγα και ειδα το DOOM χθες...ηταν ακριβως αυτο που περιμενα...Μια ταινια που μονο οταν δεν εχεις κατι χειροτερο να κανεις αξιζει να την δεις...Λιγο διαφορετικο σεναριο απο αυτο του παιχνιδιου, αλλα καλη μεταφορα των γραφικων...Εγω περασα 2 ωρες αρκετα καλα ,αλλα πρεπει να πας υποψιασμενος...

Υ.Γ.Πηγα με εναν φιλο μου.Διπλα μου καθετε μονο του ενα κοριτσακι 20+ ετων μονο του και αρκετα εμφανισιμο...Οπως ο αθλιος συνεργατης μου ξερει,,, Δεν αντεξα και την ρωτησα πως και μονη της να δει τετοια ταινια...Απο που την εμαθε και αν ξερει τι παιζει στο σεναριο...Μου απανταει οτι εχει παιξει και τα 3 DOOM και οτι ο λατρης της σειρας....Ημαρτον.....

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 Oct 2005 16:18 #4369 by a Guest

Shankly wrote: Υ.Γ.Πηγα με εναν φιλο μου.Διπλα μου καθετε μονο του ενα κοριτσακι 20+ ετων μονο του και αρκετα εμφανισιμο...Οπως ο αθλιος συνεργατης μου ξερει,,, Δεν αντεξα και την ρωτησα πως και μονη της να δει τετοια ταινια...Απο που την εμαθε και αν ξερει τι παιζει στο σεναριο...Μου απανταει οτι εχει παιξει και τα 3 DOOM και οτι ο λατρης της σειρας....Ημαρτον.....

Το τηλέφωνο της το πήρες; :D :D

More
21 Oct 2005 17:09 #4373 by Igor
Replied by Igor on topic Doom: H ταινία

Το τηλέφωνο της το πήρες;

LOL.