Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alter Ego

More
06 Jun 2007 13:57 #32932 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Alter Ego

neo^\ wrote: Tilion den tin exw dei kai oute prokeitai na tin dw.Kai o logos einai giati tin exoun ftai3ei ellines(elliniki tainia=moufa)
Υ.Σ:Eftasa sta 100 post,youpi.

Κάτσε ρε, πώς μπορείς να κρίνεις κάτι όταν δεν το έχεις δει ???

Έτσι βλέπεις το δέντρο και χάνεις ολόκληρο το δάσος, που στην περίπτωσή μας είναι ο ελληνικός κινηματογράφος !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2007 06:03 #34782 by Chiotelis
Replied by Chiotelis on topic Alter Ego
Εγώ δεν έχω κακή γνώμη για τον Ελληνικά κινηματογράφω αυτην τιν περίοδο..
Πιστεύω πως έχουμε ανέβει ένα επίπεδο απο τα "θυληκή εταιρία,safe sex και αυτες τις χυδαιότηες.
Βλέπω σχεδόν όλες τις Ελληνικές ταινίες στο σινεμά και μου άρεασαν πολλές (Πολίτικη κουζίνα,Λούφα κ παραλαγή-κ τα δύο,Μιά μέλισσα τον αύγουστο(τελεια) ,εφάπαξ, ενας κ εκας)
Τώρα για το Alter ego...την έιδα κ αυτήν τις πρώτες μερες προβολής και απλά η ταινία δεν ξεπερνά σε καμια περίπτωση την μετριότητα . Υποκριτική (αν εξαιρέσουμε αυτόν απο τα 10 λεπτα κυριγμα) ήταν απλά κακη , τα κλισέ έδηναν κ έπερναν, γενικά το σενάριο ήταν πολύ πιό γλυκανάλατο απο αυτα του Παπακαλιάτη.
Αυτά

Lobby Δευτέρα εως Πέμπτη

Please Log in or Create an account to join the conversation.