Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
09 Oct 2008 23:37 #47862 by a Guest
Με "έψησε" ένας φίλος μου να δω Lost και αν (όπως λέει) είναι πολύ καλύτερο απ' το Prison Break με βλέπω να κλείνω 15ωρο μπροστά στον υπολογιστή!! :lam:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2008 23:47 #47863 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Cristiano\ wrote: Με "έψησε" ένας φίλος μου να δω Lost και αν (όπως λέει) είναι πολύ καλύτερο απ' το Prison Break με βλέπω να κλείνω 15ωρο μπροστά στον υπολογιστή!! :lam:

Εγω δεν ξερω... ΔΕν μου αρεσει καθολου το LOST. 1000 φορες το PB αν και ο 4ος κυκλος δεν εχει τοση αγωνια οσο και οι προηγουμενοι

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2008 00:41 #47864 by a Guest

Εγω δεν ξερω... ΔΕν μου αρεσει καθολου το LOST. 1000 φορες το PB αν και ο 4ος κυκλος δεν εχει τοση αγωνια οσο και οι προηγουμενοι

Κοίτα, και γω φανατικός με το PB είμαι αλλά από περιέργεια θέλω να δω αν αξίζει το LOST. Πάντως το PB πηγαίνει εναλλάξ όσον αφορά την αγωνία στους κύκλους επεισοδίων. Η 1η σεζόν ήταν η καλύτερη, στη 2η έπεσε το ενδιαφέρον και ξανανέβηκε κάπως στην 3η. Ελπίζω η 4η σεζόν να μην έχει την ίδια τύχη με τη 2η...

More
10 Oct 2008 01:09 #47866 by Agelos Tsimidakis
Δείτε Dexter και θα με θυμηθείτε.

More
10 Oct 2008 09:39 #47868 by Alex
Πολύ ανώτερο το Lost...Ποιο καλό σενάριο πολύ ποιο δουλεμένοι χαρακτήρες...Παντού καλύετρο είναι σε αφήνει μαλ..@...Το PB έχει γίνει επαναλαμβανομενο και εχει κουράσει...Προσωπικά η 4η σεζόν μου φαίνεται τρελλή μαπα...Ενώ η 4 του Lost απλά τα σπαει.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Oct 2008 11:16 #47870 by a Guest
BSG (RDM). It's fraking good.

More
10 Oct 2008 14:12 #47872 by Gabriel
dexter FTW i kaliteri seira olon meta vlepo opos oi perisoteroi lost heroes House MD kai PB arxisa fetos na vlepo to merlin kai tin sinexeia tou knight rider pola iposxomeno episis einai kai to The mentalist

More
10 Oct 2008 14:35 #47874 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred\ wrote: πολύ ποιο δουλεμένοι χαρακτήρες...

Πλακα κανεις;;; (Δεν βλεπω LOST δεν ξερω αν εχει αλλαξει) Καλοδουλεμενος ειναι ο χοντρούλης; Που ειναι 4 σεζον μεσα στο εγγαταλελημενο νησι και δεν του εχει φυγει κιλο;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Oct 2008 15:06 #47878 by mv79
πολυ καλη σειρα ειναι και το the shield το δειχνει και το μεγκα αργα το βραδυ εχει 7 κυκλους τωρα παιζετε ο 7 ος στην Αμερικη και η σειρα τα σπαει πραγματικα.

More
10 Oct 2008 15:37 #47886 by Gabriel

IloveCONSOLES\ wrote:

mordred\ wrote: πολύ ποιο δουλεμένοι χαρακτήρες...

Πλακα κανεις;;; (Δεν βλεπω LOST δεν ξερω αν εχει αλλαξει) Καλοδουλεμενος ειναι ο χοντρούλης; Που ειναι 4 σεζον μεσα στο εγγαταλελημενο νησι και δεν του εχει φυγει κιλο;

wow afto 8a pei senariako kaino