Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
13 Feb 2007 16:02 #26922 by Kostas Sotiropoulos

Nikolis\ wrote: Lost In Paradise, που θυμήθηκες τον ET;

Πρόσφατα έγραψα ένα review για τη μουσική του, και επειδή μου αρέσει πολύ η αφίσα της ταινίας, είπα να τη βάλω για άβαταρ. :wink:

ΥΓ. Το Κingdom of Heaven μου άρεσε αλλά με κούρασε σε κάποια σημεία. O Jeremy Irons κορυφή, αλλά ο Οrlando μια σκέτη απογοήτευση! O χαρακτήρας του λεπρού βασιλιά ήταν έξοχα δοσμένος και σε όσες σκηνές εμφανίζεται δίνει αίγλη στην ταινία. Γενικά, δε μπορώ να πω ότι μου έμεινε σαν ταινία, όπως π.χ. ο Μονομάχος (του ίδιου σκηνοθέτη).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2007 16:07 #26923 by penny
Aχ όχι εγώ το ερωτεύτηκα το Kingdom of Heaven.. :oops:

More
13 Feb 2007 17:20 #26942 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα, όμως δεν μου άρεσε τόσο πολύ ο μονομάχος, επειδή υπάρχει και άλλη μια ταινία με το ίδιο θέμα, που είναι σαφώς ανώτερη: Η Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Θυμάμαι μερικούς ηθοποιούς. Σοφία Λόρεν, Άλεκ Γκίνες και Κρίστοφερ Πλάμερ. Ταινιάρα! :wink:

More
13 Feb 2007 20:28 #26952 by Τάσος Γεωργίου

Atrelegis\ wrote: Ο Λαβύρινθος του Πάνα είναι μία must ταινία, αν και θα σας πέσει λίγο βαριά άμα πάτε για να δείτε Harry Potter!

βασικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν βαριά. εξωφρενικά κλισέ και βαρετή μέχρι αηδίας μου φάνηκε. περίπου σαν τον harry potter ένα πράγμα

More
13 Feb 2007 20:56 #26954 by Kostas Sotiropoulos

Nikolis\ wrote: Εμένα, όμως δεν μου άρεσε τόσο πολύ ο μονομάχος, επειδή υπάρχει και άλλη μια ταινία με το ίδιο θέμα, που είναι σαφώς ανώτερη: Η Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Θυμάμαι μερικούς ηθοποιούς. Σοφία Λόρεν, Άλεκ Γκίνες και Κρίστοφερ Πλάμερ. Ταινιάρα! :wink:

Καλά αυτές οι παλιές επικές ταινίες είναι ασυναγώνιστες... :wink:

More
14 Feb 2007 05:05 #26975 by penny
'Διπλό είδωλο σε σπασμένο καθρέφτη'.

Τρελό καστ, τρελή υπόθεση (βασισμένο σε βιβλίο Α.Κρίστι) κι ακόμα μια τρελά αγγλικά χωριουδάκια. Έρωτας.

More
14 Feb 2007 11:36 #26981 by Kostas Sotiropoulos
Έπαιζε η Eλίζαμπεθ Τέηλορ και η Άντζελα Λάνσμπουρι; Αν μιλάμε για την ίδια ταινία είναι και μένα από τις αγαπημένες μου... :D

More
15 Feb 2007 04:13 #27058 by penny
yeap με την Miss Marple είναι.. πω θέλω αγγλικό χωριουδάκι..

More
15 Feb 2007 13:14 #27071 by Kostas Sotiropoulos
Eίδα σε DVD το Monster House (To Tερατόσπιτο). Χμμ μετριότητα θα έλεγα, ψιλο-βαρέθηκα κιόλας...  :?

Για μικρά παιδιά καλό θα είναι πάντως...

More
15 Feb 2007 19:28 #27103 by penny
Ε τώρα κι εσύ είδες ταινία με τίτλο "Το Τερατόσπιτο". Τι περίμενες, δηλαδή? :P