Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
24 Dec 2006 16:04 #24309 by Mitropoulos Kostis
ειδα το strait story....μαλακια!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2006 00:44 #24429 by Elena Asmani

More
27 Dec 2006 17:19 #24454 by Alx
Suicide Circle --> Epic Splatter-Thriller

More
01 Jan 2007 21:35 #24775 by Kostas Sotiropoulos

Zahir\ wrote: The Prestige  :armata OK:
Ένα έργο γεμάτο ανατροπές που σε κρατάει alert σε όλη τη διάρκεια του!!
Φοβερό κάστ και εξαιρετικές ερμηνείες!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!
:D

Το είδαμε! Άκρως ενδιαφέρον με άριστους πρωταγωνιστές. Πλοκή που δε σε αφήνει να βαρεθείς ή να κουραστείς ούτε στιγμή.
Πολύ καλή αναπαράσταση της εποχής και ένας David Bowie αγνώριστος, αλλά τέλειος στο ρόλο που είχε... μόνο η μουσική ήταν απελπιστικά μονότονη και δεν πρόσθετε στην ταινία αλλά γενικά προκειται για ταινία που δε χρειάζεται να αναβάλετε τη θεασή της, περιμένοντας το DVD! :cool:

More
01 Jan 2007 21:47 #24778 by Νικολής Ασημάκης

Zahir\ wrote: Σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό  :)

Ήμαρτον!!!!!!!!!!! Σαν ταινία, καλή, αλλά εγώ ( ως φανατικός του βιβλίου ) βρήκα πολλές ανακρίβειες και, παρότι μου αρέσει και ο Jeremy Irons, δυσαρεστήθηκα πολύ! Είχα πάει να το δω μ'ένα φίλο μου που είναι και αυτός φανατικός του βιβλίου, και μετά το σχολιάζαμε!

More
01 Jan 2007 23:16 #24787 by Παναγιώτης
Ειδα το Happy Feet με τα αδερφακια μου. Χασιμο χρονου. Χαλια το εργο......Σημερα ειδα στο filmnet 2(νομιζω) το Batman Begins.Αυτο για οσους δεν το εχουν δει αξιζει. :)

All the good things must come to an end.....

In that life its kill or be killed.

More
01 Jan 2007 23:23 #24788 by Chris Zotos

Nikolis\ wrote:

Zahir\ wrote: Σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό

More
01 Jan 2007 23:47 #24790 by Νικολής Ασημάκης

Tilion\ wrote:

Nikolis\ wrote:

Ήμαρτον!!!!!!!!!!! Σαν ταινία, καλή, αλλά εγώ ( ως φανατικός του βιβλίου ) βρήκα πολλές ανακρίβειες και, παρότι μου αρέσει και ο Jeremy Irons, δυσαρεστήθηκα πολύ! Είχα πάει να το δω μ'ένα φίλο μου που είναι και αυτός φανατικός του βιβλίου, και μετά το σχολιάζαμε!

Εγώ τα έλεγα !!! :wink:

Ξέχασες να αναφέρεις το στοιχείο, που εμένα ειδικά με ενόχλησε πολύ. Εκτός από τη μηδενική ανάπτυξη των χαρακτήρων ( πχ τον Χορστ τον σιδερά που τον ανάπτυσε πολύ περισσότερο σαν χαρακτήρα στο βιβλίο ), ακόμα, από πότε υπήρχαν αυτοκρατορικοί στρατιώτες στο Κάρβαχολ;

More
02 Jan 2007 01:15 #24794 by Kostas Sotiropoulos

Nikolis\ wrote:

Για το Eragon, να προσθέσω ότι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δε ξέρω τι υπάρχει ή δεν υπάρχει στην ταινία. Παρατήρησα, όμως, ότι η ταινία δε μπήκε στο κόπο να μας... συστήσει με το μυθικό κόσμο της Αλαγαισίας. Της έλειπε μια αφηγηματική ροή που θα μας έβαζε μέσα σε αυτό το κόσμο. Εκεί ίσως να οφείλεται η μικρή διάρκεια της ταινίας. Δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες πριν δω τη ταινία, μάλλον περίμενα κάτι φτιαγμένο στο πόδι παρά μια σοβαρή προσπάθεια για μια αξιόλογη fantasy ταινία. Πάντως, την είδα χαλαρά και ευχάριστα...

zackff\ wrote: Ειδα το Happy Feet με τα αδερφακια μου. Χασιμο χρονου. Χαλια το εργο......

Υποθέτω ότι το είδες μεταγλωτισμένο, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ωραίο εξαιτίας αυτού. Γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια την ταινία από γνωστούς και φίλους (που το είδαν με υπότιτλους).

More
02 Jan 2007 01:38 #24795 by John
Γειά σας.

1)Εγώ πρόσφατα είδα το "The Omen" το οποίο είναι κλεμμένη παραγωγή του 1976.Η ταινία είναι θρίλλερ με υπόθεση περίπου σαν του Εξορκιστή μόνο που το παιδι που έχει επιλεγεί ειναι αγόρι.Λοιπόν,είναι μερικές σκηνές ακατάλληλες των μικρών παιδιών.Την προτείνω στους λάτρες των Θρίλλερ άφοβα.Με άριστα το 10 θα έβαζα άνετα 9. :D

2)Η ταινία Anime "Asterix and the Vikings" ήταν λίαν καλή με μακράν διαφορά απο τις προηγούμενες(λεπτομέρεις χαρακτήρα κτλ...αν υποθέσουμε ότι η 1η που βγήκε το 1967!).Βλέπεται λοιπόν άφοβα,μερικοί την θεωρούν και οικογενειακή οπου ψυχαγωγούνται όλα τα μέλη της οικογένειας :D

3)Τέλος είδα την πολυβραβευμένη ταινία με budget

"I'm Kal-El of Krypton.It's time to fulfill my destiny". - Clark Kent