Nikolis\ wrote:
Zahir\ wrote: Σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό
Ήμαρτον!!!!!!!!!!! Σαν ταινία, καλή, αλλά εγώ ( ως φανατικός του βιβλίου ) βρήκα πολλές ανακρίβειες και, παρότι μου αρέσει και ο Jeremy Irons, δυσαρεστήθηκα πολύ! Είχα πάει να το δω μ'ένα φίλο μου που είναι και αυτός φανατικός του βιβλίου, και μετά το σχολιάζαμε!
Για το Eragon, να προσθέσω ότι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δε ξέρω τι υπάρχει ή δεν υπάρχει στην ταινία. Παρατήρησα, όμως, ότι η ταινία δε μπήκε στο κόπο να μας... συστήσει με το μυθικό κόσμο της Αλαγαισίας. Της έλειπε μια αφηγηματική ροή που θα μας έβαζε μέσα σε αυτό το κόσμο. Εκεί ίσως να οφείλεται η μικρή διάρκεια της ταινίας. Δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες πριν δω τη ταινία, μάλλον περίμενα κάτι φτιαγμένο στο πόδι παρά μια σοβαρή προσπάθεια για μια αξιόλογη fantasy ταινία. Πάντως, την είδα χαλαρά και ευχάριστα...
zackff\ wrote: Ειδα το Happy Feet με τα αδερφακια μου. Χασιμο χρονου. Χαλια το εργο......
Υποθέτω ότι το είδες μεταγλωτισμένο, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ωραίο εξαιτίας αυτού. Γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια την ταινία από γνωστούς και φίλους (που το είδαν με υπότιτλους).