Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Topics που εξαφανιστηκαν

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
09 Feb 2007 14:53 #26698 by a Guest
Replied by a Guest on topic Topics που εξαφανιστηκαν
Κοιτα επειδη δεν ειμαι χαζος και επειδη οτι ας πουμε εγω δεν καταλαβα τι σημαινει σβηνω ενα τοπικ.Λοιπον χθες τα περισσοτερα τοπικ τα οποια ειχαν ονομα της yakuza ελεγε επανω Deleted καθως και σε αλλα οπως το giouxou ελεγε DELETED.Τι σημαινει αυτο????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2007 15:14 #26701 by Chris Zotos
Απ' ότι κατάλαβα και εγώ, έλεγαν deleted στο όνομα του ανθρώπου που τα άνοιξε όχι στο όνομα του topic !!! :wink:

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
09 Feb 2007 16:14 #26710 by a Guest
Πρεπει να ειχανε μεγαλα προβληματα με τον Kest που ανοιξε το τοπικ και σημερα το πρωι ξαφνικα τα λυσανε :twisted: ....Still waiting............

More
09 Feb 2007 19:36 #26718 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ωχχχχχχ πες το τοση ωρα.

Κωσταντινε οταν βλεπεις DELETED σημαινει οτι το μελος σβηστηκε, οχι το τοπικ. Τοπικς δεν σβηστηκαν.

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
09 Feb 2007 20:13 #26719 by a Guest
Hi! σπυρος!! Λοιπον θα σου πω την απορια μου και αν μπορεις εξηγησε μου γιατι ομολογουμενος εκτος απο φυσικη κατευθυνσης μαλλον χρειαζομαι και καπου αλλου ιδιαιτερα. Χθες που λες ειδα deleted σε πολλα εκ των οποιων και στο topic του kest.Eφοσον μου ειπες οτι κανεις deleted εννοειται πως διαγραφεται το μελος.Σωστα??? Ομως ο kest σημερα ειναι κανονικα μελος στο gamesradio και ολα τα deleted are gone.Αυτο προσπαθω να καταλαβω απο χθες(ματαια μεχρι στιγμης)

More
10 Feb 2007 02:26 #26736 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, ο Kest εννοείται ότι δεν έχει διαγραφεί, απλά κάποια μέλη ενδέχεται να γράψανε replies σε δικά του topic και γι'αυτό να το μπέρδεψες.
Όπως ανέφερα και πιο πάνω, οι Blademaster_X , Gouki_713 και Vetus, διαγράφτηκαν από το forum λόγω της συμπεριφοράς τους και σε αυτό αλλά και σε άλλα forums. Για να μην εμφανίζονται πλέον ως Deleted τους έκανα restore και απλά άλλαξα τα passwords για να είναι όλα οκ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 Feb 2007 12:24 #26742 by a Guest
ΟΚ συμφωνοι αλλα απο οτι ξερω δεν διαγραφηκαν απο αλλα φορουμς.Μαλιστα σε 2 Μεγαλα οmως για να μην λεμε ονοματα στο site που ειναι υπευθυνο για την διακιννηση του ADN(ελπιζω να καταλαβες)εχει ολοκληρα απο σελιδες ποστ με την αποψη του.Καθως και στο σαιτ το οποιο η ονομασια του θυμιζει κομικ.Eπισης και το ανιμπλανετ απο οτι φαινεται τον εχουν στα οπα οπα,τωρα που ειδες οτι τον διεγραψαν απο καποιο φορουμ....δεν καταλαβαινω......
Αυτα, ελπιζω να κλεισεις αυτο το τοπικ και να εισαι πιο ακριβης ή αν κανω λαθος να μου πεις απο ποιο φορουμ διαγραφηκαν...........................

More
10 Feb 2007 13:45 #26745 by Μάνος Γρυπάρης
Από αυτό το forum διαγράφτηκαν, όχι από τα anime forums. Γενικώς αν είναι να θάβουν κάποιοι τον Games Radio σε άλλα forums με τον χειρότερο τρόπο, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι επιθυμητοί ούτε στο δικό μας forum.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
10 Feb 2007 14:41 #26747 by a Guest
Οκ πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλος λογος να συνεχιστει αυτο το τοπικ.οποτε αν μπορεις κλειστο