Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Topics που εξαφανιστηκαν

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
08 Feb 2007 17:05 #26592 by a Guest
Γιατι τα περισσοτερα τοπικ στα οποια εχουν συμμετασχει οι παραγωγοι του ANIME YAKUZA διαγραφηκαν????Να θυμησω οτι ηταν και τοπικ γενικου ενδιαφεροντος οπως αυτο που συμμετειχα εγω ονοματι 'giouxou'

Περιμενω μια απαντηση σαφως απο καποιον υπευθυνο
Ευχαριστω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
08 Feb 2007 17:29 #26595 by a Guest
Replied by a Guest on topic Topics που εξαφανιστηκαν
Για τον απλούστατο λόγο ότι εφόσον η εκπομπή σταμάτησε ο κύριος Μάνος δεν θέλει να βλέπει πια τα ονόματά μας στο forum του.

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
08 Feb 2007 17:47 #26596 by a Guest
Aν ισχυει κατι τετοιο τοτε πολυ κακως.Δεν πρεπει να συγχεουμε τις επαγγελματικες??

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
08 Feb 2007 18:22 #26599 by a Guest

freak27\ wrote: Aν ισχυει κατι τετοιο τοτε πολυ κακως.Δεν πρεπει να συγχεουμε τις επαγγελματικες??

More
08 Feb 2007 20:28 #26619 by Μάνος Γρυπάρης
Κανένα μα κανένα topic για Anime δεν έχει σβηστεί από εμάς!
Τώρα, αν κάποιοι παραγωγοί του σταθμού θέλησαν να κάνουν delete ορισμένα topics αυτό είναι δικό τους θέμα.

Όπως και να'χει από όσους παραγωγούς δέχτηκα προσβολές είτε σε αυτό είτε σε άλλο forum αυτόματα υπήρξε και διαγραφή τους από το forum του Games Radio. Οι Mormengil και Hazuki είναι ακόμη κανονικά ενεργοί χρήστες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Feb 2007 21:11 #26629 by Σπύρος Κλαουδάτος
Κωσταντινε και εγω απο οτι ξερω δεν εχει σβηστει καποιο τοπικ απο μας.

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
08 Feb 2007 23:15 #26666 by a Guest
Οκ παιδια σορυ αλλα μου φανηκε παραξενο γιατι τα παιδια απο τη yakuza δυσκολα θα εσβηναν τοπικ των 2 φιλων τους.Τεσπα δεν ξερω πως λειτουργει το φορουμ και αν καποιος παραγωγος αλλου κλαδου μπορει να σβησει θεμα αλλου κλαδου πχ games παραγωγοι να σβησουν θεμα για ανιμε.Αυτα τα ολιγα αν μπορειτε εξηγηστε μου ποιος εχει το δικαιωμα να κανει delete σε topics για περαιτερω αποφυγη διενεξεων ^_^

More
09 Feb 2007 00:20 #26676 by Μάνος Γρυπάρης
Οι Moderators είναι οι:
akpe (Αντώνης Παπαθανασίου)
Atrelegis (Κώστας Παραδιάς)
i-vtec (Δημήτρης Σκιάννης)
Sir_A_K (Αντώνης Κατρής)
Terminator (Σπύρος Κλαουδάτος)

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και extra moderators που αναγράφονται κάτω από κάθε forum. (αν πας στην κεντρική σελίδα του forum θα τους δεις)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
09 Feb 2007 14:20 #26692 by a Guest
Kαι σαν να μην τρεχει τιποτα τα τοπικ που ειχαν διαγραφει ξαναηρθαν στο προσκηνιο.Moderators ξεmoderators αυτες ειναι βλακειες......ελεος δηλαδη...εμεις ειμαστε εδω για να γουσταρουμε οχι να σβηνουμε και να ξαναεμφανιζουμε ολοκληρα θεματα.Ποιος απο τους moderators που αναφερθηκαν πιο πανω μπορει να βγει και να μου πει Ναι εγω τα εσβησα!! Waiting..................................

More
09 Feb 2007 14:26 #26693 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν είναι δυνατόν topics που διαγράφτηκαν να επανέλθουνε! Δεν υπάρχει καμία τέτοια επιλογή στο phpbb! Άμα διαγραφεί κάτι από την sql database τότε τέλος. Εκτός αν έχεις κρατήσει backup, έχεις γνώσεις από sql και πας στον πίνακα 1135 , 5η παράγραφος, 3η τελεία 2η λέξη και κάνεις copy-paste τον τάδε κώδικα στο τάδε μέρος. Φέξε μου και γλίστρησα.

Προφανώς δεν θα πρόσεξες ότι τα topics αυτά υπήρχαν ήδη κι ότι δεν σβήστηκαν ποτέ. Αν μπεις στο www.phpbb.com , στο Forum του προγράμματος και τους ρωτήσεις το ίδιο θα σου πούνε περί διαγραφής.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)