Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Νέα video clips που είδατε

More
01 Feb 2006 23:05 #8194 by Σωκράτης

Sir_A_K wrote: Υπάρχει άραγε κανείς εδώ μέσα που να του αρέσουν οι Dire Straits?

Εμένα μου αρέσουν.Ειδικά το τραγούδι Sultans os swing

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2006 23:50 #8208 by Haris
υπαρχει κανενας που να ακουει ηλεκτρονικη/house μουσικη?

bob σφουγγαρακης οεο.

More
02 Feb 2006 01:05 #8226 by Γιώργος Καραλιάς

Sir_A_K wrote: Υπάρχει άραγε κανείς εδώ μέσα που να του αρέσουν οι Dire Straits?

Dire Straits όλα τα λεφτά.
Προσκυνώ το solo του sultans of swing(δεν είναι petrucci,αλλά καλό είναι :P ) και γενικά όλο το τραγούδι.
Επίσης κορυφαία Βrothers in arms,Money for nothing,Walk of life και λοιπά...

Love Is The Dance Of Eternity...

More
02 Feb 2006 03:00 #8245 by Γιώργος Γκούμας
καποια στιγμη φανταζομαι οτι θα μεγαλωσετε και αναφερομαι σε Petrucci και Sir_A_K

More
02 Feb 2006 03:47 #8249 by George
Πιστευω πως δε χρειαζεται να ξεκαθαρισω τι μουσικη ακουω...Το nick μιλαει απο μονο του.Να δω μη μπερδευτειτε τωρα που ειμαστε 2 Petrucci... :wink:

Οεεεεεε Aboagueeee
Οεεεεεε Aboagueeee

More
02 Feb 2006 15:03 #8271 by Γιώργος Καραλιάς

Shankly wrote: καποια στιγμη φανταζομαι οτι θα μεγαλωσετε και αναφερομαι σε Petrucci και Sir_A_K

Σίγουρα θα μεγαλώσουμε.
Αλλά τι θα αλλάξει; :D

Petrucci rulezz...οεο... :D

Έχουμε ίδιο nickname έχουμε και ίδιο όνομα...Περίεργο. :)

Love Is The Dance Of Eternity...

More
02 Feb 2006 16:04 #8282 by Σταύρος
to sigouro einai oti tha allaxei h apopsh sou gia ton Petrucci kai tous DT genikotera...akou pou sou lew

Btw an akous progressive metal (den xerw an akous kati allo pera apo DT se auto to stul) sou protinw na akouseis Pain Of Salvation.Klaseis anwteroi :)

More
02 Feb 2006 16:17 #8283 by Haris

gullarm wrote: Τελικά μου φαίνεται πάλι είμαι από τους πιο διαφορετικούς εδω μέσα...Rock (κυρίως Hard Rock - ΠΟΤΕ death κλπ) άκουγα μέχρι το τέλος του γυμνασίου (circa 1989-1990).

Το τι ακούω μπορεί να εκφραστεί με μια φράση για τα ελληνικά δεδομένα (αν και εντελώς παρεξηγημένη): "Μάνα Raver"...θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει με τα parties μέχρι το 97-98?

Βασικά ΠΑΝΤΑ είμουν πορωμένος με την ηλεκτρονική μουσική απο αρχές 80...βλεπε Ζαν Μισελ Ζαρρ, Craftwerk αλλά και γενικότερα 70s-80s μουσική...disco κλπ...μπαλάντες όμως ποτέ και γενικότερα κλαψιάρικα και συναισθηματικά κομμάτια. Επίσης οποιοδήποτε τραγούδι/κομμάτι που έχει στίχο το έχω κόψει απο το 1993...
Οπότε ακούω: trance, goa, drum 'n' bass, ambient, tech/deep/electro/progressive house...με λίγα λόγια underground σκηνή...Αγαπημένα "μέρη": ’λσος, Battery, +soda...events σε Βαρημπόπη (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά), Θήβα, ’λιμος (εξ ου και το "Μάνα Raver")...Αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός (και μην βαρέσετε για αυτό): LIFE FM 89.2 ...μετά οι ιδιοκτήτες καθ'ότι ΑΣΧΕΤΟΙ με την underground σκηνή πούλησαν την συχνότητα στον αθλητικό σταθμό...και βέβαια δεν χρειάζεται να πω οτι δεν ασχολούμαι ΚΑΘΟΛΟΥ με αθλητικά θέματα...ούτε τα ακούω, ούτε τα διαβάζω, ούτε τα συζητώ, ούτε (λογικό) τα ξέρω, παρόλο που έπαιζα στο εφηβικό μπάσκετ της ΑΕΚ (δεν είμαι ΑΕΚ πάντως).

Επίσης δεν ακούω ΚΑΘΟΛΟΥ (και αυτό με ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ελληνική μουσική...ούτε παλιά, ουτε καινούρια...ούτε βίσσηδες, ούτε πλουταρχους, σφακιανακηδες, ούτε όλους αυτους τους καραγκιόζηδες των τελευταίων 10-15 ετών...άντε κανα 3-4 (παλιά όπως το "κουρσάρος" και το "χαιρετίσματα") του Παπακωνσταντίνου. Δεν πάω (ούτε και να με πληρώσουν - και κυριολεκτώ σε αυτό...δηλ. δεν πάω "ούτε για την παρέα") σε ελληνικά μαγαζιά/σκυλάδικα/ρεμπετάδικα και όλα τα συναφή...με αηδιάζουν...

Πολλοί γνωστοί μου μάλιστα λένε ότι είμαι Έλληνας μόνο στην υπηκοότητα και στις επιλογές φαγητού. Χε, χε! (και δεν το ντρέπομαι ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα) :) :) :) :o )

Λευτέρης

να υποθεσω οτι ακους best radio.... :)

bob σφουγγαρακης οεο.

More
02 Feb 2006 16:42 #8288 by George

Soulseeker wrote: to sigouro einai oti tha allaxei h apopsh sou gia ton Petrucci kai tous DT genikotera...akou pou sou lew

Btw an akous progressive metal (den xerw an akous kati allo pera apo DT se auto to stul) sou protinw na akouseis Pain Of Salvation.Klaseis anwteroi :)

Βαλε μεσα και Queensryche kai Fates Warning!!

Οεεεεεε Aboagueeee
Οεεεεεε Aboagueeee

More
02 Feb 2006 18:50 #8297 by Μπάμπης Κάιδος
Min po kai rush etsi? Min ksexname tis rizes mas!