Ο Henry Cavill θα κάνει επτά σεζόν The Witcher αν τον αφήσει το Netflix
Ο Βρετανός ηθοποιός θέλει επίσης να γίνει ο Captain Britain της Marvel.
Ο Henry Cavill θέλει να συνεχίσει ως Geralt μέχρι την έβδομη σεζόν του The Witcher.
Το 2019, η Lauren Hissrich, η παραγωγός του The Witcher, δήλωσε ότι είχε στο μυαλό της ένα σχέδιο επτά σεζόν για τη σειρά. Η πρώτη σεζόν της σειράς δεν είχε ακόμη προβληθεί εκείνη τη στιγμή, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε αρκετά φανταστική και κυρίως μεγάλη επιτυχία και τώρα η ιδέα δεν φαίνεται εντελώς απρόσιτη. Τα καλά νέα για τους θαυμαστές είναι ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Henry Cavill είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στις επτά σεζόν, αν το Netflix αποφασίσει να το συνεχίσει. Ο Henry Cavill δήλωσε στο site
The Hollywood Reporter
: "Εννοείται, εφόσον μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε σπουδαίες ιστορίες που τιμούν το έργο του [συγγραφέα του Witcher Andrzej] Sapkowski". H Lauren Hissrich επιβεβαίωσε τα πρόσφατα σχόλια του Cavill σχετικά με την απεικόνιση ενός πιο "διανοούμενου" Geralt στη δεύτερη σεζόν του The Witcher, και του έδωσε τα εύσημα που τον βοήθησαν να δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα.
H Hissrich δήλωσε: "Πολλές από τις σημειώσεις που μου έστελνε [μετά την πρώτη σεζόν] αφορούσαν τους διαλόγους του Geralt - θα μπορούσε, πρώτα απ' όλα, να πει περισσότερα. Όλοι βγήκαν από την πρώτη σεζόν γελώντας και λατρεύοντας τον καυγά του Geralt. Αλλά ο Henry έλεγε ότι όταν διαβάζεις τα βιβλία περνάς πολύ χρόνο στο κεφάλι του Geralt. Πώς μπορούμε λοιπόν να το μεταφέρουμε αυτό στη σελίδα; Εν τω μεταξύ, ήθελα να αφηγηθώ την ιστορία του να γίνεται πατρική φιγούρα για τη Ciri. Οπότε αυτά τα δύο πράγματα συνέκλιναν θαυμάσια. Ανοίγεται για να κάνει τη Ciri να τον εμπιστευτεί, μιλώντας περισσότερο το μυαλό και την καρδιά του".
<youtube>TJFVV2L8GKs</youtube>
Ο Cavill είναι πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες -μαζί με τη δέσμευσή του για το The Witcher, έχει επίσης υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε ένα
reboot
του Highlander, να υποδυθεί τον Sherlock Holmes σε μια συνέχεια της ταινίας του Netflix Enola Holmes και θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κατασκοπική ταινία Argylle- αλλά παρ' όλα αυτά, είπε επίσης ότι θα του άρεσε να παίξει έναν χαρακτήρα σε μια ταινία υπερηρώων της Marvel - έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα. Ο Henry Cavill δήλωσε: "Έχω το διαδίκτυο και έχω δει τις διάφορες φήμες για τον Captain Britain και θα είχε πολύ πλάκα να κάνω μια ωραία, εκσυγχρονισμένη εκδοχή του -όπως ο τρόπος με τον οποίο εκσυγχρόνισαν τον Captain America. Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό σε αυτό, και μου αρέσει να είμαι Βρετανός".
Η 2η σεζόν του Witcher θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει περισσότερους χαρακτήρες (συμπεριλαμβανομένων των φίλων του Geralt, Vesemir, Eskel και Lambert) και ένα ταξίδι στο μυθικό φρούριο Kaer Morhen.
Διαβάστε περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix και τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.