Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά The Witcher από το Netflix

More
09 Dec 2021 04:06 #257905 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο Henry Cavill θα κάνει επτά σεζόν The Witcher αν τον αφήσει το Netflix

Ο Βρετανός ηθοποιός θέλει επίσης να γίνει ο Captain Britain της Marvel.

Ο Henry Cavill θέλει να συνεχίσει ως Geralt μέχρι την έβδομη σεζόν του The Witcher.

Το 2019, η Lauren Hissrich, η παραγωγός του The Witcher, δήλωσε ότι είχε στο μυαλό της ένα σχέδιο επτά σεζόν για τη σειρά. Η πρώτη σεζόν της σειράς δεν είχε ακόμη προβληθεί εκείνη τη στιγμή, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε αρκετά φανταστική και κυρίως μεγάλη επιτυχία και τώρα η ιδέα δεν φαίνεται εντελώς απρόσιτη. Τα καλά νέα για τους θαυμαστές είναι ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Henry Cavill είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στις επτά σεζόν, αν το Netflix αποφασίσει να το συνεχίσει. Ο Henry Cavill δήλωσε στο site The Hollywood Reporter : "Εννοείται, εφόσον μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε σπουδαίες ιστορίες που τιμούν το έργο του [συγγραφέα του Witcher Andrzej] Sapkowski". H Lauren Hissrich επιβεβαίωσε τα πρόσφατα σχόλια του Cavill σχετικά με την απεικόνιση ενός πιο "διανοούμενου" Geralt στη δεύτερη σεζόν του The Witcher, και του έδωσε τα εύσημα που τον βοήθησαν να δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα.

H Hissrich δήλωσε: "Πολλές από τις σημειώσεις που μου έστελνε [μετά την πρώτη σεζόν] αφορούσαν τους διαλόγους του Geralt - θα μπορούσε, πρώτα απ' όλα, να πει περισσότερα. Όλοι βγήκαν από την πρώτη σεζόν γελώντας και λατρεύοντας τον καυγά του Geralt. Αλλά ο Henry έλεγε ότι όταν διαβάζεις τα βιβλία περνάς πολύ χρόνο στο κεφάλι του Geralt. Πώς μπορούμε λοιπόν να το μεταφέρουμε αυτό στη σελίδα; Εν τω μεταξύ, ήθελα να αφηγηθώ την ιστορία του να γίνεται πατρική φιγούρα για τη Ciri. Οπότε αυτά τα δύο πράγματα συνέκλιναν θαυμάσια. Ανοίγεται για να κάνει τη Ciri να τον εμπιστευτεί, μιλώντας περισσότερο το μυαλό και την καρδιά του".

<youtube>TJFVV2L8GKs</youtube>

Ο Cavill είναι πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες -μαζί με τη δέσμευσή του για το The Witcher, έχει επίσης υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε ένα reboot του Highlander, να υποδυθεί τον Sherlock Holmes σε μια συνέχεια της ταινίας του Netflix Enola Holmes και θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κατασκοπική ταινία Argylle- αλλά παρ' όλα αυτά, είπε επίσης ότι θα του άρεσε να παίξει έναν χαρακτήρα σε μια ταινία υπερηρώων της Marvel - έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα. Ο Henry Cavill δήλωσε: "Έχω το διαδίκτυο και έχω δει τις διάφορες φήμες για τον Captain Britain και θα είχε πολύ πλάκα να κάνω μια ωραία, εκσυγχρονισμένη εκδοχή του -όπως ο τρόπος με τον οποίο εκσυγχρόνισαν τον Captain America. Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό σε αυτό, και μου αρέσει να είμαι Βρετανός".

Η 2η σεζόν του Witcher θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει περισσότερους χαρακτήρες (συμπεριλαμβανομένων των φίλων του Geralt, Vesemir, Eskel και Lambert) και ένα ταξίδι στο μυθικό φρούριο Kaer Morhen.

Διαβάστε περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix και τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2021 04:25 #257942 by Stathis Moose Stathopoulos
Σεναριογράφοι από τα Lost, Bridgerton εντάσσονται στην ομάδα του Witcher για την τρίτη σεζόν

Η τρίτη σεζόν μάλλον θα έρθει το 2023. 

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher του Netflix είναι λιγότερο από έναν μήνα μακριά, αλλά ήδη ανακοινώθηκαν οι σεναριογράφοι της τρίτης σεζόν.

Το The Witcher Season Two σχεδόν έφτασε δύο χρόνια μετά την πρώτη σεζόν που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019. Στην τρομερή περίοδο πανδημίας που ακολούθησε, το The Witcher του Netflix ήταν βασικό στοιχείο για τους λάτρεις της φαντασίας και τους λάτρεις των games παντού που έχουν παρακολουθήσει την ιστορία του Geralt να εκτυλίσσεται καθώς και τις αλληλένδετες ζωές της Yennefer και της Ciri.

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει πολλές πληροφορίες για το τι θα επιφυλάξει η δεύτερη σεζόν του The Witcher για την παρέα, αλλά αν χρειάζεστε μια κλεφτή ματιά στο ποιος θα γράφει την ιστορία της τρίτης σεζόν, εδώ είναι μερικοί από τους σεναριογράφους που εντάσσονται στην ομάδα.

Σύμφωνα με το Redanian Intelligence, αυτοί θα είναι οι νέοι σεναριογράφοι :

• Ο βραβευμένος με Emmy Javier Grillo-Marxuach (Lost, The 100, The Dark Crystal: Age of Resistance και το Charmed)
• Troy Dangerfield (The Witcher: Blood Origin, Castle, το επερχόμενο anime Tomb Raider και Tokens)
• Tania Lotia (Swamp Thing και Carnival Row)
• Clare Higgins (βοηθός σεναριογράφων για το The Witcher Season One και συνέγραψε ένα επεισόδιο για το The Witcher Season Two)
• Rae Benjamin (συντονιστής σεναρίου για τη δεύτερη σεζόν The Witcher και βοηθός σεναριογράφου στο Bridgerton)

More
27 Dec 2021 18:35 #259160 by Stathis Moose Stathopoulos
Η Ciri προπονείται

Στο νέο τρέιλερ του The Witcher: Season 2 στο Netflix, δείτε την Ciri να προπονείται.

Looks like you have chosen... wisely. Enjoy the first of many #Witchmas treats! pic.twitter.com/EO5qinveQX

— The Witcher (@witchernetflix) December 12, 2021

Διαβάστε περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix και τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.

More
30 Jan 2022 12:47 #260808 by Nikos Georgopoulos
The Witcher: Season 3 στο Netflix

Η παραγωγή της ξεκίνησε.

Η παραγωγή της τρίτης σεζόν του The Witcher ξεκίνησε και δημιουργική ομάδα της σειράς άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες από τοποθεσίες γυρισμάτων.

Ο παραγωγός του Witcher Steve Gaub και η εκτελεστική παραγωγός Lauren Schmidt-Hissrich ανέβασαν φωτογραφίες δηλώνοντας ρητά στις λεζάντες τους ότι τα περιβάλλοντα που αναρτώνται λαμβάνονται υπόψη για την τρίτη σεζόν. Όπως γράφει ο Gaub σε μια ανάρτηση, "Η 3η σεζόν του The Witcher δεν θα είναι μικρότερη". 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve Gaub (@stevegaub)

Η σεζόν 2 του The Witcher κυκλοφόρησε στο Netflix στα μέσα Δεκεμβρίου 2021 και η 3η σεζόν προχωρά στην παραγωγή της αρκετά γρήγορα. Η Hissrich ανέφερε σε αρκετές συνεντεύξεις της κατά την διάρκεια της δεύτερης σεζόν, ότι στην ομάδα της είχαν σχεδόν τελειώσει με το γράψιμο της τρίτης σεζόν. Όπως ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2021, επίσης από την Hissrich, η σεζόν 3 θα «ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο βιβλίο [στη σειρά μυθιστορημάτων Witcher] πολύ στενά στο σενάριό της και έχει πολλή δράση και λίγο θάνατο». Η Hissrich είπε επίσης ότι η επόμενη σεζόν θα είναι "πραγματικά διασκεδαστική".

Εκτός από την κύρια σειρά, το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα την ταινία κινουμένων σχεδίων The Witcher: Nightmare of the Wolf, ενώ μια σειρά live-action prequel , The Witcher: Blood Origin, είναι στα σκαριά. Επιπλέον, στον κόσμο του The Witcher, έρχονται μια δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και μια νέα σειρά φιλική για μικρές ηλικίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve Gaub (@stevegaub)

More
01 Feb 2022 22:10 #260943 by Nikos Georgopoulos
Ο Henry Cavill έκλαιγε διαρκώς στα γυρίσματα του The Witcher

Μαζί με τον Kim Bodnia.

Η δεύτερη σεζόν του Witcher κυκλοφορεί στο Netflix εδώ και λίγο καιρό, αλλά οι συνεντεύξεις και οι πληροφορίες από τα παρασκήνια συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά, ο Henry Cavill (Geralt) και ο Kim Bodnia (Vesemir) συζητούν την αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων τους. Ο Βέσεμιρ είναι ο μέντορας και η πατρική φιγούρα του Γκέραλτ και ένας από τους μόνους επιζώντες της επίθεσης στο Kaer Morha.

Ο Kim Bodnia, αποδεικνύεται ότι είχε μια άριστη εμπειρία στα παρασκήνια των γυρισμάτων, ενώ υποδυόταν τον Vesemir. «Έζησα στο δάσος για 20 χρόνια», λέει ο Bodnia, απευθυνόμενος στον Cavill, «και όταν τελείωσα να σου λέω για τις γελοιότητες που ταξιδεύω και πώς είναι να είσαι πραγματικά μόνος, είπες «Είσαι ο Βέσεμιρ».

Ο Bodnia πρόσθεσε: «Εκπαιδεύτηκα κάθε μέρα για να κλαίω με διαφορετικό τρόπο και γι' αυτό πρέπει να ταξιδέψω μέσα στη ζωή μου, γιατί δεν ξέρεις αν υπάρχουν άλλα πράγματα για να κλάψεις». Ο Cavill πρόσθεσε: «Όταν κάνω κάτι -όπως το κλάμα- και το συνηθίσω τότε μπορώ ακόμα και να δεθώ συναισθηματικά με αυτό. Έκλαιγα όλη μέρα στα γυρίσματα». Ο Bodnia είπε στη συνέχεια: «Όταν το κάνω αυτό ταξιδεύοντας συνεχώς, είναι σαν το σώμα μου να γίνεται όλο και πιο υγιές. Έτσι, πάντα πίστευα ότι όταν είμαι ηθοποιός θεραπεύω τον εαυτό μου, είναι σαν να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, το να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα."

Henry Cavill and Kim Bodnia break down the fascinating relationship between Geralt and Vesemir in Season 2 of #TheWitcher ... pic.twitter.com/GO97PAtO35

— The Witcher (@witchernetflix) February 1, 2022

Οι δυο τους συζητούν επίσης την σύνδεσή τους στην κάμερα στο πλαίσιο της επιθυμίας του Cavill για έναν πιο συναισθηματικό Geralt στη δεύτερη σεζόν της σειράς, με τον Cavill να προτείνει ότι κάποιες κινηματογραφημένες σκηνές αυτού του είδους δεν μπήκαν.

«Οι χαρακτήρες μας είναι δύο απίστευτα επικίνδυνα άτομα. Ξέρω ότι σε ορισμένες σκηνές δεν κόπηκε, αλλά η απαλότητα που φέραμε σε αυτή τη σύνδεση, απλά ακουμπώντας το κεφάλι μας ο ένας στο κεφάλι του άλλου, ήταν τόσο λογικό γιατί δεν μπορείς να το προσποιηθείς».

More
25 May 2022 15:21 #264488 by Nikos Georgopoulos
Κλείνει λόγω αφαίρεσης δικαιωμάτων από τη CD Projeκt Red

Η CD Projekt Red της αφαίρεσε τα δικαιώματα της σειράς λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων ενός μέλους των ιδρυτών της.
Συγκεκριμένα η Ania Wawrzyniak, η σύζυγος του ιδρυτή της 5 Żywiołów, Dastin Wawrzyniak είχε δουλέψει για δύο χρόνια ως δικηγόρος της Πολωνικής εκκλησιαστικής οργάνωσης Ordo Iuris, η οποία είναι κατά των LGBTQ+, κατά της έκτρωσης και κατά της ισότητας των φύλων. Πρόσφατα η Wawrzyniak ξεκίνησε να δουλεύει με την Ordo Iuris για να παρουσιάσει και να εφαρμόσει με τη βία την υποχρέωση του εμβολίου και τις συνέπειες αν κάποιος δεν το κάνει.

Η συνεργασία της Wawrzyniak με την Ordo Iuris έγινε γνωστή στα Πολωνικά μέσα , με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της σχολής να πρέπει να επικοινωνήσουν με την CD Projekt Red. Στη συγκεκριμένη τηλεφωνική κλήση η CD Projekt πήρε πίσω όλα τα δικαιώματα της σειράς The Witcher και ακύρωσε όλα τα συμβόλαια που υπήρχαν.

Η CD Project δήλωσε στο Eurogamer: "Τον Φεβρουάριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία μας με τους οργανωτές της σχολή Witcher και τώρα η περίοδος χάρητος των τριών μηνών τελείωσε. Η συνεργασία αφορούσε το ίδιο το LARP και την εμπορεματοποίηση του. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω το θέμα".

Μπορείτε να δείτε την επίσημη σελίδα της σχολής εδώ .

More
30 Jul 2022 18:24 #265828 by Nikos Georgopoulos
Τα γυρίσματα του The Witcher: Season 3 σταματούν λόγω κορωνοϊού

Φήμες λένε ότι ο Henry Cavill είναι θετικός.

Η παραγωγή της τρίτης σεζόν του The Witcher σταμάτησε προσωρινά λόγω του COVID-19.

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του The Witcher για το Netflix έχουν τερματιστεί προσωρινά λόγω του κορωνοϊού. Ανεπιβεβαίωτες αναφορές ανέφεραν ότι ο ίδιος ο Henry Cavill, βρέθηκε θετικός, αλλά το Netflix δεν το επιβεβαίωσε.

Η εταιρεία ανέφερε σε δήλωση στο Hollywood Reporter ότι η παραγωγή της τρίτης σεζόν «έχει σταματήσει λόγω του COVID και θα είμαστε σε λειτουργία μόλις είναι ασφαλές να το κάνουμε».

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher είχε σταματήσει προσωρινά το 2020, επίσης λόγω του COVID-19.

More
30 Oct 2022 19:01 #267340 by Nikos Georgopoulos
Τέλος ο Henry Cavill από τον ρόλο του Geralt στη σειρά The Witcher: Season 4

Ο Liam Hemsworth στη θέση του.

Η σειρά The Witcher αποχαιρετά τον Henry Cavill, καθώς ένας άλλος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Geralt στην Season 4. Ο Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο.

Οι λόγοι δεν είναι ξεκάθαροι. Ο Cavill δήλωσε για την αποχώρησή του: «Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για τη σεζόν 4. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, περνάω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιερώσαμε ενσαρκώνοντας τον Geralt και με ενθουσιασμό για να δω την ερμηνεία του Liam».

Ο Hemsworth είχε επίσης κάτι να πει για το casting του, λέγοντας: «Ως fan των Witcher, έχω την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που δίνει εμένα τα ηνία και επιτρέποντάς μου να πιάσω τα σπαθιά του White Wolf για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειας».

Η τρίτη σεζόν του The Witcher δεν έχει ακόμη προβληθεί, προς το παρόν προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, οπότε έχουμε ακόμα λίγο...Cavill μπροστά μας.

More
06 Nov 2022 16:21 #267456 by Απόστολος Μητσακούλης
Καλύτερα να κλείσουν την σειρά μετά την τρίτη season.

More
18 Feb 2023 09:41 #269769 by Nikos Georgopoulos
Σειρά The Witcher: Ο Liam Hemsworth ως Geralt στη θέση του Henry Cavill

Deepfake βίντεο δείχνει πως θα μοιάζει.

Το Netflix δυστυχώς δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Henry Cavill ως Geralt στη σειρά The Witcher κι έτσι από την Season 4 και έπειτα, τον ρόλο αυτό θα πάρει ο Liam Hemsworth.

Ο VFX artist Matthew Anthony, που στο YouTube είναι γνωστός ως StryderHD, δημιούργησε το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει την πλήρη σύγκριση του πως θα ήταν ο Liam Hemsworth αν έπαιζε στη σειρά The Witcher, στη θέση του Henry Cavill. Ουσιαστικά ο StryderHD πήρε αποσπάσματα από την μέχρι τώρα σειρά και έβαλε τον Liam Hemsworth, με το αποτέλεσμα στο deepfake βίντεο να φαίνεται απόλυτα φυσικό.

Δείτε το παρακάτω.