Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά The Witcher από το Netflix

More
03 Aug 2021 15:08 #254153 by Stathis Moose Stathopoulos
Απόψε στις 20:00

Η WitcherCon θα διεξαχθεί απόψε στις 20:00. Τα livestreams άνοιξαν. Παρακολουθήστε την έκθεση από τα παρακάτω links:

Livestream για 9/7 στις 20:00.

Livestream για 10/7 στις 04:00.

Τα livestreams θα είναι διαθέσιμα από τα παραπάνω links και μετά την λήξη τους. Επομένως μπορείτε να επισκεφθείτε το άρθρο και στο μέλλον για να τα παρακολουθήσετε όποτε το επιθυμείτε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2021 12:01 #254221 by Stathis Moose Stathopoulos
Henry Cavill: "Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την κανονική φωνή μου για τον Geralt αλλά ξεχάστηκα"

Επηρεάστηκε από τον voice actor Doug Cockle.

Ο Henry Cavill, ηθοποιός που υποδύεται τον Geralt στη σειρά The Witcher του Netflix, έπρεπε να χρησιμοποιήσει την πραγματική φωνή του στη σειρά αλλά...ξεχάστηκε! Ο λόγος είναι ότι επηρεάστηκε από τον Doug Cockle, voice actor του Geralt στα ομώνυμα video games κι έτσι θέλησε να την κάνει παρόμοια!

Σε συνέντευξή του στη WitcherCon, ο Cavill δήλωσε ότι η Lauren Schmidt Hissrich του είπε να χρησιμοποιήσει την κανονική φωνή του. Αλλά όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ο Cavill ξεχάστηκε! "Δεν το έκανα με κάποια πρόθεση. Έγινε κατά λάθος. Και μετά σκέφτηκα "Ω Θεέ μου, έπαιξα μια ολόκληρη σκηνή με λάθος φωνή". Στη συνέχεια μου έκατσαν καλύτερα κάποιες ατάκες σε διαλόγους. Γνωρίζω ότι η φωνή μοιάζει με την υπέροχη δουλειά του Doug Cockle. Αυτό με ανησυχούσε. Δεν ήθελα να μοιάζει λες και κάνω λογοκλοπή της δουλειάς ενός άλλου επαγγελματία. Έπρεπε να το δω και να το ακούσω και σκέφτηκα ότι έχουν διαφορές. Εμπνέομαι από την φωνή του αλλά έκανα το δικό μου έργο και μετά μίλησα στον Alex και τον Lauren και οι δυο τους είπαν: "Οκ, αν θέλεις να τον ερμηνεύσεις έτσι, θα προχωρήσουμε έτσι και θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα".

Ο Cavill πρόσθεσε ότι η ομάδα παραγωγής έκαναν κάποιες επαναλήψεις σε γυρίσματα και με τις δύο φωνές, ενώ είπε ότι δεν είναι δύσκολο να διατηρήσει αυτό το στυλ φωνής διαρκώς. "Ακούγεται ότι είναι δύσκολο, αλλά έπρεπε απλά να βρω τον τόνο. Στη season 1 προσπαθούσα να τον βρω και μπορείς να πεις ότι τον είχα. Στη season 2 δεν είναι δύσκολο. Είναι πιο εύκολο.

Η 2η σεζόν του The Witcher στο Netflix θα προβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου.

More
15 Aug 2021 13:11 #254514 by Aνέστης Αδαμίδης
Ανυπομονώ να δω τη δεύτερη σεζόν. Με αυτόν τον κωλοκοβιντ όλα χτύπησαν πίσω. Μετά ήταν και ο τραυματισμός του Cavill.... 

Η μια ατυχία μετά την άλλη.

More
26 Sep 2021 18:45 #255788 by Stathis Moose Stathopoulos
Τρέιλερ και δύο σύντομα βίντεο

Η σειρά The Witcher στο Netflix ξεκινάει σύντομα την Season 2. Για τον σκοπό αυτό, προβλήθηκε ένα εκτενές τρέιλερ με τίτλο "Road to Season 2" και δύο σύντομα σε διάρκεια βίντεο.

Δείτε επίσης τα δύο σύντομα σε διάρκεια βίντεο με τους Geralt, Ciri και Nivellen.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher θα προβληθεί στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για την δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix και τους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
26 Sep 2021 22:15 #255799 by Απόστολος Μητσακούλης
Κοντά στα Χριστούγεννα κιόλας. Πολύ nice. Ίσως τότε πιάσω και το witcher 3 πάλι :)

More
02 Nov 2021 21:29 #256976 by Giorgos Tsolaridis
Σειρά The Witcher: Τα τρέιλερ της Season 2 στο Netflix Δημοσιεύθηκε το επίσημο τρέιλερ.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix πλησιάζει και για να μας προετοιμάσει, το Netflix δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ της The Witcher Season 2.

Λίγο μετά τα γεγονότα της πρώτη σεζόν, φαίνεται πως στην δεύτερη σεζόν η Continent βρίσκεται σε μια φάση όπου μάχες μαίνονται ασταμάτητα. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερη δουλειά για τον Geralt και στο νέο τρέιλερ μπορούμε να δούμε τον Γητευτή να πολεμάει διάφορα τέρατα όπως gargoyles και βαμπίρ, καθώς και ανθρώπους. Έχοντας συναντήσει την Ciri στο τέλος της πρώτης σεζόν, σκοπεύουν να εγκατασταθούν στην Kaer Morhen. Η δεύτερη σεζόν λογικά θα ακολουθήσει την ίδια αφηγηματική τεχνική με την πρώτη, όπου παράλληλες ιστορίες εκτυλίσσονταν σε διαφορετικούς χρόνους και κάποια στιγμή συνέκλιναν.
 Ωστόσο, το Netflix αποκάλυψε ότι το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν θα αφηγείται την ιστορία του A Grain of Truth, μια ιστορία σαν αυτής της Πεντάμορφης και το Τέρας, εμπνευσμένη από την ανθολογία The Last Wish του συγγραφέα του The Witcher Andrzej Sapkowski. Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον Jaskier να εμφανίζεται.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher θα προβληθεί στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
18 Nov 2021 10:27 #257359 by Γιώργος Σκένδρος
Ο Henry Cavill θέλει να συνεχίσει ως Geralt ως την έβδομη σεζόν του  The Witcher.
  Το 2019, η Lauren Hissrich, η παραγωγός του The Witcher, δήλωσε ότι είχε στο μυαλό της ένα σχέδιο επτά σεζόν για τη σειρά. Η πρώτη σεζόν της σειράς δεν είχε ακόμη προβληθεί εκείνη τη στιγμή, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε αρκετά φανταστική και κυρίως μεγάλη επιτυχία και τώρα η ιδέα δεν φαίνεται εντελώς απρόσιτη. Τα καλά νέα για τους θαυμαστές είναι ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Henry Cavill είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στις επτά σεζόν, αν το Netflix αποφασίσει να το συνεχίσει. Ο Henry Cavill δήλωσε στο The Hollywood Reporter: "Εννοείται, εφόσον μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε σπουδαίες ιστορίες που τιμούν το έργο του [συγγραφέα του Witcher Andrzej] Sapkowski". H Lauren Hissrich επιβεβαίωσε τα πρόσφατα σχόλια του Cavill σχετικά με την απεικόνιση ενός πιο "διανοούμενου" Geralt στη δεύτερη σεζόν του The Witcher, και του έδωσε τα εύσημα που τον βοήθησαν να δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα.H Hissrich δήλωσε: "Πολλές από τις σημειώσεις που μου έστελνε [μετά την πρώτη σεζόν] αφορούσαν τους διαλόγους του Geralt - θα μπορούσε, πρώτα απ' όλα, να πει περισσότερα. Όλοι βγήκαν από την πρώτη σεζόν γελώντας και λατρεύοντας τον καυγά του Geralt. Αλλά ο Henry έλεγε ότι όταν διαβάζεις τα βιβλία περνάς πολύ χρόνο στο κεφάλι του Geralt. Πώς μπορούμε λοιπόν να το μεταφέρουμε αυτό στη σελίδα; Εν τω μεταξύ, ήθελα να αφηγηθώ την ιστορία του να γίνεται πατρική φιγούρα για τη Ciri. Οπότε αυτά τα δύο πράγματα συνέκλιναν θαυμάσια. Ανοίγεται για να κάνει τη Ciri να τον εμπιστευτεί, μιλώντας περισσότερο το μυαλό και την καρδιά του".

Ο Cavill είναι πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες -μαζί με τη δέσμευσή του για το The Witcher, έχει επίσης υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε ένα reboot του Highlander, να υποδυθεί τον Sherlock Holmes σε μια συνέχεια της ταινίας του Netflix Enola Holmes και θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κατασκοπική ταινία Argylle- αλλά παρ' όλα αυτά, είπε επίσης ότι θα του άρεσε να παίξει έναν χαρακτήρα σε μια ταινία υπερηρώων της Marvel - έναν πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα. Ο Henry Cavill δήλωσε: "Έχω το διαδίκτυο και έχω δει τις διάφορες φήμες για τον Captain Britain και θα είχε πολύ πλάκα να κάνω μια ωραία, εκσυγχρονισμένη εκδοχή του -όπως ο τρόπος με τον οποίο εκσυγχρόνισαν τον Captain America. Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό σε αυτό, και μου αρέσει να είμαι Βρετανός".Η 2η σεζόν του Witcher θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει περισσότερους χαρακτήρες (συμπεριλαμβανομένων των φίλων του Geralt, Vesemir, Eskel και Lambert) και ένα ταξίδι στο μυθικό φρούριο Kaer Morhen. 

More
18 Nov 2021 20:33 #257377 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα έχει 7 σεζόν; Κάγκελο παιδιά, φέρτε μου βεντάλιες!!! 

More
19 Nov 2021 20:08 #257397 by Απόστολος Μητσακούλης
7 season? οκ, μην καταλήξει όμως σαν το game of thrones.

More
19 Nov 2021 22:11 #257398 by Aνέστης Αδαμίδης

7 season? οκ, μην καταλήξει όμως σαν το game of thrones.
Προσωπικά το got δε με τράβηξε όπως το Witcher. Αλλά όντως έχω ακούσει ότι δεν είχε και το πιο ιδανικό τέλος. Μακάρι να μη γίνει το ίδιο.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης