Χθες το βράδυ, ο αδερφός μου αποφάσισε να αγοράσει την πιο ακριβή συνδρομή, μέσω Xbox One. Δηλαδή: €12 το μήνα (ταυτόχρονη θέαση σε 4 συσκευές/οθόνες με ποιότητα HD/UHD). Μέχρι στιγμής, έχω δει μία ταινία (το "Beasts of No Nation") και έχω ξεκινήσει μία σειρά ( BoJack Horseman) και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εκτός από ελάχιστες φορές, η ποιότητα είναι αυτή που πληρώνουμε, δηλαδή Ultra HD, ενώ μία φορά, μέχρι στιγμής, σταμάτησε το streaming για να κάνει buffering. Δεν κατηγορώ την ίδια την υπηρεσία, όμως, μιας και το Xbox One μας είναι συνδεδεμένο μέσω Wi-Fi και βρίσκεται αρκετά μακριά από το router. Οι υπότιτλοι (αγγλικοί, τους οποίους και προτιμώ σε σχέση με τους ελληνικούς) είναι on point, ενώ οι διαθέσιμες σειρές και ταινίες είναι αφάνταστα πολλές. Τώρα, το αν θα το πρότεινα σε κάποιον, είναι τελείως υποκειμενικό. Αν βλέπεις ένα επεισόδιο την ημέρα, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν το παίρνεις καθόλου ή πας για την πιο φθηνή συνδρομή. Αν έχεις μία ωρίτσα με 2 στη διάθεσή σου, βλέπεις μία ταινία ή 2-3 επεισόδια της σειράς της αρεσκείας σου. Άρα, εξαρτάται, περισσότερο, από τον ελεύθερο χρόνο του καθενός και, μετά, το ποσό που θέλει να διαθέσει.
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister