Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Netflix: Γενική συζήτηση

More
09 Jan 2016 12:05 #175081 by Anastasios Vozatzidis

Zaratoth wrote: Wishlist έχει σίγουρα. Και pause αν δεν κάνω λάθος (streaming είναι, όχι live). Για να συνεχίζεις από εκεί που έχεις μείνει δεν το γνωρίζω.

A συγγνώμη τότε....Αυτό είναι πολύ καλο, το είχα δεδομένο ότι είναι σαν το nova που είναι όλα live και γεμάτο επαναλήψεις! Όταν ακούω συνδρομητική τηλεόραση εκεί πάει ο νους μου!!
Οποτε μένει λοιπόν να δούμε τι περιεχόμενο θα έχει και το ποτε θα βάλουνε την γλώσσα μας στους υπότιτλους!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2016 20:46 #175095 by Aνέστης Αδαμίδης

Celebrongr wrote: το είχα δεδομένο ότι είναι σαν το nova που είναι όλα live και γεμάτο επαναλήψεις! Όταν ακούω συνδρομητική τηλεόραση εκεί πάει ο νους μου!!

Ίσως το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε τον όρο "συνδρομητική τηλεόραση" είναι λάθος των αναγνωστών και καθοδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τηλεόραση δεν είναι. Συνδρομητική μεν, αλλά υπηρεσία. Δε σε κατακρίνει κανείς, μια διευκρίνηση μόνο κάνουμε. Μπορεί να απατώμαι, αλλά πρέπει να είναι κάτι σαν το netwix που έχει ο ΑΝΤ1. Αν και πάλι αμφιβάλλω, γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
The following user(s) said Thank You: Anastasios Vozatzidis

More
24 Jun 2016 01:31 #182995 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχει δοκιμάσει κανείς την υπηρεσία; Εμπειρίες/παρατηρήσεις μέχρι στιγμής; Βελτιώθηκε καθόλου από τότε που ξεκίνησε; Αν θυμάμαι υπήρχαν προβλήματα με τους διαλόγους. Έχει δει κανείς να μας πει αν έχει διορθωθεί;

More
21 Sep 2016 21:32 #187874 by Πιέρρος Φουστέρης
Χθες το βράδυ, ο αδερφός μου αποφάσισε να αγοράσει την πιο ακριβή συνδρομή, μέσω Xbox One. Δηλαδή: €12 το μήνα (ταυτόχρονη θέαση σε 4 συσκευές/οθόνες με ποιότητα HD/UHD). Μέχρι στιγμής, έχω δει μία ταινία (το "Beasts of No Nation") και έχω ξεκινήσει μία σειρά ( BoJack Horseman) και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εκτός από ελάχιστες φορές, η ποιότητα είναι αυτή που πληρώνουμε, δηλαδή Ultra HD, ενώ μία φορά, μέχρι στιγμής, σταμάτησε το streaming για να κάνει buffering. Δεν κατηγορώ την ίδια την υπηρεσία, όμως, μιας και το Xbox One μας είναι συνδεδεμένο μέσω Wi-Fi και βρίσκεται αρκετά μακριά από το router. Οι υπότιτλοι (αγγλικοί, τους οποίους και προτιμώ σε σχέση με τους ελληνικούς) είναι on point, ενώ οι διαθέσιμες σειρές και ταινίες είναι αφάνταστα πολλές. Τώρα, το αν θα το πρότεινα σε κάποιον, είναι τελείως υποκειμενικό. Αν βλέπεις ένα επεισόδιο την ημέρα, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν το παίρνεις καθόλου ή πας για την πιο φθηνή συνδρομή. Αν έχεις μία ωρίτσα με 2 στη διάθεσή σου, βλέπεις μία ταινία ή 2-3 επεισόδια της σειράς της αρεσκείας σου. Άρα, εξαρτάται, περισσότερο, από τον ελεύθερο χρόνο του καθενός και, μετά, το ποσό που θέλει να διαθέσει.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Sep 2016 00:32 #187885 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε φίλε, το σκέφτομαι πολύ να κάνω αίτηση για να γίνω μεταφραστής. Να βοηθάω στους ελληνικούς υποτίτλους και να έχω και κάνα χαρτζιλίκι... Πλάκα θα χει. Ειδικά τώρα με τις αφραγκίες..

More
22 Sep 2016 15:07 #187910 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, to be honest. Ειδικά σε σειρές/ταινίες με απλές προφορές (π.χ. Καλιφορνέζικες κτλ.), θα είναι πανεύκολο. Αν δέχονται αιτήσεις, κάντο αμέσως. Αν σε δεχθούν και τελειώσεις κάποιο project, μας το λες για να το δούμε και να σε τιμήσουμε. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Sep 2016 19:51 #187921 by A

TheReaper wrote: Έχει δοκιμάσει κανείς την υπηρεσία; Εμπειρίες/παρατηρήσεις μέχρι στιγμής; Βελτιώθηκε καθόλου από τότε που ξεκίνησε; Αν θυμάμαι υπήρχαν προβλήματα με τους διαλόγους. Έχει δει κανείς να μας πει αν έχει διορθωθεί;

Έχει δωρεάν ένα μήνα οποτε μπορείς να δοκιμάσεις την υπηρεσία και αποφασίζεις, αλλα όπως είπε και ο DoUzOs καλό είναι να έχεις χρόνο και να την εκμεταλλευτείς.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
26 Sep 2016 12:39 #188044 by Aνέστης Αδαμίδης

DoUzOs wrote: Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, to be honest. Ειδικά σε σειρές/ταινίες με απλές προφορές (π.χ. Καλιφορνέζικες κτλ.), θα είναι πανεύκολο. Αν δέχονται αιτήσεις, κάντο αμέσως. Αν σε δεχθούν και τελειώσεις κάποιο project, μας το λες για να το δούμε και να σε τιμήσουμε. :P

Δε βρήκα κάτι σε μεταφραστή, τουλάχιστον από αυτά που έχουν αναρτημένα στη σελίδα τους. Θα χρειαστεί ενδεχομένως να στείλω απευθείας μήνυμα και θα ελπίζω να μου απαντήσουν.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
22 May 2018 12:25 - 26 Sep 2018 01:46 #215126 by Μάνος Γρυπάρης
Το ζεύγος Obama συμφώνησε με το Netflix για την παραγωγή σειρών και ταινιών!

Να δούμε τον Barrack σε ρόλο ηθοποιού και τι άλλο στον κόσμο!

Δείτε εδώ χιούμορ που έχει πάντως στη συνέντευξη με Ζακ Γαλιφιανάκη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 26 Sep 2018 01:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Oct 2018 22:26 #219759 by Άκης Ζαχαριάδης
Το φαινόμενο Netflix! Σάρωσε και το YouTube στο πέρασμά του

Η πιο «πεινασμένη» για δεδομένα εφαρμογή στον κόσμο είναι πλέον το Netflix, η ολοένα δημοφιλέστερη αμερικανική υπηρεσία μετάδοσης και παρακολούθησης βίντεο, η οποία καταναλώνει
σχεδόν το 15% της συνολικής διακίνησης online δεδομένων παγκοσμίως.

Καθώς αυξάνονται οι συνδρομητές του Netflix σε πολλές χώρες (και στην Ελλάδα), συνεχώς αυξάνεται ο όγκος των ψηφιακών δεδομένων που διακινεί, σύμφωνα με νέα έκθεση της εταιρείας Sandvine, η οποία βασίσθηκε σε πάνω από 150 παρόχους Ίντερνετ παγκοσμίως με περίπου 2,1 δισεκατομμύρια συνδρομητές συνολικά. Συγκριτικά, το YouTube «τρώει» διεθνώς το 11,4% της διαδικτυακής κίνησης. Στην Ευρώπη πάντως, το YouTube προηγείται ακόμη και ακολουθεί το Netflix.

Συνολικά η διακίνηση και παρακολούθηση κάθε είδους βίντεο πλέον αποτελεί πάνω από το μισό (το 58%) της κίνησης δεδομένων στο Ίντερνετ, ενώ έπονται η πλοήγηση στο διαδίκτυο (17%), τα online παιχνίδια (7,8%) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (5,1%)

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα το μεγαλύτερο μέρος της διακίνησης δεδομένων στο διαδίκτυο γίνεται πια κρυπτογραφημένα, πράγμα όμως που δεν έχει σταθεί ικανό να αποτρέψει τις κυβερνοεπιθέσεις των χάκερ.