TheReaper wrote:
Celebrongr wrote: Λοιπόν για να καταλάβω θα πρέπει να πληρώνω συνδρομή για να έχω προγάμματα τηλεόρασης χωρίς υπότιτλους?
Guess what, torrent is my best friend!!!!
Αν διάβασα σωστά την απάντηση του Frank16, αυτό που σου λέει είναι ότι δεν θα έχει τα ίδια προγράμματα που υπάρχουν και στην τηλεόραση. Και για τους υπότιτλουςμην αγχώνεστε εσείς που δεν το κατέχετε με τα αγγλικά. Το πολύ-πολύ να πάρει κάνα τρίμηνο για να ετοιμάσουν ομάδα που θα δουλεύει για το κομμάτι αυτό. Ελλάδα είναι ακόμη, τι περιμένατε; Να είναι οργανωμένο το σύστημα από την πρώτη μέρα; Δε ξέρετε ότι η Ελλάδα πρέπει να ζητάει πνευματικά δικαιώματα από την ΕΑ για το σύστημα με τα DLC;
Η ουσία είναι ότι με την κρίση που έχουμε το κάθε euro ποια μετράει, ειδικά σε μια χωρα όπως η ελλάδα! Η τηλεόραση σιγά σιγά σβήνει και την κατακτά το internet, την κρατάνε μονο οι ηλικίες των πατεράδων μας που δεν το κατέχουνε και πολύ με την τεχνολογία!
Γιατί λοιπόν να πληρώνω μια υπηρεσία όταν το internet μου προσφέρει τα ίδια και ακόμα περισσότερα δωρεάν? Θα μου πείτε ότι αυτό που κάνω είναι παράνομο, ok το γνωρίζω αλλα αν το netflix και το κάθε netflix μου έδινε την δυνατότητα να παρακολουθώ ότι θέλω, οποτε το θέλω, κάνοντας pause βάζοντας το σε wishlist ξεκινώντας από εκεί που το αφησα και άλλες τέτοιες ευκολίες τότε θα το σκεφτόμουν! Απαιτώ οι υπηρεσίες να σέβονται τις επιθυμιες και τις ανάγκες των πελατών!Θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρηση τους στην ελλάδα? κανενα πρόβλημα, φτιάξε μια ομάδα με μεταφραστές για την χωρα αυτή και ξεκινα, τόσοι είναι που το κάνουνε αφιλοκερδώς στα online sites, τόσο δύσκολο είναι? Πως ξεκινάς έτσι? Δεν είναι όλοι με πτυχία και με άνεση στα αγγλικά! Πως θα πιάσεις πελάτες αν ξεκινάς στραβά? τέλος πάντων μπορεί και να υπερβάλλω αλλα λέω τον πόνο μου διότι τόσα χρονια βλέπω σε διαφορα games κτλ να υπάρχει πολύ ποιο συχνά η τουρκικη για παράδειγμα γλώσσα παρα η δικια μας, πάντα στην απέξω εμείς