Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision 2014

More
11 May 2014 18:55 #144499 by Γιώργος Λόλας
Το ότι ήταν ένα σχετικά καλό τραγούδι συμφωνώ. Απλά δε νομίζω να έπαιρνε την πρωτιά αν έβγαινε για παράδειγμα να το τραγουδήσει οποιαδήποτε άλλη, αυτό πιστεύω. Τώρα, περίμενα το τραγούδι της Ισπανίας να πήγαινε καλύτερα.

Το δικό μας το περίμενα ότι δε θα μπει στην δεκάδα, αλλά δε περίμενα κιόλας να πάρουμε τόσο χαμηλή θέση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2014 19:36 #144501 by Μάνος Γρυπάρης
Ότι είχε φωνή... ο/η Conchita οκ συμφωνώ. Αλλά υπάρχουν κλάσεις ανώτερες φωνές που κατέβηκαν φέτος, όπως π.χ. της Molly με την Μ. Βρετανία που μένει πάντα στην απ' έξω γιατί δεν την γουστάρουν οι άλλες χώρες.

[youtube:1yyk0kzr]
[/youtube:1yyk0kzr]

Δυστυχώς όταν το 50% που ψηφίζουν είναι κουνιστές κι όταν έχουν βγει στο παρελθόν Dana International (κάπου εκεί άρχισε να κατακτά την Eurovision το τρίτο φύλο), Verka Serduchka και ένα κάρο ακόμη τραγούδια που βασίζονται σε gay votes, συμμαχίες μεταξύ χωρών, ε τότε ορθώς Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία που έχουν ποιοτικούς καλλιτέχνες σνομπάρουν την διοργάνωση. Ποιοι σοβαροί τραγουδιστές θα κατέβουν όταν αυτοί που κερδίζουν βγαίνουν μόνο και μόνο για να troll-άρουν? Π.χ. επιτυχημένο trolling έκαναν οι Lordi που Rock-άρανε και το πήραν εύκολα.

Αλλά εδώ που τα λέμε, άλλο ήταν η Dana International το '98 κι άλλο ο transexual με τα μούσια που και μόνο που την βλέπεις σου έρχεται εμετός. Τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Ειναι πρώτα show για να γελάμε με την παρέα και να βάζουμε στοιχήματα και σε δεύτερη μοίρα μουσική. Το μόνο που μένει σε μία από τις επόμενες Eurovision είναι να κατέβει ένα τεράστιο μόριο επί σκηνής και ολοκληρωθήκαμε. Καρναβάλι δηλαδή, ούτε καν διοργάνωση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 May 2014 22:05 #144510 by jimbl
Replied by jimbl on topic Eurovision 2014
Μην γελιεστε παιδια. δεν βγηκαμε 20οι επειδη ηταν 'προκαθορισμένα'. Απλως αμα θελω να ακουσω μπιτια παω και σε κλαμπ. Να χαιρονται την εμπορευματοποιηση της μουσικης οι κυριοι που το εγραψαν.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
11 May 2014 22:15 #144511 by Χριστιάνα Θάνου
Jimbl ακριβως αυτο!!

More
11 May 2014 22:16 #144512 by jimbl
Οπα, οπα, οπα, για να κουλαρουμε λιγακι! Το gay hate σε forum ειναι λογος για ban σε forum του εξωτερικου! Για ποιον ακριβως λογο ειναι 'σιχαμα της φυσης' η conchita? οτι μπορεί να σας χαλαει την αισθητικη εσας προσωπικα το καταλαβαινω, αλλα το να παμε σε επιπεδα μίσους κατα των ομοφυλοφιλων και των τραβεστι, ειναι τρελο! Για να ηρεμησουμε λιγο λοιπον, ενας λόγος για τον οποιο η conchita βγηκε και τραγουδησε με αυτην την εμφανιση ειναι οτι θελει να στειλει ενα μηνυμα! Οτι υπαρχουν και οι γκει σε αυτον τον κοσμο και θελουν να μην αντιμετωπιζονται ως εκτρωματα η διαστρεβλωση της φυσης. Απ'οτι φαινεται, ομως, η ισοτητα δεν ειναι για ολους την σημερον. Να χαιρεστε το 'ανοιχτομυαλο' διαδικτυο σας!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
11 May 2014 22:29 #144513 by Νικολής Ασημάκης

jimbl wrote: Οπα, οπα, οπα, για να κουλαρουμε λιγακι! Το gay hate σε forum ειναι λογος για ban σε forum του εξωτερικου! Για ποιον ακριβως λογο ειναι 'σιχαμα της φυσης' η conchita? οτι μπορεί να σας χαλαει την αισθητικη εσας προσωπικα το καταλαβαινω, αλλα το να παμε σε επιπεδα μίσους κατα των ομοφυλοφιλων και των τραβεστι, ειναι τρελο! Για να ηρεμησουμε λιγο λοιπον, ενας λόγος για τον οποιο η conchita βγηκε και τραγουδησε με αυτην την εμφανιση ειναι οτι θελει να στειλει ενα μηνυμα! Οτι υπαρχουν και οι γκει σε αυτον τον κοσμο και θελουν να μην αντιμετωπιζονται ως εκτρωματα η διαστρεβλωση της φυσης. Απ'οτι φαινεται, ομως, η ισοτητα δεν ειναι για ολους την σημερον. Να χαιρεστε το 'ανοιχτομυαλο' διαδικτυο σας!

Αυτό. Και να προσθέσω πως στο παρελθόν έχουν βγει απείρως πιο προκλητικά και επίτηδες ηλίθια show "τραγουδιών" της Eurovision και τόσος χαμός δεν έγινε. Και γίνεται τώρα που, αν εξαιρέσει κάποιος το μούσι, όχι μόνο δεν προκαλούσε σε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά είχε και μια αρκετά ποιοτική μπαλάντα.

Σε άλλο κλίμα, ψάξτε δουλειά της Σουηδέζας τραγουδίστριας εκτός Eurovision, πάρα πολύ καλή.

More
11 May 2014 23:42 #144516 by Δημήτρης Κάτσης
Εγώ προσωπικά πρόβλημα με τους ανθρώπους που δεν είναι το φύλλο που γεννήθηκαν δεν έχω! Η κύρια Κοντσίτα μπορεί να είναι ο,τι θέλει στα να μου και στα να(!) της! Το 2007 που το πήρε η Σέρβα προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου! Ήταν δηλωμένη Λεσβία, ανέβηκε στην σκηνή πέρασε το μήνυμα της με θεμιτό και όχι προσβλητικό τρόπο και μπράβο της!

Όμως στην περίπτωση της Κοντσίτα ξεπερνάμε τα όρια! Το να κυκλοφορεί με μούσι και με εικόνα που πιστεύω πως στην πλειοψηφία των φυσιολογικών ανθρώπων είναι το λιγότερο αποκρουστικό ας το κάνει δεν έχω πρόβλημα! Όταν όμως αυτή η εικόνα προβάλετε ως πρότυπο και προωθείτε από τα media σαν κάτι φυσικό και όσοι έχουν αντίθετη άποψη να θεωρούνται ομοφοβικοί και ρατσιστές τότε για εμένα το μήνυμα αυτό ξεπερνάει τα όρια! Σε μια εποχή όπου τα πρότυπα που προωθούνται θίγουν πολλές λεπτές πτυχές σε ένα τέτοιο ζήτημα όπως η ομοφυλοφιλία τότε δεν μπορώ να δεχτώ ως φυσιολογικό και θεμιτό το θέαμα αυτό!

Το να βλέπεις γυναίκα με μούσι είναι σαν να βλέπεις άντρα με μπαλκόνια! Αποκρουστικό και αφύσικο! Αυτό είναι το λάθος του ανθρώπου ανά τους αιώνες πως προσπαθεί να παροποιήση την φύση βιάζοντας κάθε φυσικό νόμο και κάθε φυσική λογική! Δεν είναι δυνατόν στα μικρά παιδιά να προβάλετε σαν πρότυπο κάτι που δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα της ανθρώπινης φύσης και ξεπερνάει τα όρια του "μηνύματος" κατά της ομοφυλοφιλίας! Τώρα σχετικά με το παιδί ποιο πάνω που ζητάει μπαν αν η αντίθετη άποψη δεν είναι θεμιτή και απαγορεύται τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανήκω σε αυτό το site! Αν θεωρούμε προκατειλημένος, ρατσιστής και μικράνθρωπος επειδή είμαι κατά της ακρότητας που είχε το μύνημα της κυρίας Κοντσίτα τότε μπανάρετε με να ησυχάσεται από τέτοιους μικράνθρώπους!

Για εμένα η κυρία κοντσίτα είναι αφύσικο σίχαμα και αυτό δεν πρόκειτε να αλλάξει για εμένα! Για το αφύσικο το ανέλυσα παραπάνω και για το σίχαμα είναι μια ακραία έκφραση για την αποκρουστική αυτή εικόνα που περνιέται ως πρότυπο! Ακραία λέξη το σίχαμα ίσως αλλά σε τόσο ακραία μηνύματα δεν θίγουν απλώς ένα λεπτό θέμα όπως αυτό της ομοφυλοφιλίας αλλά υπερβαίνουν τα άκρα έτσι και εγώ θα έχω τις ανάλογες αντιδράσεις! Αν η αντίθετη άποψη πρέπει να τιμωρείτε ας γίνει! Γνώμη δεν προσπαθώ να αλλάξω σε κανέναν!

Αλλά αν δεν έχω το δικαίωμα να εκφράζω και την άποψη μου τότε πολύ απλά δεν ανήκω εδώ! Δεν θέλω να προσβάλω κάποιον, φαίνεστε όλοι καλοί άνθρωποι από όσα διαβάζω αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ανήκω εδώ αν αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα αποχαιρετώ λοιπών και καλή συνέχεια!

More
11 May 2014 23:58 #144517 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Eurovision 2014
Mε καλυψε απολυτα το σχολιο του Μανου.ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.

More
12 May 2014 00:17 #144520 by jimbl

Δημήτρης απλά wrote: Το να κυκλοφορεί με μούσι ας το κάνει δεν έχω πρόβλημα! Όταν όμως αυτή η εικόνα προβάλετε ως πρότυπο και προωθείτε από τα media σαν κάτι φυσικό και όσοι έχουν αντίθετη άποψη να θεωρούνται ομοφοβικοί και ρατσιστές[/δεν μπορώ να δεχτώ ως φυσιολογικό και θεμιτό το θέαμα αυτό! Το να βλέπεις γυναίκα με μούσι είναι σαν να βλέπεις άντρα με μπαλκόνια! Αποκρουστικό και αφύσικο! Αυτό είναι το λάθος του ανθρώπου ανά τους αιώνες πως προσπαθεί να παροποιήση την φύση βιάζοντας κάθε φυσικό νόμο και κάθε φυσική λογική! Δεν είναι δυνατόν στα μικρά παιδιά να προβάλετε σαν πρότυπο κάτι που δεν συμβαδίζει με τα δεδομένα της ανθρώπινης φύσης και ξεπερνάει τα όρια του "μηνύματος" κατά της ομοφυλοφιλίας! Τώρα σχετικά με το παιδί ποιο πάνω που ζητάει μπαν αν η αντίθετη άποψη δεν είναι θεμιτή και απαγορεύται τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανήκω σε αυτό το site! Για εμένα η κυρία κοντσίτα είναι αφύσικο σίχαμα και αυτό δεν πρόκειτε να αλλάξει για εμένα! Για το αφύσικο το ανέλυσα παραπάνω και για το σίχαμα είναι μια ακραία έκφραση για την αποκρουστική αυτή εικόνα που περνιέται ως πρότυπο! Ακραία λέξη το σίχαμα ίσως αλλά σε τόσο ακραία μηνύματα δεν θίγουν απλώς ένα λεπτό θέμα όπως αυτό της ομοφυλοφιλίας αλλά υπερβαίνουν τα άκρα έτσι και εγώ θα έχω τις ανάλογες αντιδράσεις! Αν η αντίθετη άποψη πρέπει να τιμωρείτε ας γίνει! Γνώμη δεν προσπαθώ να αλλάξω σε κανέναν!

Πρωτα πρωτα, εγω δεν ζητησα ποτε ban. Απλως εφιστω την προσοχη σε οσους χρησιμοποιουν εκφρασεις οπως 'κουνιστες' η 'αφυσικο σιχαμα'. Τετοιες εκφρασεις δεν ανηκουν πουθενα, ποσο μαλλον σε ενα φορουμ που το βλεπει κοσμος. Τόνισα τα σημεία της επιχειρηματολογίας σου στο quote και απαντω. Κατ'αρχην σε ποιον κοσμο προβαλλονται ως προτυπα οι γκει και οι τραβεστι απο τα ΜΜΕ; Εγω οταν ανοιξω την τηλεοραση το μεσημερι με τα κουτσομπολιστικα βλεπω παντου straight σελεμπριτι και τσουλες με ψυχολογικα προβληματα που κανουν τα παντα για να γινουν διασημες. Αυτα ειναι επικινδυνα για τα μικρα παιδακια για τα οποια φοβασαι τοσο πολυ. Πουθενα οι ομοφυλοφιλοι, οι LGBT εξαφανισμενοι γενικα. Επισης, αν για σενα καποιος που κρυβει τις προτιμησεις του ειναι καλυτερο προτυπο απο αυτον που μιλαει ανοιχτα, τι να πω. Α επισης ειναι καταπληκτικο πως μπορειτε να μιλατε για παραποιηση της φυσης οταν σας βολευει. Για ενημερωση σου και μονο:
Εναντια στη 'φυση': ειναι τα εξης: Οι τουαλετες στα σπιτια, το χρημα, τα ραμμενα ρουχα, η χορτοφαγια, τα κινητα, το μαγειρεμενο φαγητο, η κτηνοτροφια και βασικα καθε πτυχη του πολιτισμου. Συγγνωμη για το μεγαλο quote. Θα το φτιαξω.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
12 May 2014 00:20 #144521 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Θεωρώ πως η παρουσία της Αυστρίας ήταν αξιοπρεπέστατη σε όλα τα επίπεδα. Επί σκηνής παρουσιάστηκε με τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια που άρμοζε σε έναν καλλιτέχνη που σίγουρα θέλει να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα, αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κέρδιζε αν δεν είχε αυτή τη φωνή, την οποία κατάφερε να αναδείξει επί της ουσίας σε όλη της την κλίμακα διότι βοήθησε και το πολύ καλό τραγούδι τόσο από άποψη μουσικής όσο και στίχου.

Πιστεύω επίσης ότι στο παρελθόν έχουν βρεθεί στη Eurovision πραγματικά πολύ μεγάλα σούργελα, straight, gay και trans, που και χαζομάρες τραγουδούσαν αλλά και καραγκιοζιλίκια έκαναν επί σκηνής. Και στο παρελθόν έχουν παρακολουθήσει και ψηφίσει αυτό το show οι gay όλης της Ευρώπης (whatever) αλλά ποτέ αυτό δεν ήταν αρκετό για πρωτιά.

Και μην ξεχνάμε ότι εδώ και λίγα χρόνια (από τότε που πήγε ο Ρίμπακ με το πανέμορφο "Fairytale") το 50% των ψήφων στη Eurovision και κατά συνέπεια των βαθμών διαμορφώνεται από κριτικές επιτροπές ανά χώρα. Συνεπώς δε μπορείς να στείλεις μια παπαριά (τύπου "Ζίμπεν ζίμπεν άι λουλού", για όσους ξέρουν) και να ελπίζεις ότι θα βγεις ψηλά. Πρέπει να δείξεις και κάτι.

Από εκεί και πέρα, εμείς στείλαμε ένα τραγούδι το οποίο άξιζε μόνο στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα (εκεί που έλεγες ότι πάει για κάτι διαφορετικό, στυλ μουσικής από ταινία ιταλικής μαφίας) και τα υπόλοιπα 2' 40" ήταν ένα πράγμα και μετριοκακό. Για κάνα μπιτσόμπαρο και για videoclip με κοριτσάκια να χορεύουν και να τρίβονται με τα μαγιό. Μέχρι εκεί. Προβλέψιμη η κατρακύλα και σε καλή μας μεριά όσοι το παίξαμε στοίχημα.

Σέβομαι τη διαφορετικότητα σε επίπεδο ανθρωπιστικό - κοινωνικό. Και σεβασμός δε σημαίνει "αρκεί να μην το βλέπω". Και όχι, δε θα ήθελα το παιδί μου να γίνει έτσι, αλλά ούτε και θα το καταπίεζα αν τα βιολογικά του κριτήρια ήταν διαφορετικά.