Κρίμα που δε συμμετέχει η Κύπρος, αλλά όπως είπες κι εσύ Κώστα κατάλαβαν ότι υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα να τους απασχολήσουν αυτή τη στιγμή και σωστά έπραξαν.
Για να πω την αλήθεια, δε μου άρεσε το τραγούδι που κέρδισε χθες. Περισσότερο μου άρεσε αυτό του Mark Angelo με την Josephine, όχι όμως ότι ήταν και αυτό κάτι τρομερό.
Για μένα την παράσταση την έκλεψαν τα δύο ταλεντάκια που τραγούδησαν το Euro Medley. Φωνάρες και τρελά ταλέντα, πραγματικά μπράβο τους! Χίλιες φορές καλύτερα θα ήταν να στείλουν αυτά τα δύο παιδιά με ένα ωραίο τραγούδι, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να διαφημίσουμε τις δισκογραφικές και να πάνε γνωστά ονόματα...
Κάτι που παρατήρησα ήταν ότι ο ήχος σε όλη την παρουσίαση ήταν χάλια. Το είδα από ψηφιακή συχνότητα και πάλι η ποιότητα ήταν μέτρια. Το πιο σπαστικό όμως ήταν ότι η μουσική ήταν πολύ ψηλά με αποτέλεσμα οι φωνές των καλλιτεχνών να ακούγονται... με το ζόρι. Ειδικά στο Rise Up ο RiskyKidd δεν ακουγόταν σχεδόν καθόλου σε κάποια σημεία.
Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στα παιδιά, ας το απολαύσουν.
ΥΓ: Από το βίντεο που έδειξαν πάντως για τις συμμετοχές των υπόλοιπων χωρών (όσες ανακοίνωσαν τα τραγούδια τους), μόνο του Ηνωμένου Βασιλείου μου άρεσε κάπως και της Εσθονίας. Τα υπόλοιπα ήταν... Eurovision