Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

One Piece! (Καπετάνιος Ντρέηκ)

More
05 Aug 2011 12:25 #97111 by eliminator

IloveGames wrote: Ε αυτός με το μπαούλο κρατάει 2-3 το πολύ επεισόδια. Τέτοια fillers είναι αναγκαία για μια σειρά 500+ επεισοδίων ;) Και αυτά τα επεισόδια με τον Kuro δεν κρατάνε πολύ, 5-6 αν θυμάμαι καλά. Αλλά είναι κανονικά. Είναι η περίοδος που μαζεύει συντρόφους... μέχρι το 50 περίπου (δεν θυμάμαι ακριβώς). Προσωπικά μου άρεσαν.

Δηλαδή μέχρι το 50 κάπου μαζεύει πλήρωμα; γατί τώρα 4 άτομα είναι ακόμα.

Σε ποιο επεισόδιο είσαι;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2011 12:56 #97117 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μέχρι τα 50 περίπου μαζεύει τα πρώτα άτομα. Μετά κατά την διάρκεια των επεισοδίων μαζεύει και άλλους λίγους. Εγώ είμαι στο 494 :P

More
05 Aug 2011 13:06 #97120 by eliminator
ΟΚ για να μαζεύει πλήρωμα συνεχίζεται η δράση :)

Πως είναι μέχρι εκεί; Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τα πρώτα επεισόδια;

More
05 Aug 2011 13:14 #97123 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Έχει αλλάξει λίγο το σχέδιο, επίσης έχουν βγει HD επεισόδια. Η σειρά σαν ιστορία, plot που λένε οι Αμερικανοί, συνεχίζει χωρίς να κουράζει. Σε αντίθεση με άλλα anime, εδώ ο πρωταγωνιστής δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη δυνατότερος. Εμένα μου αρέσει πολύ. Τώρα απο τα πρώτα επεισόδια τι να πω, έχει μαζέψει και άλλους και είναι ακριβώς στην μέση της διαδρομής για τον θησαυρό, θα μπουν στην Κόκκινη Γραμμή που είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από την Μαύρη Γραμμή. Επίσης η σειρά έχει δείξει πολλούς δυνατούς, απο τους "καλούς" τώρα πιο δυνατός είναι ο Shanks κατά την γνώμη μου και μάλλον έτσι είναι και αντικειμενικά.

More
05 Aug 2011 13:21 #97124 by eliminator
Μέχρι εκεί που έχεις δει τον έχει πάρει τον θυσαυρό One Piece;

More
05 Aug 2011 13:31 #97129 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Όχι!!! Είναι στα μισά ακριβώς της διαδρομής. Δεν έχει αξία το τέλος αλλά το ταξίδι ;)

Ο Luffy δεν νοιάζεται τόσο για τον θησαυρό όσο για την περιπέτεια ως εκεί και φυσικά τους συντρόφους του.

More
05 Aug 2011 13:39 #97132 by eliminator
Λένε ότι θα συνεχιστεί πολλά χρόνια ακόμα, φαντάσου σε ποιο επεισόδιο θα πάρει τελικά τον θυσαυρό ή αν θα τον πάρει. Θα έχουμε βγει από το χρέος μέχρι τότε και θα'χουμε γίνει οι πιο ξακουστοί.

More
28 Oct 2011 17:01 #100802 by SAITMAN
Το One Piece είναι ένα anime που όπωσ πάει θα λέω στη γυναίκα όταν παντρευτώ <<Πήγαινε κημίσου γιατί βγήκε το καινούριο επισόδειο.>> . Ο Eiichiro Odda (δημηουργός) βγήκε μετά το το Battle of Marineford βγήκε και είπε ότι το one piece τώρα βρίσκεται στη ΜΕΣΗ!!!! Μιλάμε το anime έχει αρχήσει να προβάλεται από το 1999....
ONE PIECE RULES!!!

More
11 Jun 2013 22:44 #125747 by FetaMeSousami
One Piece το καλύτερο ongoing anime όλων των εποχών!!!

More
11 Jun 2013 23:16 #125757 by Χριστιάνα Θάνου
Το One Piece ήταν το αγαπημένο μου anime αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω δει πολύ λίγα.