Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

One Piece! (Καπετάνιος Ντρέηκ)

More
24 Oct 2010 17:07 #82449 by VEGA
@thereaper :Θελει αρκετα χρονια ακομα για να τελιωσει.μην σου πω πως ειναι στα μισα ακομα.Δεν νομιζω να κατανταει κουραστικο.Η ιστορια εξελισεται πολυ καλα,χωρις να σε κανει να βαρεθεις.οσο πιο πολυ προχωραει τοσο πιο καλο γινεται :P :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2010 17:34 #82461 by panosbob
Ναι το ανιμε μετραει 10 χρονια+. Ο δημιουργος ηταν νιος και γερασε.
Αλλα αφου εχει τετοια επιτυχια μετα απο τοσα χρονια σημαινει οτι αξιζει να το δεις :)

More
28 Oct 2010 13:53 #82766 by Aνέστης Αδαμίδης
Φσσσσσσστ, Μπόινκγ!!

[youtube:3h8phj90]
[/youtube:3h8phj90]

Ανατρίχιασα.

More
28 Oct 2010 13:56 #82767 by Νίκος Καραχάλιος
One piece kai naruto ειναι τα top anime...Το bleach ειναι μια παπαριτσα και μιση...Τελειωσε κιολας..

More
20 Apr 2011 16:20 #92302 by Redsoul
To one piece ειναι το αγαπημενο μου anime και γενικως απο τις αγαπημενες μου σειρες.Απο τα Χριστουγεννα αρχισα ξανα να το βλεπω μεσα απο το watchop.com

Εχω κολλησει λέμε!!!!

More
22 Jul 2011 18:36 #96466 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Συνεχίζει καταπληκτικά, όποιος βλέπει τώρα πρέπει να καταλαβαίνει ότι μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα anime ever.

More
05 Aug 2011 00:10 #97100 by eliminator
Το άρχισα, είμαι στο επεισόδιο 19 και οφείλω να πω πως είναι τέλειο μέχρι στιγμής, δεν το περίμενα να με κρατάει με τέτοια αγωνία από την αρχή.

More
05 Aug 2011 00:22 #97102 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Στο 19 του One Piece? Έχεις ένα τεράστιο ταξίδι μπροστά σου... Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που ίσως βαρεθείς, μην το παρατήσεις απλά κοίτα λιγότερο και σίγουρα θα σου ξανακεντρίσει το ενδιαφέρον. Πάντως όλα εκείνα τα επεισόδια πριν πάνε στην Μεγάλη Γραμμή είναι καταπληκτικά, δεν παίζει να βαρεθείς παρά μόνο σε ένα συγκεκριμένο filler πριν φύγουν εντελώς. Έχει κάτι fillers ενδιάμεσα η σειρά αλλά είναι μικρά και καλά τα περισσότερα. Όχι σαν του Naruto. Μην τα αποφύγεις.
Καλή συνέχεια ;)

More
05 Aug 2011 00:59 #97104 by eliminator
Για την ακρίβεια είμαι εκεί που πάνε "και καλά" σε ένα τρομακτικό νησί και συναντάνε έναν που είναι σφυνωμένος μέσα σε ένα μπαούλο... εκεί είμαι, και για να καταλάβεις καλύτερα το αμέσως επόμενο επεισόδιο από αυτό που ο Luffy πολεμάει με τον Captain Kuro. Μέχρι εκεί με κρατάει πες μου μόνο την "τρύπα" των επεισοδείων που θα με κουράσουν όχι για να τα αποφύγω αλλά για να είμαι προετιμασμένος.

More
05 Aug 2011 10:37 #97109 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ε αυτός με το μπαούλο κρατάει 2-3 το πολύ επεισόδια. Τέτοια fillers είναι αναγκαία για μια σειρά 500+ επεισοδίων ;) Και αυτά τα επεισόδια με τον Kuro δεν κρατάνε πολύ, 5-6 αν θυμάμαι καλά. Αλλά είναι κανονικά. Είναι η περίοδος που μαζεύει συντρόφους... μέχρι το 50 περίπου (δεν θυμάμαι ακριβώς). Προσωπικά μου άρεσαν.