Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Γενική Συζήτηση

More
23 Jul 2011 13:08 #96496 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παιδια σας ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη! Οντως ηδη παιζει το κομματι στον Music και ολοενα θα το ακουτε σε ολους τους μεγαλους Dance, Pop σταθμους της χωρας! Συντομα θα κανουμε και Live εμφανισεις οπου θα σας περιμενουμε με πολυ μεγαλη χαρα!!

P.S.
Ζητω η μυτη! Χαχα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2011 13:31 #96499 by eliminator

Freak wrote: Παιδια σας ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη! Οντως ηδη παιζει το κομματι στον Music και ολοενα θα το ακουτε σε ολους τους μεγαλους Dance, Pop σταθμους της χωρας! Συντομα θα κανουμε και Live εμφανισεις οπου θα σας περιμενουμε με πολυ μεγαλη χαρα!!

P.S.
Ζητω η μυτη! Χαχα!

Μάλλον θα κάνει μεγάλη επιτυχία για να το ακούμε απο τώρα στο ράδιο καλή επιτυχία ότι και αν κάνετε.

P.S
Κόψτο ρε Κουτσουμπούς, του τα κάναμε τσουρέκια του ανθρώπου.

More
23 Jul 2011 13:52 #96503 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

More
23 Jul 2011 13:57 #96505 by eliminator
Άκυρο αλλά τώρα το θυμήθηκα. Τι σε έκανε η Μυρτώ στο NBA τις προάλλες, σου έμαθε μασκετάκι ή μου φάνηκε; Βέβαια τη δίδαξες λίγο kinect αλλά ποιος νοιάζεται.

More
22 Sep 2011 15:35 #98715 by Μάνος Γρυπάρης
Τα λόγια είναι περιττά για τον rapper της επόμενης γενιάς.

[youtube:3lwv004f]
[/youtube:3lwv004f]

[youtube:3lwv004f]
[/youtube:3lwv004f]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Sep 2011 17:39 #98717 by eliminator
Αν αυτός είναι rapper εγώ είμαι ο Άρης Βελουχιώτης.

More
07 Nov 2011 16:16 #101124 by Tasos Georgos
Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Το χόρεψε ο Neymar,
στη συνέχεια ο CR7 μετά το γκολ του με τη Malaga
και μετά εγώ στο Ερασιτεχνικό....

Δείτε το είναι κορυφαίο...

More
07 Nov 2011 16:33 #101128 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
[youtube:2occd1j2]
[/youtube:2occd1j2]

PC user forever !!!

More
06 Dec 2011 18:45 #102521 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Pitbull
Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο Pitbull και πως αποφάσισε να βγάλει το όνομα? Δείτε την συνέντευξη:
[youtube:2dzrkqfl]
[/youtube:2dzrkqfl]

Πλήρες όνομα του Pitbull: Armando Christian Pérez

O Pitbull γεννήθηκε από Κουβανούς γονείς το 1981 στην Αμερική. Είναι μόλις 30 και ασχολείται με τη μουσική εδώ και 10 χρόνια.

Ο πατέρας του ήταν έμπορος ναρκωτικών (!) και γι' αυτό το λόγο στα 16 του η μητέρα του τον πέταξε έξω από το σπίτι. Ακολούθως, ο Pitbull αποφοίτησε από το Λύκειο στο Coral Park του Miami και για καλή μας τύχη αποφάσισε να ασχοληθεί με την rap.

[youtube:2dzrkqfl]
[/youtube:2dzrkqfl]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Feb 2012 15:52 #105110 by Άγγελος Φασούλης

Δείτε το video clip.

Η ελληνική underground hip-hop σκηνή τάσσεται κι αυτή ενάντια σε ACTA, SOPA και PIPA, νομοσχέδια τα οποία προσπαθούν να επιβάλουν οι κυβερνήσεις ώστε να ελέγχουν την ελεύθερη πρόσβαση στο Internet. Στην Ελλάδα το ACTA έχει ήδη υπογραφεί απ' την ελληνική κυβέρνηση κι αναμένεται να επικυρωθεί απ' το ευρωκοινοβούλιο αυτό το καλοκαίρι για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, με εξαίρεση την Κύπρο, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Εσθονία και την Σλοβακία.

To παρακάτω rap κομμάτι κυκλοφόρησε μόλις προχθες, δείχνει δυνατό και ήδη παίζεται πολύ στο Facebook. Στο video clip συμμετέχουν οι NEON, Serious Smile, Φιλοκτήτης, MC Yinka, Sifu VERSUS, Tiny Jackal, Μελωδός, Obnoksious Kas, Disastah of SMA και iCY. Δείτε το.

[youtube:2uzm5ayh]
[/youtube:2uzm5ayh]

Το mp3 είναι διαθέσιμο για δωρεάν download μέσω Mediafire , ενώ για την ελληνική hip-hop σελίδα κατά του ACTA, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ .

Όπως λέει και η περιγραφή του βίντεο στο τέλος της, όσοι θέλετε να υπογράψετε το online petition κατά του ACTA, κάντε κλικ εδώ .

Μάνος Γρυπάρης