Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Γενική Συζήτηση

More
31 Mar 2010 04:53 #69961 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nemamiah wrote: Ο κοσμος το εχει τουμπανο, και ο Φιρφιρικι κρυφο καμαρι....

Οταν λεμε οτι οι ωραιοι διασημοι (εξαιρουνται οι αθλητες) ειναι λουγκρες, οι γκομενες μας λενε οτι τους ζηλευουμε. Αλλα και λουκριτιες να μην ειναι, ολο και καποιος θα τους τον εχει ακουμπησει...

Εγω προτεινω να ανοιξουμε thread για το ποιος διασημος ειναι straight.

Καλή η ιδέα σου!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2010 09:32 #69963 by Fevos Verganelakis
Ρε συς, οι διασιμοι ειναι μονο η αρχη. Τωρα κοιταμε στον δρομο και λεμε: "ΑΑΑΑΑΑΑ, κοιτα! αυτος, ειναι ΓΚΕΙ!!!"
Σε μερικα χρονακια θα κοιταμε στον δρομο και θα λεμε: "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, κοιτα! αυτος, ειναι ΑΝΤΡΑΣ!!!"
:mrgreen:

More
31 Mar 2010 11:42 #69969 by Γιωργος Βλαχος
ε οχι ρε παιδια δν το πιστευω!!!!!καλα αυτος εκανε μπαμ απο μακρια!!!εκραζε η κοπελα!!!!!

More
31 Mar 2010 14:22 #69979 by Alex
Θα περπατάμε και θα λέμε "ααα αυτός είναι άντρας" και "ααα αυτή δεν είναι ...τάνα"...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 Apr 2010 19:58 #70078 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
The Offspring: Νέα αρχή ή αποκαρδιωτικό τέλος;

Η μπάντα πο ολοι αγαπαμε ετοιμαζει καινουργιο album, αλλα δειχνει παραλληλα σημαδια κοπωσης των τελευταιο καιρο. Πρεπει να αποδειξει κατα ποσο μπορει ακομα να προσφερει την πρωτοτυπια για την οποια εγινε γνωστη. Διαβαστε με κλικ στον τιτλο αρθρου.

More
08 Apr 2010 02:03 #70466 by elenroum
Ο Ρίκι αδελφή?
Όχι ρε παιδιά... μη τον ακούτε... δεν ξέρει τι λέει (και τι κάνει)!
Καίρο είχα να τον ακούσω πάντως... και τώρα που είπε στα γεράματα ότι του αρέσουν άλλα φρούτα τον ξανακουσα... ύποπτο.

More
13 Apr 2010 01:03 #70665 by olgaliki
Δεν του φαινόταν ότι είναι γκέι! Αλλά είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί, θα κάνει δυναμικό comeback ως γκέι! :rolleyes:

More
01 May 2010 03:13 #71481 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Όταν οι γυναίκες πήραν τα ηνία του Modern Rock!

Τα συγκροτηματα με γυναικες στη φωνη τον τελευταιο καιρο λυνουν και δενουν στη Ροκ! Δειτε αναλυτικα ολες τις επιτυχιες και το σκεπτικο πισω απο της γλυκιες φωνες και παρουσιες!

[img

More
29 Jun 2010 17:00 #74642 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχετε όλοι δει την καινούρια διαφήμηση του γάλακτος milko με τους GT. Εγώ την έχω δει αρκετές φορές και έτυχε να παρατηρήσω μια στιγμή.....μάλλον περίεργη.

[youtube:37p3yyhl]
[/youtube:37p3yyhl]

Προσέξτε ότι από το δευτερόλεπτο 20, όπου εμφανίζονται ο Βουρλιώτης και το Νέβμα, πίσω τους στέκεται ο DJ. Θα μου πείτε ποιο είναι το περίεργο; Μα φυσικά το ότι στέκεται! Σχεδόν έχει τα χέρια του στις τσέπες! Δεν του είπε κανείς ότι κάνει διαφήμηση και θα πρέπει να παριστάνει ότι παίζει με το πάνελ; Αντίθετα, δεν έκανε απολύτως τίποτα, προδίνοντας έτσι το playback(όχι ότι δεν θα ήταν playback ακόμη κι αν χτυπιόταν ο DJ). Αλλά, ρε φίλε, διαφήμηση κάνεις, δεν σου έδωσαν οδηγίες για το πως να στέκεσαι και τι να παριστάνεις ότι κάνεις; Έτσι όπως το βλέπω εγώ, τρεις εκδοχές υπάρχουν: είτε δεν τον ενημέρωσαν καταλλήλως, όπως ανέφερα, είτε τον ενημέρωσαν και δεν κατάλαβε τ του είπαν, είτε ο σκηνοθέτης δεν ήξερε να κάνει καλά τη δουλειά του. Διαλιέχτεϊ!

Αλήθεια, το παρατήρησε κανείς από εσάς;

More
29 Jun 2010 17:29 #74646 by thanasis
Τι λεει ρε α0χα0χ0αχ0αχ0α καλα που το ειδες?Εγω ουτε καν το ειχα προσεξει.Βασικα ελεοςς,μια δουλεια του ειπαν να κανει και αυτη... :mrgreen: