Λοιπόν, το μείζον τρίλλημα των ημερών, που έχει συγκλονίσει τους απανταχού της Γης -και όχι μόνο- Έλληνες, είναι το εξής:
Dantis Chris, Sarbel (σκέτος) ή Tamta Goduadze?
Προσωπικά, έχω ακούσει δύο εκ των τριών τραγουδιών, που πρόκειται να μας εκπροσωπήσουν (αδόκιμος όρος, αλλά οκ) στο μεγάλο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Του Chris και του σκέτου.
Της άλλης της φωνάρας, δεν το άκουσα, όμως άκουσα ότι είναι μπαλάντα, οπότε το απορρίπτω με τη μία.
Μα, είμαστε κι εμείς -έστω, αυτοί που διαλέγουν τα τραγούδια- τενεκέδες.
Το καλύτερό μας όπλο, την Tamta, το καταστρέφουμε με το να του δίνουμε μπαλάντα? Αν είναι δυνατόν, θα πέσει φωτιά να μας κάψει -για πολλούς και διαφόρους λόγους, βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Πώς τώρα, κύριοι -άντε, και κυρίες-, θα βγει η εν λόγω δεσποινίς με κοντό-ημιδιάφανο άσπρο -κατά προτίμηση- σορτσάκι, να ψάλει?
Κομμάτια μας έκαναν πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι καρεκλοκένταυροι-κονδυλοφόροι, στα Αθηναϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων.
Κάνω την καρδιά μου πέτρα (θα πάρει λίγο χρόνο) και συνεχίζω:
Dantis, τραγικός? Πού πα, ρε Danti? Ποια καλοδομημένη αλλοδαπή, που θα δει τον Dantis στη Γιουροβίζιον, θα πέσει με τα μούτρα ...στα Ες-Εμ-Ες?
Άσ' το το τραγούδι. Αυτό σου έλλειπε, μάστορα, να 'σουν και Μαντόνα κιόλας...
Απ' την άλλη, ο σκέτος, είναι ένα μέτριο τραγούδι, που σου εξασφαλίζει μια θέση κάπου στη μέση. Άντε, επειδή είμαι καλός, μέσα στη δεκάδα.
Τηρουμένων των αναλογιών, η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Βάλτε τώρα στο βίντεο το δελτίο ειδήσεων του Σταρ, που ξέρω ότι το γράφετε σε κασσέτα, γιατί είστε στη δουλειά, για να το ξαναδείτε.
Εν ανάγκη, ανοίξτε και Εσπρέσσο.
Υ.Γ. Προσωπική επιλογή: Χριστίνα Κολέτσα - Κλάψε. Άσμα.