Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision

More
19 Feb 2007 20:15 #27459 by penny
Replied by penny on topic Eurovision

i-VTec\ wrote: Μην ξανακούσω τπτ για Χατζηγιάννη οκ?Είμαι και mod,ενα ban σας έχω... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2007 21:33 #27475 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic Eurovision
Λοιπόν, το μείζον τρίλλημα των ημερών, που έχει συγκλονίσει τους απανταχού της Γης -και όχι μόνο- Έλληνες, είναι το εξής:
Dantis Chris, Sarbel (σκέτος) ή Tamta Goduadze?

Προσωπικά, έχω ακούσει δύο εκ των τριών τραγουδιών, που πρόκειται να μας εκπροσωπήσουν (αδόκιμος όρος, αλλά οκ) στο μεγάλο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Του Chris και του σκέτου.
Της άλλης της φωνάρας, δεν το άκουσα, όμως άκουσα ότι είναι μπαλάντα, οπότε το απορρίπτω με τη μία.
Μα, είμαστε κι εμείς -έστω, αυτοί που διαλέγουν τα τραγούδια- τενεκέδες.
Το καλύτερό μας όπλο, την Tamta, το καταστρέφουμε με το να του δίνουμε μπαλάντα? Αν είναι δυνατόν, θα πέσει φωτιά να μας κάψει -για πολλούς και διαφόρους λόγους, βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Πώς τώρα, κύριοι -άντε, και κυρίες-, θα βγει η εν λόγω δεσποινίς με κοντό-ημιδιάφανο άσπρο -κατά προτίμηση- σορτσάκι, να ψάλει?
Κομμάτια μας έκαναν πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι καρεκλοκένταυροι-κονδυλοφόροι, στα Αθηναϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Κάνω την καρδιά μου πέτρα (θα πάρει λίγο χρόνο) και συνεχίζω:
Dantis, τραγικός? Πού πα, ρε Danti? Ποια καλοδομημένη αλλοδαπή, που θα δει τον Dantis στη Γιουροβίζιον, θα πέσει με τα μούτρα ...στα Ες-Εμ-Ες?
Άσ' το το τραγούδι. Αυτό σου έλλειπε, μάστορα, να 'σουν και Μαντόνα κιόλας...

Απ' την άλλη, ο σκέτος, είναι ένα μέτριο τραγούδι, που σου εξασφαλίζει μια θέση κάπου στη μέση. Άντε, επειδή είμαι καλός, μέσα στη δεκάδα.
Τηρουμένων των αναλογιών, η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Βάλτε τώρα στο βίντεο το δελτίο ειδήσεων του Σταρ, που ξέρω ότι το γράφετε σε κασσέτα, γιατί είστε στη δουλειά, για να το ξαναδείτε.
Εν ανάγκη, ανοίξτε και Εσπρέσσο.

Υ.Γ. Προσωπική επιλογή: Χριστίνα Κολέτσα - Κλάψε. Άσμα.

More
20 Feb 2007 00:12 #27486 by Anna R
Replied by Anna R on topic Eurovision
Εγω πάλι θα πω οτι αφου δεν στείλαμε απευθείας την Εφαρα την Θωδη - που παρεπιπτόντως έχει αρχίσει να φτάνει η χάρη της μέχρι και την Κινα (οπως μας ενημερώνει και το έγκυρο και έγκριτο δελτιο του Star) - ας στείλουμε τον Χρηστάκη τον Dantis τουλάχιστον να σκάσει λίγο το χειλάκι μας εκείνη την νύχτα (γιατί δεν μπορεί μια φιγούρα για το καλό θα την κάνει, δεν θα την κάνει?

More
20 Feb 2007 13:24 #27503 by Esperos
Replied by Esperos on topic Eurovision
εδώ παίχτηκε μαλακία.. ας το σβήσει κάποιος.. panagiotis!

More
20 Feb 2007 13:35 #27506 by Πανος Π
Replied by Πανος Π on topic Eurovision
Δάντης παιδιά! Εκτός ότι είναι ήδη γνωστός και τον θυμούνται σίγουρα από το

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
20 Feb 2007 14:26 #27516 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Eurovision

i-VTec\ wrote: Μην ξανακούσω τπτ για Χατζηγιάννη οκ?Είμαι και mod,ενα ban σας έχω... :P

More
20 Feb 2007 18:43 #27563 by nm
Replied by nm on topic Eurovision
Kai ego Danti psifizo. Stous tiflous epikratei o monofthalmos! Tis Tamta einai kalo alla re paidia oi stixoi einai toso aploi oso to 1o mathima agglikon!!! Gia na min po oti einai fason me ena tou idiou dimiourgou me to opoio pige i elina konstantinidou prin apo kamia dekaria xronia! Eipame na antigrafeis tous allous alla oxi kai ton eauto sou dike mou!!! :shock:
Tou Sabrel tou Sarder den ksero pos ton lene einai axtarmas me poli latin kai ligo

More
21 Feb 2007 00:23 #27614 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic Eurovision
Συνεχίστε να υποστηρίζετε -και μεθαύριο να ψηφίζετε- εσείς το Dantis και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα...

Α, ρε Πολύδωρα...

More
01 Mar 2007 01:54 #28217 by Kostas Sotiropoulos
Replied by Kostas Sotiropoulos on topic Eurovision
Η κλήρωση έβγαλε Σαρμπέλ και "Γειά σου Μαρία"! Πώς σας φάνηκε η ετυμηγορία του κόσμου;

Το τραγούδι του Δάντη ήταν φρικτό, πάλι καλά που δε βγάλανε αυτό!

Του Σαρμπέλ ήταν έτσι κι έτσι, υπερβολικά χαρούμενο και εφηβικό, λες και απευθύνεται σε ακροατήριο από κοριτσάκια του δημοτικού! :roll:

Της Τάμτα ήταν το καλύτερο πιστεύω και μου έκανε κλικ, δυστυχώς όχι και στους περισσότερους σνιφ...  :?

More
01 Mar 2007 02:09 #28220 by Lora
Replied by Lora on topic Eurovision
ANTΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΣΑΡΜΠΕΛ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!