Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Smackdown vs Raw 2011

More
23 Aug 2010 16:00 #77103 by thanasis
WWE SvR 2011 για αλλη μια χρονια ερχετε πιο ανανεομενο.Ειναι το δωδεκατο που βγαινει απο αυτη τη σειρα.Θα κυκλοφορησει για PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Wii και Xbox 360 στις 26 οκτωβριου 2010 \:D/
Δειτε και το σχετικο trailer:
[youtube:2sg4db5q]
[/youtube:2sg4db5q]
Oι κυριες αλλαγες απο το wwe svsr 2010 ειναι:
-Θα μπορειται να κανετε customize στον χαρακτηρα σας πιο ευκολα αλλα και με πιο πολλα εργαλεια.
-Αυτη τη φορα θα εχει πιο πολλους superstars,divas αλλα και παλιους οι οποιοι εχουν φυγει απο το WWE.
-Τα γραφικα θα ειναι αρκετα εξελιγμενα με μια νεα μηχανη για να ειναι σαν να βλεπετε πραγματικο αγωνα live.Αυτα προς το παρον και πολλα πολλα αλα συντομα....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Nov 2010 01:54 #83677 by Κώστας Λεοντιάδης
Διαβάστε το review του gameworld.gr κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο...

www.gameworld.gr/reviews/2/801-W ... s_raw_2011

More
08 Nov 2010 11:03 #83685 by rafor
Replied by rafor on topic Smackdown vs Raw 2011
Το παιχνιδι ηρθε σημερα για wii και ειναι αρκετα καλο.Δυστυχως δεν υπαρχει καποιο guide με τα κουμπια για τις κινησεις.Εαν το εχει καποιος και ξερει, ας μου πει :D

More
08 Nov 2010 12:39 #83692 by thanasis
Replied by thanasis on topic Smackdown vs Raw 2011
Bασικα εγω δεν το εχω παρει ακομα και δεν ξερω αν θα το παρω φετος...Ειμαι σε σκεψεις ακομα...Αποτι εχω ακουσει ομως ειπαν πως ειναι καλυτερο απο περσυ... :-k

More
08 Nov 2010 12:41 #83694 by rafor
Οντως!Ειδικα το μενου ειναι παρα πολυ καλο και εχει και πολλα καινουργια modes φετος.Εαν θες, καλυτερο ειναι να το νοικιασεις για οσο θες απο καποιο dvdαδικο και αμα σου αρεσει , πας και αγοραζεις!Βεβαια σε καποιο σημειο κατανταει βαρετο, οποτε εαν θες να κανεις μια καλη αγορα, διαλεξε κατι αλλο.

More
08 Nov 2010 12:44 #83696 by thanasis
Replied by thanasis on topic Smackdown vs Raw 2011
Βασικα θα το νικιασω σιγουρα αλλα πριν το νοικιασω να σε ρωτησω εσυ που το πηρες.Εχει κανα story mode ή κατι τετοιο φετος γιατι με αυτα καιγομαι πιο πολυ.Γιατι αμα παιζεις ολο αγωνες το βαριεσαι μετα.Οπιος μπορει ας απαντησει.

More
08 Nov 2010 13:28 #83698 by antonis 21
Replied by antonis 21 on topic Smackdown vs Raw 2011
ενας λογος για να το πατετε ειναι οτι το ξυλο που ριχνουν οι χαρακτηρες στο παιχνιδι ειναι πιο αληθινο απο απο το ξυλο που πεφτει στην πραγματικοτητα :mrgreen: ](*,)

More
08 Nov 2010 14:34 #83713 by zouzou22
Replied by zouzou22 on topic Smackdown vs Raw 2011
λεω να το παρω και εγω για τον φιλο μου φαινεται πολυ καλο

More
08 Nov 2010 17:50 #83736 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ το έχω κάψει από την πρώτη μέρα που βγήκε. Και σε όποιον άρεσε το περσινό σίγουρα θα λατρέψει το φετινό.

8@no$ wrote: .Εχει κανα story mode ή κατι τετοιο φετος γιατι με αυτα καιγομαι πιο πολυ.Γιατι αμα παιζεις ολο αγωνες το βαριεσαι μετα.Οπιος μπορει ας απαντησει.

Ναι, υπάρχει όπως και πέρσι το Road to Wrestlemania.

More
08 Nov 2010 19:55 #83751 by rafor
Οτι ειπε ο draginfable.Επισης τα καινουργια modes μπορεις να μαθεις ποια ειναι απο το link με το review που εχει ποσταρει ο φιλος Leo!Τα γραφικα παντως ειναι τα ιδια.Οσο για το Road To Wrestlemania, ειναι για εμενα ολα τα λεφτα!