Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Smackdown vs Raw 2011

More
15 Nov 2010 22:05 #84219 by rafor
Replied by rafor on topic Smackdown vs Raw 2011
Συγγνωμη, που κανω 2ο συνεχομενο post, αλλα εχω μια απορια και αλλιως δεν θα την δουν οσοι εχουν ηδη παρακουλουθησει το θεμα....Στην εκδοση για το wii, υπαρχει online mode?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 15:32 #84497 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Ελπίζω το επόμενο παιχνίδι της σειράς να βελτιωθεί πολύ και όχι σαν το φετινό.

More
20 Nov 2010 19:52 #84548 by rafor
Ποση βελτιωση να εχει ενα παιχνιδι παλης?Περα απο τα γραφικα και τις κινησεις, δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορει να ανεβασει το παιχνιδι.Επισης το παιχνιδι ειναι για casual gamers και οχι για τους πιο εξεζητημενους.

More
26 Nov 2010 20:02 #84937 by Κώστας Λεοντιάδης
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό, και σίγουρα οι φανατικοί της σειράς θα βρουν τις αρκετές προσθήκες παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Τώρα, ναι, σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι κάπως πίσω, αλλά ελπίζω του χρόνου να δούμε πολλά από τα λάθη να διορθώνονται, ώστε να γίνει ένα πραγματικά ανταγωνιστικό παιχνίδι για όλους τους λάτρες των παιχνιδιών πάλης.

More
26 Nov 2010 20:11 #84939 by rafor
Εγω το μονο παραπονο που εχω απο το game ειναι οτι σε καποιες στιγμες, οι καμερες ειναι τελειως αλλου...Αλλα απο εκει και περα δεν εχω εντωπισει καποιο θεμα με το παιχνιδι το οποιο να με εμποδιζει να το ευχαριστηθω!

More
29 Nov 2010 12:56 #85077 by Κώστας Λεοντιάδης

rafor wrote: Συγγνωμη, που κανω 2ο συνεχομενο post, αλλα εχω μια απορια και αλλιως δεν θα την δουν οσοι εχουν ηδη παρακουλουθησει το θεμα....Στην εκδοση για το wii, υπαρχει online mode?

Ναι, υπάρχει online mode στην wii έκδοση, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι "lag free"...