Μυστηριώδης παίκτης κέρδισε τουρνουά του Street Fighter V και δώρισε την αμοιβή
Βγήκε πρώτος με 100% win rate.
Ένας ανώνυμος διαγωνιζόμενος ήρθε από το πουθενά και κέρδισε το δημοφιλές τουρνουά του Street Fighter V πριν λίγες ημέρες.
Το Night Fights είναι ένα εβδομαδιαίο τουρνουά που διεξάγεται κάθε Τετάρτη και προηγουμένως γινόταν στην νότια Καλιφόρνια, ωστόσο όμως λόγω του COVID-19 πλέον γίνεται διαδικτυακά. Κάθε εβδομάδα το Night Fights καταφέρνει να συγκεντρώσει αρκετούς δυνατούς παίκτες, όμως αυτή την φορά κανένας δεν ήταν πιο δυνατός από την μυστηριώδη παίκτη SFVRyuPlayerLol.
Ο SFVRyuPlayerLol κατάφερε να νικήσει όλους τους αντιπάλους του,
κερδίζοντας έξι αγώνες στην σειρά
και στον τελικό έκανε σκορ 3-0. Στην πρώτη θέση ο νικητής κερδίζει κάτι λιγότερο από 100 δολάρια, όμως όταν ήρθε η ώρα ο SFVRyuPlayerLol να λάβει την αμοιβή του αρνήθηκε και έγραψε στο Discord: “Κάντε δωρεά τα δικά μου (χρήματα) στους άστεγους.”
Τότε ο εκφωνητής τον ρώτησε αν είναι σίγουρος για την απόφασή του και ο SFVRyuPlayerLol απάντησε: “Ναι, απλά δώστε τα σε κάποιον άστεγο ή όποιον τα χρειάζεται.”
Πολλοί υπέθεσαν ότι ο SFVRyuPlayerLol είναι ο διοργανωτής του Night Fights, Alex Valle, μιας και είναι ένας θρυλικός παίκτης που παίζει αποκλειστικά Ryu και
in-game
φοράει συνέχεια την ίδια αμφίεση, ίδια και με αυτή του SFVRyuPlayerLol. Ο ίδιος αρνήθηκε και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Ειδικότερα, ο Valle δήλωσε τα εξής: “Το μόνο που ξέρω είναι ότι εμφανίστηκε ένας μυστηριώδης Ryu τους έκανε όλους σκόνη και μου είπε να κάνω δωρεά με το έπαθλό του.”