Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Arcade Fighting Sticks: Προτάσεις

More
08 Jul 2014 17:55 - 16 Feb 2016 20:37 #146453 by Μάνος Γρυπάρης
Ανοίγω αυτό το topic για να συζητήσουμε προτάσεις αγοράς Fighting Stick. Η πιο οικονομική, 2 σε 1, για να κάνετε το PC σας Arcade (μέσω MAME) είναι το Double Arcade Pro Fighting Stick

Τώρα για τα ατομικά έχουμε:

1) Ίδια έκδοση για PC, PS2, PS3 στα χρώματα του Street Fighter 4 ! Κοντά στα 50 ευρώ .

2) Για όσους θέλουν κάτι μόνο για το PC τους χωρις SF4 logo, προτείνω το Professional Fighting Stick . Εχει 26 ευρώ και 23 ευρώ μεταφορικά.

3) MadCatz Street Fighter 4 PS3 controller με 6 buttons μπροστά και 2 πίσω
Από Χονγκ Κονγκ, χοντρική, στα 11.5 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά!
Δεν ξέρω αν είναι όντως από το κινέζικο εργοστάσιο της Mad Catz ή απλά μούφα που φέρει το όνομα, όμως πραγματικά τα σπάει για αυτή την τιμή!

4): Nyga Fighting Stick . Άσχημο design αλλά ίσως να αξίζει ο μοχλός.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 16 Feb 2016 20:37 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2014 17:59 #146454 by Γιώργος Λόλας
Σε αυτή τη τιμή είναι κελεπούρι! Αν το έχει κανείς ας μας πει γνώμες μήπως το τσιμπήσουμε :D

More
08 Jul 2014 18:32 - 02 May 2015 15:24 #146455 by Μάνος Γρυπάρης
Μολις αγόρασα αυτό !

Street Fighter 4 Arcade Stick γηια PC, PS2, PS3 από την ιαπωνική εταιρεία Combat King!

Θα σας κάνω review κάποια στιγμή μόλις βρω χρόνο. Προς το παρόν τα σπάει. ;)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 02 May 2015 15:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Jul 2014 19:07 #146457 by Γιώργος Λόλας
Αυτά είναι! Περίμενα να κοστίζει κάνα 70άρι, αλλά είδα ότι έχει μόνο 32 ευρώ. Μου αρέσει το μουχλουδάκι που έχει και τα κουμπιά φαίνονται καλής ποιότητας.

More
08 Jul 2014 22:50 #146464 by Μάρκος Ασκανιάν
Απλά τέλεια!!! Αναμένουμε το review Μάνο!
To χειριστήριο της Mad Catz το είχα βρει κάποια στιγμή στα Media στα 10E αλλά δεν είχα money πάνω μου και την επόμενη μέρα που πήγα έφαγα μια πίκρα... Η πολιτική τους να μη κρατάνε κάτι στην άκρη για πελάτη... Έλεος!!!

Adododo!!!

More
09 Jul 2014 23:32 #146492 by Ευριπιδης Καινουργιος
Μανο το πρωτο που λες που ειναι στα χρωματα και εχει το logo του Street Fighter υποστηριζεται μονο απο το Street Fighter ή και απο αλλα fighters οπως πχ Mortal Kombat?

I died. Good thing I have 2 more lives.

More
11 Jul 2014 02:00 #146521 by Μάνος Γρυπάρης

euris13 wrote: Μανο το πρωτο που λες που ειναι στα χρωματα και εχει το logo του Street Fighter υποστηριζεται μονο απο το Street Fighter ή και απο αλλα fighters οπως πχ Mortal Kombat?

Παίζει όλα τα games.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Dec 2014 08:40 #154516 by Johny Hatake
Μανο ξερεις καποιο οικονομικο arcade stick για xbox 360?

More
23 Dec 2014 13:12 - 23 Dec 2014 13:13 #154526 by Μάνος Γρυπάρης

Johny Hatake wrote: Μανο ξερεις καποιο οικονομικο arcade stick για xbox 360?

Δες αυτο

Επίσης ακομα πιο οικονομικο ειναι αυτο:
www.amazon.com/Xbox360-Fighting-Stick-VX-Xbox-360/dp/B0057WDE8Q

Χρωσταω ακομα την παρουσιαση του Arcade Fighting Stick. Sorry παιδια θα το προσπαθησω για Ιανουαριο επειδη επειγουν αμεσα Game Maniacs και Retro Gamers.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 23 Dec 2014 13:13 by Μάνος Γρυπάρης.

More
25 Apr 2015 22:12 - 25 Apr 2015 22:22 #159839 by JIM
Replied by JIM on topic gamepad controler and pc
γεια σας εχω αγορασει το xbox controler 360 αλλα τελικα απογοιτευτικα πιγα και επαιksa το mortal kombat x και γενικος δεν εινε καθολου
βολικο ,,,δεν μπορω να κανω τα combos ευκολα γενικος καθυστερει στις αλλαγες των κομβος

τελικα τι μου προτεινετε να παρω;;; αν και οπου να νε θα βγει ο controler για το xbox one αλλα το θεμα εινε να περιμενω η να παρω καπιον αλλον

παντος το xbox controler 360 controler για pc εινε πολυ αβολο..
περα απο αυτο τα 4 κουμπια που εχει εινε τοσο μικρα και αβολα και γενικος ο σταυρος δεν εινε τοσο ευκολος...
πας να του ορισεις μια διαταγη να κανει μια κυκλικη περιστροφη και δεν την κανει τοσο ευκολα... οπος και τα πατηματα τον κουμπιον
και επειδι εινε μικρα σε μεγεθος σε μπερδευευει παρα πολυ...
οποτε τι μου συμβουλευετε να παρω΄΄΄΄;;;

Περα απο αυτο.....τα 4 κουμπια εινε σε τοση κοντινι αποσταση που δεν σου αφηνει το ελασμα να κανεις μια γρηγορη εναλαγη στα κομβος... ειδικα στα πολυ πολυπλοκα...τωρα αναλογα και ο καθενας ποσο μεγαλη παλαμη εχει και αν εχει λεπτα η μεγαλα δακτυλα για να μπορει να κανει μια κινηση πιο γρηγορα και πιο ανετη.,.,., εμενα προσωπικα δεν με βολευει ..

περα απο αυτο.. ειχα παει σε ενα φιλο μου που εχει ps4 και δοκιμασα να το ps4 ...ειδικα αυτο πολυ αβολο... κατα πρωσοπικη μου εμπειρια...
Last edit: 25 Apr 2015 22:22 by JIM.